kred En çok tercih edilen android telefon takip programı: Monitor Minor – Xmobile Pro

Gönderen Konu: En çok tercih edilen android telefon takip programı: Monitor Minor – Xmobile Pro  (Okunma sayısı 2866 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
En çok tercih edilen android telefon takip programı: Monitor Minor – Xmobile Pro

Ülkemizde en çok tercih edilen telefon dinleme yazılımlarından bir tanesi, monitor minor adlı yazılımdır. Bu yazılım ile birlikte, karşı tarafın telefonunu dinleyebilecek, mesajlarını okuyabilecek, hatta yer tespiti dahi yapabileceksiniz.

https://www.monitorminor.org sitesinde satışa sunulan Monitor Minor – Xmobile Pro telefon dinleme programını arzu ederseniz, 48 saat boyunca ücretsiz olarak deneme fırsatınız da olacaktır. Programdan memnun kalırsanız, satın alma işlemini, site üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Xmobile pro satın almadan önce aklınıza takılan tüm soru işaretlerini, 0216 441 28 27 ya da 0532 709 83 36 numaralı telefonları arayarak giderebilirsiniz. Spy Yazılım müşteri temsilcileri, monitor minor yazılımı ile ilgili soracağınız tüm soruları en detaylı şekilde yanıtlayacaktır.

Siz de hemen monitorminor.org adresine bağlanın ve buradan son derece fonksiyonlu telefon dinleme yazılımı olan monitor minor'u satın alın. Monitor minor satın aldıktan sonra, çocuğunuzu artık adım adım izleyebileceksiniz. Çocuklarınızın güvenliği için, bu özel programı mutlaka kullanmalısınız.
imza: Oyun - Forum