kred Bim Marketleri

Gönderen Konu: Bim Marketleri  (Okunma sayısı 1276 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4461
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Bim Marketleri
« : Eylül 24, 2016, 03:45:46 ÖS »
Bim Marketleri






Sürekli olarak yeni mağaza açan bir alışveriş kurumu olarak bilinen Bim marketleri hakkında en çok soru işareti olan bir kurumlar arasında listenin en başında gelir. Çünkü Bim marketleri içerisinde barındırdığı ürünleri hem kendisi üretir, hem de halka olabildiğinde uygun fiyatlardan ulaştırmaya çalışır. Bunun yanında ürettiği her üründe aynı şekilde piyasadaki diğer marketlerde, genelde fazla fiyatlara satılan ürünler gibi kaliteli ve tüketime sağlık konusunda oldukça uygun ürünlerdir.

BİM ismi ise Birleşik Mağazalar A. Ş.’nin kısaltılmasından türetilmiş bir isimdir. Bu market her haftanın belirli bir gününde içerisinde barındırmadığı ürünleri satışa uygun fiyatlardan sunarak, halka kampanyalı ve sağlıklı ürünler satmaya çalışır. Bim market içerisinde yalnızca yiyecek konusunda ürün bulunmaz. Bunun yanında temizlik, çeşitli hırdavat ürünleri, araba ürünleri, ev tekstil ürünler gibi çok sayıda kategoriye mensup ürün satışı gerçekleştirmektedirler. Genel olarak yiyecek ve temizlik malzemesi dışındaki ürünleri kampanya kapsamında bünyesinde barındırırlar.

Bim marketleri ilk piyasada oluşmaya başladığı günlerde ürünlerinin bu denli ucuz olması sağlıksız olmasına bağlanmıştır. Oysaki, market ürünlerinin hepsindeki sağlıklı ürün tescilini kısa sürede yapmış ve böyle bir şüpheye yer kalmaması için gerekli olan tüm evraklarını alışveriş sitesi üzerinden halka sunmuştur. Bim marketleri kapsamında yer alan ürünlerin ucuzluğu ya da diğer ürünlere göre daha uygun olmasının nedenleri şu şekilde sıralanabilecektir:

Birleşik Mağazalar A. Ş. Bünyesinde yer alan her türlü ürün kendi imalatı olup üretim aşamasında artan fiyatlara yer vermemektedir.
Birleşik Mağazalar A. Ş. İçerdiği tüm ürünleri toptan fiyatına perakende fiyatlardan halka ulaştırmayı amaçlar. Yani aslında toplu alımlarda uygulanan fiyatları, halkın ürünlere uygun fiyatlardan ulaşabilmesi için perakende satışlarda da kullanarak kendi kar oranından taviz vererek ürünlerin satışını yapar.
Bim satışını yapmış olduğu ürünlerin kısa sürede tükenmesi için marketlerde depo anlayışına karşıdır. Yani market içerisine ürünler sık sık gelmekte ve biten ürünlerin yerini yeni ürünler almaktadır. Böylece raflarda çürüyen bir ürüne rastlamaz, bu ürünlerin fiyatlarını da farkında olmadan ödemek zorunda kalmazsınız.
Birleşik Mağazalar Anonim Şirketinin Kampanyalarından Nasıl Haberdar Olunabilir?

Bim marketleri haftalık olarak kampanya yapmaktadır. Bim aktüel ürünler kataloğu adı altında haftalık indirimli ürünlere Bim aktüel ürünler kataloğundan ulaşılabilmektedir. Genelde haftanın son iş gününde kampanya ürünlerinin yer aldığı bim aktüel sabah erkenden şubeye ulaşır ve neredeyse market açılır açılmaz kampanya ürünleri tükenir. Kampanya haberini önceden alan insanlar market kapısında çoğu zaman kuyruk oluşturabilmektedir. Bunun için kampanyalardan önceden haberdar olmanız gerekir. Kampanyaların duyuruları aslında marketin camında yer alan reklam panosundan yapılır. Bunun yanında internet sitesindeki panoda da her zaman reklamlar kampanyaların doğrultusunda hazırlanır.

Bir Bim mağazasına gittiğinizde bu kampanyaların yer aldığı güncel bir bim aktüel ürünler kataloğu ile kampanyalara göz atabilirsiniz. Eğer markete yolunuz düşmezse bu bim aktüel ürünler kataloğu yine de elinize geçecektir. Bim marketleri kampanyalardan herkesin haberdar olmasını sağlamak için Bim aktüel dağıtımlarını sürekli ve düzenli olarak elemanlarına yaptırmaktadır. Bulunduğunuz yerde bir market varsa bu bim aktüel ürünler kataloğuna mutlaka her hafta apartmanınızda ya da evinizin kapısında ulaşabilirsiniz. Bim aktüel üzerinde yer alan her ürün verilen tarihler arasında marketin size en yakın şubesinde yerini alacaktır. Bunun yanında bim aktüel ürünlerinin belirli stoklar dâhilinde satışa sunulacağını da unutmamanız gerekecektir.

Bim açılış ve kapanış saatleri Bim resmi sitesinden duyurulmuştur. Bim açılış ve kapanış saatlerine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://bimaktuel.web.tr/bim-marketleri/

Kaynak: http://bimaktuel.web.tr/
imza: Oyun - Forum