kred Zamunda Torrent Oyunlar

Gönderen Konu: Zamunda Torrent Oyunlar  (Okunma sayısı 2821 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Zamunda Torrent Oyunlar
« : Haziran 18, 2017, 08:35:10 ÖS »
Zamunda Torrent Oyunlar

Çevremizde ya da kendimizde oyun tutkunlarına rastlayabiliriz. Özellikle teknolojinin son derece gelişmiş olan çağımızda günden gün çoğalmakta. Oynadığımız oyunlar sayesinde dünyanın bir ucundaki bir insan ile iletişime bile geçebilmekteyiz. Özellikle kazanma hırsımız bizi oyun dünyasına sokmaktadır. Bunun da bilincinde olan oyun tasarımcıları her geçen gün bir yenisi bize sunmaktadır. Peki istediğimiz oyunları nasıl indirip oynayabiliriz. Bunun için ufak bir araştırma yapmanız gerekecektir. Çünkü istediğiniz oyunları yüksek kalitede bulmak zor. Bunun için Pes 2016 Torrent programını indirebilirsiniz. Bu program sayesinde istediğiniz oyunları kolaylıkla indirebilir, en yeni versiyonlarını bulabilirsiniz.

Zamunda Torrent sayesinde de bu programı indirebilirsiniz. Türkçe ve hızlı indirimi sayesinde bir problem yaşamadan anlayarak, aşama aşama indirebilirsiniz. Tabi bu programları indirebilmeniz için bunun kullanmış olduğunuz bilgisayarınızın taşıyor olması da önemlidir. Yüklemelerde zaten hangi bilgisayar düzeyleri kaldırabileceği konusunda da açıklamalar yapılmıştır.

Pro Evolutıon Soccer sitesinden de indirebilirsiniz. Sitenin içinde yüklemeniz gerken linkleri göreceksiniz. Linkten indirdiğiniz dosyadan kurulumuna başlayabilirsiniz. Dosyasınızı açıtığınız zaman en başındaki bölüme nereye kaydeceğinizi belirtmeniz gerekecektir. Sağ sayfada belirtilen tümünü seç butonunu işaretlemeniz gerekir. İşaretlemelerinizi yaptıktan sonra sağ alt köşede olan tamam butonuna basabilirsiniz. Tamam dedikten sonra Pes 2016 Torrent indirilmeye başladığını göreceksiniz. Bu süre biraz zaman alabilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra işiniz daha kolaydır. Bu programın içinden sizi aşama aşama yönlendirecek bölümleri göreceksiniz. bölümlerde isteğinize göre değişikliklerde yapabilirsiniz. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra istediğiniz oyununuzu rahatlıklar oynama zevkine varabilirsiniz. Ama söylemiş olduğum gibi yükleme esnasında oluşabilecek bir sorun sizin bilgisayarınızın yetersizliğinden dolayı olabilir. İndirme işlemi yapmadan önce, oyunların hangi bilgisayar özelliklerine uyumlu olduğuna bakınız.

Kaynak: https://www.zamundatorrentten.com
imza: Oyun - Forum