kred Brezilya Fönü – Kalıcı Fön Brezilya Fönü Fiyatları

Gönderen Konu: Brezilya Fönü – Kalıcı Fön Brezilya Fönü Fiyatları  (Okunma sayısı 3556 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Brezilya Fönü – Kalıcı Fön Brezilya Fönü Fiyatları
« : Aralık 03, 2014, 12:45:52 ÖS »
Brezilya fönünün ne olduğunu ne olduğunu tam olarak anlayabilmeniz  için, botoksun ne olduğunu da hatırlayabilmemiz gerekiyor. Botoks,  kırışıklıkları yok eden bir teknik ise, Brezilya fönü  de saç telindeki kırışık olan noktaları tamamen ziftle kaplamışçasına  kaplar ve saç telinin pürüzlerini tamamen örter. Dolayısıyla Brezilya fönü yapılan bir saç eskisinden daha kalın daha parlak ve daha düz olur.
Bu etki saçta kaldığı süre içerisinde saç her zaman parlak düz ve kalın olur. Eğer diplerinizden  saçlarınız uzuyorsa, doğal saçlarınızdaki sağlık aynen devam edecektir.  En azından 5-6 ayda bir diplerinize yeniden uygulatma şansınız  olacaktır.
 Aynı zamanda saçlarınız röfle, perma, saç açma işlemlerinden dolayı  yanıp koptuysa ve saç tellerinizin üzerinde ciddi yıpranmalar varsa saç  teli daha pürüzsüz pırıl pırıl ve kalın olduğundan dolayı uzun süre  sağlıklı, canlı ve parlak olarak kalır.
 Brezilya Fönü Çekilen Saç

 Brezilya fönü çektirmenin avantajı nedir?
Eğer saçlarınıza Brezilya fönü uygulatırsanız yıllardır problem olan saç  kırıklarınızdan kurtulursunuz. 1 saat sonra kuaför salonundan saçlar  kalın olarak çıkarsınız. Kendiniz evde yıkadıktan sonra, banyodan sonra,  saçınıza krem yapmadan saçlarınızı elinizde bile tarayacak kadar  sağlıklı bir halde görürsünüz. Saçınız ne kadar yıprandıysa, brezilya  fönünün artısını o kadar çok hissedersiniz.
 Çünkü yıpranmış bölgelerden içeriye girip moleküller orada büyüdüğü  için hiçbir zaman yaptıramayacağınız saç bakımını, tek seferde yaptırmış  olursunuz.
 Brezilya fönünün kalıcı olma etkisi saçınızın yıpranma süresiyle  doğru orantılı olarak artar. Yani, saçınız çok yıpranmışsa 6 aya kadar  etkisini hissedersiniz. Ama saçınız az yıpranmış bir saçsa etkisi 4-5 ay  kalır. Çünkü saç tellerinizin kırıkları ve çatalları az olduğu için  içeriye çok fazla girmesine gerek kalmadığından dolayı brezilya fönü ne  kadar yıpranmış ve kuru bir saça sahipseniz etkisi o kadar uzun olur.  Bunu etrafınızda insanlar saçlarınızın ne kadar parlak olduğunu  söyleyerek hissettireceklerdir.
Arzu ettiğiniz takdirde Brezilya fönünü  üstü üste ayda bir,  üç ayda bir veya daha da sık yaptırabilirsiniz.  Çünkü bu bir bakımdır. Ama normali dört ayda bir, beş ayda birdir.
 
 Eğer saçlarınızı çok açık, kıvırcık ve yıpranmış buluyorsanız, bir  kere bu bakımı yaptırır ondan sonrasında da uzun müddet canlı ve parlak  saçlara sahip olabilirsiniz.
 Brezilya Fönü Fiyatları
 Brezilya fönünün fiyatı  350 TL ile 1000 TL arasında değişen fiyatlara sahiptir. Bu fiyatın  belirlenmesinde, kullanılan malzemenin kalitesi, kuaförün bu konuda  teknik eğitime sahip olması etkilidir. Asla evde yapılabilecek bir bakım  değildir. Profesyonel kişiler uyguladığında harika sonuçlar elde  edebilirsiniz.
Ayrıca brezilya fönünü bakım olarak da düşünürseniz, saçları yanmış bir  bayanın milyarlarca lira verip almış olduğu bakım kremleri yüzeysel  bakım yapacağı için, oraya harcanan paradansa, brezilya fönüyle yapılan  bakım ve düzleştirme sistemi sayesinde saçlarınızı eski haline  getirebilirsiz.
Bu işlemi yaptıracaksanız kesinlikle kuaför seçimine dikkat etmeniz gerekiyor.
imza: Oyun - Forum