kred İri Dalgalı Perma Yapılışı – Resimli Anlatım

Gönderen Konu: İri Dalgalı Perma Yapılışı – Resimli Anlatım  (Okunma sayısı 3317 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
İri Dalgalı Perma Yapılışı – Resimli Anlatım
« : Aralık 03, 2014, 12:45:39 ÖS »
İri Dalgalar 01
 
Adım 1
 
Evde düzleştiriciyle veya acı veren bigudilerle dalgalı saç yapmaktan  usanmışsanız, çok hoş ve ellerimiz yanmadan kolayca uygulayabileceğimiz  bir model anlatıyoruz. Bize gerekli olan sadece 2 şey biri tarağımız  birde minik lastik tokalarımız.Önce saçımızı nemli halde iken hafif  spreyliyoruz ve tarıyoruz.










 İri Dalgalar 02
 
Adım 2
 
Daha sonra saçımızı dalgalarımızın sıklığına göre tutam tutam  ayırıyoruz .Çok sık bir dalga istiyorsak az bir tutam saç, iri dalgalar  istiyorsak saç tutamlarımızı fazlalaştırıyoruz.Ve ayırdığımız  saçlarımızın uçlarından tutarak önce kendi etrafında buruyoruz sonra  burgu küçüldükçe burgu etrafında saçı doluyoruz.










 İri Dalgalar 03
 
Adım 3
 
Bölümlere ayırıp önce kendi etrafında burduğumuz daha sonra burgunun  etrafına doladığımız saçımıza minik saç lastiklerini doluyoruz.Ve en az  7-8 saat bekliyoruz,gece uyumadan önce uygularsak daha sağlam  dalgalarımız olur.
 









 İri Dalgalar 04
 
 
Adım 4
 
Minik lastik tokalarımızı çözüyoruz.Ve saçımız yarım saat o şekilde  bırakıyoruz böylece bir sonraki işlemi uyguladığımızda düzleşme  oluşmasın.










İri Dalgalar 05
 
Adım 5
 
Şimdi ise saçlarımızı alttan başlayarak burgularımızı dalga haline  getirmeye başlıyoruz.Bu işlemi kesinlikle bir tarakla  yapmayalık,ellerimizi tarak olarak kullanalım ve kuru olmalarına dikkat  edelim.Elimizi biç kepçe gibi saç tutamlarının her birini aşağıdan  yukarıya doğru çekelim,böylece burgularımız bir çok iri dalgaya dönüşmüş  olacak.










İri Dalgalar 06
 
Adım 6
 
En son işlem olarak saçımıza istediğimiz şekli  verip  spreylemek.Tabiki uzun süre bu kadar sık dalgalarınız kalmayacak  bir  kaç saat sonra biraz daha iri dalgalar oluşacak.Ve arasıra başınızı öne  eğip biraz karıştırırsanız dalgalarınız su dalgası haline gelir bu  şekilde de uygulayabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum