kred Kırışıklıklar İçin Estetiğe Gerek Yok!

Gönderen Konu: Kırışıklıklar İçin Estetiğe Gerek Yok!  (Okunma sayısı 2676 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4688
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Kırışıklıklar İçin Estetiğe Gerek Yok!
« : Aralık 03, 2014, 03:20:48 ÖS »
Uzmanlar yaşlanmanın altında yatan nedenleri bulma arayışlarında, cildin  yaşlanmasının temel ilacının hücre  yenilenmesi   olduğunu buldular. Hücre yenilenmesinin temel maddesi ise protein.

 Hücrelerimizin yapıtaşları aminoasitlerden oluşmaktadır. Protein  sindirilirken amino asitlere parçalanarak hücrelerin kendilerini  yenilemelerinde kullanılır. Yeterince protein alınmazsa vücudumuzun  yaşlanma süreci hızlanır.

 Bu basit gerçek, beslenmeye bakışınızı gelecek öğünden başlayarak  değiştirebilir.

n iyi protein seçenekleri

 Tam yağlı süt ve süt  ürünlerinde   ve kırmızı ette (sığır, kuzu, dana dahil) blo miktarda asit  bulunmaktadır, dolayısıyla sınırlı porsiyonlarda tüketilmelidir. Onun  yerine, balık, yumurtanın beyazı, derisi soyulmuş tavuk ve hindi göğsü  tercih edilmelidir.

Size balık yeter

Genç  kalmanızı  sağlayabilecek besinler arasında ilk sırayı balık alır. Her türden balık  doymuşluk oranı düşük yağla yüksek kalitede ve kolayca sindirilen  proteinlerin kaynağıdır. Balığı öteki protein kaynaklarından ayıran şey  içinde bulunan yağ türü ve yağ asidi miktarıdır.

 ·Deniz ürünleri besin açısından yoğundur. Dolayısıyla yüksek miktarda  protein ve önemli oranlarda vitamin ve mineral içerir. Doymuş yağ ve  kalori oranları da yüksek değildir.

 ·Deniz ürünleri temel aminoasitlerin tümünü sunan mükemmel bir protein  kaynağıdır. Deniz ürünlerinde bulunan protein kolayca sindirilir. Bu  açıdan her yaştan insan için mükemmel bir besin kaynağı oluşturur.

 ·Deniz ürünleri iyi bir B vitamini kaynağıdır. Sağlıklı gelişim ve  büyüme için gereken kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor, kükürt,  florin, selenyum, bakır, çinko, iyot gibi temel mineralleri sağlar.

 ·Çoğu deniz ürünündeki kolesterol seviyesi yüksek değildir. Balıktaki  kolesterol oranı genellikle düşük olsa da kabuklu deniz hayvanlarında bu  oran yükselebilir. Ancak kolesterol seviyesi yüksek olan kalamar gibi  besilerde bile bu oran yumurtadakinden düşüktür.

 ·Deniz ürünlerinde çok az miktarda yağ bulunur. Bunlar da [hstekesme]iyi  yağlar[hstekesme]dır. Deniz ürünlerindeki doymuş yağ oranı da diğerleriyle  karşılaştırıldığında çok daha azdır.

 Yemeklerinizde kırmızı et yerine balığa yer vermekle toplam yağ ve  doymuş yağ alımınızı kayda değer ölçüde azaltabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum