kred Youtube Mp3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

Gönderen Konu: Youtube Mp3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?  (Okunma sayısı 1303 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4461
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Youtube Mp3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?
« : Eylül 24, 2016, 03:35:30 ÖS »
Youtube Mp3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?








Youtube Müziklerinizi Her Yerde Dinleyebilirsiniz

Müzik dinlemek Youtube platformu ile çok kolay bir hale gelmiştir. Youtube’dan izlediğiniz bir videoyu, cihazınıza bir mp3 müzik dosyası olarak indirmek de günümüzde çok kolaydır. Youtube mp3 dönüştürücü sitemizi kullanmak, Youtube videosunu mp3 biçimine dönüştürebilen internet sitelerini kullanmak ya da tarayıcınıza eklenti kurarak dönüşüm yapmak bu kolay yöntemlerdendir.

Youtube Mp3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

Bu üç seçeneğin içinde bir youtube mp3 dönüştürücü programını kullanmak, eski yöntemlerden birisi olarak sayılabilir. Kullanıcılar için bilgisayarlarına bir program indirmek ve ardından bu programın kurulumunu yapmak, hem zaman hem de diskte bir yer kaybı anlamına gelmektedir. Ancak bu programlar daha yetenekli olabilmekte ve daha çeşitli işlevlere de sahip olabilmektedirler. Youtube mp3 dönüştürücü programların kurulumları yapıldıktan sonra kullanımları oldukça basittir. Mp3 müzik dosyası olarak istenen videonun linkini, programda uygun yere kopyalayıp yapıştırmanız gerekmektedir. Dönüştürücü program, sizin onayınızdan kısa bir süre sonra, mp3 formatında olan müzik dosyalarını hazırlayıp, bilgisayarınıza otomatik olarak indirmektedir.

Direkt olarak bir youtube videosunu mp3 biçimine dönüştürme, bilgisayarınıza indirebileceğiniz internet sitelerini kullanmak çok pratik bir yöntem olarak öne çıkmaktadır. Bunun için güvenilir siteleri tercih etmeniz çok önemlidir, aksi takdirde bilgisayarınıza zararlı bir yazılımlardan birini de indirebilirsiniz. Ziyaret edilen web sitelerine dikkat etmek, tarayıcı ya da anti virüs yazılımlarının güvenlik uyarılarını takip etmek ve yaygın olarak kullanılan internet sitelerini kullanmak; herhangi bir zararlı yazılımdan korunmak için çözüm olacaktır. İnternet sitesi üzerinden Youtube videosunu bir mp3 müzik dosyasına çevirmek için, öncelikle müzik dosyası olarak istenilen videonun linkinin kopyalanması gerekmektedir. Daha sonra Youtube mp3 dönüştürücü internet sitesine girilerek bu videonun bağlantısı uygun yere yapıştırılır. Mp3 formatında bir müzik dosyasına sahip olmak için onaylama butonuna tıklanır. Bu işlemden bir süre sonra istemiş olduğunuz, kaliteli mp3 müzik dosyası cihazınıza kolayca indirilmiş olur.

Son dönemde çok popüler olan hızlı, eklenti desteği sunan, güvenli tarayıcılar; sunmuş oldukları farklı deneyimler ile büyük bir rekabet içindedirler. Bu rekabetin sonucu olarak neredeyse her tarayıcı; çok sayıda eklenti ya da başka bir deyişle uzantı sunmakta ve internette gezinme deneyiminizi geliştirmeye çalışmaktadır. Bu nedenle internet tarayıcısı eklentilerinin de Youtube platformundan mp3 formatında müzik edinmek için geçerli bir yöntem olduğu açıktır. Tarayıcı eklentileri kullanmış olduğunuz internet tarayıcısına entegre olarak çalışmaktadırlar. Bu tip Youtube mp3 dönüştürücüler, her an kullanmış olduğunuz tarayıcınızdan kolayca erişilebilmesi ile beraber, ergonomik ve hızlı bir tecrübe yaşatırlar. Kullandığınız tarayıcının eklenti mağazasını ya da bir başka kullanımıyla uzantı mağazasını ziyaret ederek, bir Youtube mp3 dönüştürücü eklentisi bulabilirsiniz. Uygun olan dönüştürücü eklentisini bulmak, o eklenti için yapılan yorumları okuyarak daha kolay olmaktadır. Doğru eklenti bulunduktan sonra tarayıcıya ekleme işlemi bir onay butonu aracılığı ile yapılmaktadır. Eklentiler; Youtube’da izlenen videonun altına bir indirme butonu ekleyerek görev yapabildikleri gibi, başka formatlarda çalışarak da mp3 ses dosyası indirmenize yardımcı olabilmektedir. Her an gözünüzün önünde olması ve pratik kullanımları ile eklenti olarak sunulmakta olan Youtube mp3 dönüştürücü uygulamaları, tıpkı diğer seçenekler kadar pratik ve yaygın olarak kullanılmaktadır.

Youtube Videosu Mp3’e Nasıl Çeviririm? Youtube mp3 dönüştürücü sitelerinin çalışma mantığı ve en kolay şekilde youtube videolarını mp3 olarak çevirip kullanmanız için gerekli bilgiler yazıda anlatılmıştır. Umarım faydalı olur.

Kaynak: http://www.youtubemp3donusturucu.co/blog/youtube-mp3-donusturucu-nasil-kullanilir/

Kaynak: http://www.youtubemp3donusturucu.co/
imza: Oyun - Forum