kred YÜz estetİĞİ

Gönderen Konu: YÜz estetİĞİ  (Okunma sayısı 2128 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4446
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
YÜz estetİĞİ
« : Aralık 03, 2014, 03:21:31 ÖS »
YÜZ ESTETİĞİ

           Stres,  yer çekimi, sigara ve güneşin olumsuz etkileri yaş  ilerledikçe insanın  yüzünde ortaya çıkmaya başlar ve yüz estetiği de etkilenir.  Yaşlanmaya dair ilk  belirtiler 30[hstekesme]lu yaşlarda yavaş yavaş görünmeye  başlar, 50 li yaşlarda ise yerleşik bir hale gelir. Yaşlanmanın  etkileri, yüz estetiğini oluşturan tüm dokularda ortaya çıkar. Yüz  kemikleri incelip, zayıflar, hacimleri azalır. Kaslar gevşeyerek,  zayıflar ve yer çekiminin etkisine yenilerek sarkmaya başlar. Yağ dokusu  incelerek, zayıflar, ve dolgunluğu azalır. Yağ dokusunun zayıflaması  ile deri buruşarak, bollaşır, elastikiyetini yitirerek, tüm yumuşak  dokular ile birlikte sarkmaya başlar. Bu mekanizma ile yüzdeki statik  çizgiler ortaya çıkar. Diğer taraftan mimik kasları da yıllarca  çalıştığı için üzerini örten deri üzerindeki kıvrımlarının  belirginleşmesini sağlar, böylece dinamik çizgiler de ortaya çıkmış  olur. Yüz estetiği, göz çevresi ve alın çizgilerinin  belirginleştiği, yanak, kaş, çene altı, ve boynun gevşeyip sarktığı, göz  kapaklarındaki yağ torbacıklarının belirginleştiği bir duruma gelir ve  sonuçta daha yorgun, yaşlı ve çökmüş bir görünüm alır. Yüz estetiği  ameliyatlarını, ilerleyen yaşın bu tür etkilerini hisseden sağlıklı  olan her kişiye uygulamak mümkündür. Estetik yüz germe ameliyatı ile birlikte göz kapağı estetiği, estetik  burun ameliyatı, estetik  çene büyütme, çene küçültme, çene  altına liposuction, yağ ve doku injeksiyonu uygulamaları da  kombine edilebilir.
           Yüz estetiği  açısından yüzün  her kısmı ayrı ayrı ele alınır
                                                                                                                                                                                                                                   Endoskopik alın germe ameliyatı animasyon  videosu
                                      Klasik yüz germe ameliyatı animasyon videosu
                                      Endoskopik yüz germe ameliyatı animasyon  videosu
                                      Yüz estetiği hakkında bilgi videosu
                                     Yüz estetiği ameliyatları hakkında Hülya Avşar ile  sohbet videosu
                                     Yüz germe ameliyatları videosu
                                     Yüz estetiği ameliyatlarının yaşı
                                                                                                                                                                                                                                                   Yüz, anatomik  olarak üç farklı bölgeden oluşur ve yüz gençleştirmeye yönelik  olarak yapılacak cerrahi işlem için her bölge ayrı ayrı değerlendirilir.  Üst yüz, şakak bölgesi, alın ve kaşlardan oluşur, bu bölgeye  uygulanan girişime estetik alın germe diyoruz. Orta yüz,  yanak  bölgesinden oluşur, bu bölgeye uygulanan girişime estetik  yüz germe diyoruz. Alt yüz, çene  altı ve boyun bölgesinden oluşur, bu  bölgeye uygulanan girişime boyun germe estetiği diyoruz. Yüz  üzerindeki her bölgeye tek tek ya da bir arada cerrahi girişim uygulamak  mümkündür.
           Zaman akıp gidiyor. Bu akışı  durdurmak mümkün değil. Yüz estetiği  ameliyatları,  yaşlanmanızı durduracak etkiye ve güce sahip değildir. Yaşlanma, her  şeye rağmen devam eden bir süreçtir ve yapılan ameliyattan sonra da  devam eder. Yüz estetiği operasyonları, sadece içinde  bulunduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayacak, ameliyattan 10  sene sonra da, 20 sene sonra da yüzünüzün hep aynı kalacağını sanmayın.   Estetik yüz ameliyatının ardından normal görünümünü  kazandığında ise yüzünüzde çarpıcı bir gençleşme dikkatinizi  çekecektir.
                   Op. Dr. H. Nazmi BAYÇIN         Etiketler: [url=http://www.google.com.tr/#hl=tr
imza: Oyun - Forum