kred Türkiye’nin en büyük Endüstriyel yedek parça tedarikçisi - Yursat

Gönderen Konu: Türkiye’nin en büyük Endüstriyel yedek parça tedarikçisi - Yursat  (Okunma sayısı 1361 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Web Site İsmi : Yursat.com.tr

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Türkiye’nin en büyük Endüstriyel yedek parça tedarikçisi - Yursat

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ağustos 2016

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Ülkemizin bir numaralı endüstriyel yedek parça tedarikçisi olan Yursat, faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Firma ile iletişim kurarak, her türlü yedek parça ihtiyacınızı en cazip fiyatlarla karşılama fırsatı bulabileceksiniz.

Sektörünüz her ne olursa olsun yedek parça taleplerinizi Yursat'a iletebilirsiniz. İşletmeniz Türkiye dışında olsa da, yine Yursat, size ihtiyacınız olan yedek parçaları en hızlı şekilde ulaştıracaktır.

Yursat’ın yurt dışında da bolca sayıda şubesi bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri, Japonya ve Almanya ofislerinin irtibat verileri, yursat.com.tr isimli internet sitesi içerisinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Endüstriyel yedek parça siparişi vermek isteyen işletmeler, hiç vakit kaybetmeden 0224 240 03 04 numaralı telefonu arayabilir.

Teslim aldığınız parçalarda en ufak bir hata söz konusu olur ise, anında para iadesi talep etme hakkınız oluşacaktır. Yursat müşterilerine para iade garantisi sunar.

Uygun fiyat ve yüksek kalitede yedek parça arıyorsanız, hiç tereddüt etmeksizin Yursat’a başvurabilirsiniz.

Firmanın sunduğu ürünleri, bu ürünlerin bağlı bulunduğu markaları, Yursat iletişim kanallarını ve çok daha fazlasını incelemek adına yursat.com.tr adresine ziyarette bulununuz.
imza: Oyun - Forum