kred Meme bÜyÜtme amelİyati

Gönderen Konu: Meme bÜyÜtme amelİyati  (Okunma sayısı 2063 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4448
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Meme bÜyÜtme amelİyati
« : Aralık 03, 2014, 03:21:56 ÖS »
MEME BÜYÜTME AMELİYATI

           Erojenik bir  organ olan meme, kadınlığı simgelemekle birlikte, kadının  fiziki görünümünde de önemli bir yer alır. Her kadın, estetik  olarak güzel göğüs sahibi olmayı diler. Fakat memelerin  çift ya da tek taraflı gelişme kusuru ya da gebeliğin ardından kilo  vermeye bağlı olarak, meme dokusu hacmini yitirebiliyor ve  normalden daha küçük olabilir. Bu gibi durumlarda meme büyütme  ve dolgunlaştırma için yapılan meme büyütme ameliyatları ile   daha iri, daha dolgun, daha büyük, estetik olarak daha güzel göğüsler  elde etmek mümkündür.
           Göğüslerinizin büyütme  oranını, beklentilerinizi, mevcut meme yapısının durumunu,  beden ve göğüs ölçülerinizi dikkate alarak saptıyorum.  Dolgunluğu azalmış, gevşemiş, sönmüş ve sonuçta bir miktar sarkmış olan memelere,  tek başına estetik meme büyütme ameliyatı uygulandığında  gevşemiş olan meme dokusu, çoğu zaman silikonun üzerinden  sarkmaya devam eder. Böyle göğüslerde estetik meme büyütme  operasyonunu, göğüs dikleştirme  operasyonu ile birlikte yapmak daha doğrudur.
           SİLİKON MEME  PROTEZLERİ
           Estetik meme büyütme  ameliyatlarında, göğüsler, hemen hemen herkesin bildiği  silikon protezler ile büyütülür. Silikonun vücut için sağlığa zararlı  hiçbir etkisi yoktur. Silikon  inert bir maddedir, yani vücuda  yerleştirildikten sonra organizma ile kimyasal etkileşime girmez,  molekül yapısı daima aynı olarak kalır. Silikonun göğüs kanserine neden  olmadığı bilimsel çalışmalarla ispatlanmıştır.
           Meme  protezleri içinde bulundurdukları maddeye göre 2 çeşidi vardır:
           1- Serum fizyolojik  içeren silikon meme protezleri: Dışı silikondan  üretilmiş bir kapsülün içinde serum fizyolojik yani tuzlu su içerir.  Vücudumuz için yabancı bir madde değildir. Kıvamı meme  dokusunun kıvamı ile aynı olduğu için dışarıdan elle yoklandığında  varlığı fazla hissedilmez.
           2- Silikon içeren  meme protezleri: Bu tür meme protezlerinin içerdikleri  silikonun kıvamına göre 2 çeşidi vardır:
           I- Sıvı silikon  içerenler: Sıvı silikon, yumuşak kıvamlı ve akıcı özelliktedir.  Sıvı silikonun yumuşaklığı göğüs yapısının yumuşaklığına yakın  olduğu için, göğüs dışarıdan elle muayene edildiğinde, sıvı   silikon içeren protezin varlığı fazla hissedilmez.
           II- Kohezif silikon  içerenler: Sıvı silikondan daha koyu kıvamlı ve katıdır, bu  nedenle akıcı değildir. Sıvı silikona göre kıvamının daha  koyu olması  ve biraz daha sert olmasından dolayı, göğüs dışarıdan elle  yoklandığında, içerideki meme protezinin varlığı  hissedilebilir. Diğer tip protezlere göre daha sert bir kıvamı vardır.
           Meme protezlerinin,  şekillerine göre de 2 çeşidi var:
           1. Yuvarlak  silikonlar: Bu  tip silikonlar, yarım küre şeklinde olur. Göğüs  içine yerleştirildikten sonra göğüs üst kısmında da dolgunluk  oluştururlar.
           2. Anatomik yani  damla silikonlar: Bu tip silikonlar, düşen damla şeklindedir.  Şekilleri, göğüs doğal  şekline daha uygundur. Göğüs  içine yerleştirildikten sonra göğüs alt kısmında dolgunluk  oluştururlar.
           Kliniğimizde, meme  büyütme estetiğinde daima FDA (American Food and Drug  Administration) tarafından onaylanmış olan Mentor ® marka silikon protez  tipleri kullanılıyor.
imza: Oyun - Forum