kred İşe Yaramayan 'Mucize Diyetler

Gönderen Konu: İşe Yaramayan 'Mucize Diyetler  (Okunma sayısı 2329 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4453
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
İşe Yaramayan 'Mucize Diyetler
« : Aralık 03, 2014, 12:44:33 ÖS »
Yaz  yaklaşırken kışın aldığınız kilolardan hızla kurtulmanın yollarını  aramaya mı başladınız? İnternette aradığınızda hızlı zayıflattığı  söylenen binlerce diyet önerisi bulabilirsiniz ancak ne kadar işe  yararlar? İşte işe yaramayan  5 mucize diyet!
   
    Greyfurt diyeti
   
Çoğu  zaman [hstekesme]greyfurt diyeti[hstekesme]nin sihirli bir yağ yakıcı olduğu söylenir. C  vitamini ve lif bakımından zengin olan greyfurt ile güne başlamak harika  olabilir ancak  greyfurtun yağ yakıcı olduğuna dair kesin bir kanıt  bulunmuyor.
   
   
   
   
    Meyve suyu diyetleri
   
Sıvı  tüketiminin ağırlıklı olduğu meyve suyu diyetleri metabolizmanızı  hızlandırabilir. Bu diyet besleyici içeriği az olduğu için,  zayıflamanızı sağlar ancak zamanla metabolizmanızın daha yavaş  çalışmasına neden olabilir. Sıvı içecekleri bıraktığınızda verdiğiniz  kiloları sihirli bir şekilde geri alabilirsiniz.
   
   
   
   
    Elma sirkesi diyeti
   
Elma sirkesini salatalarda severiz ancak yemeklerden  önce 3 yemek kaşığı içilmesi öneriliyor. Ancak bu mide asidinin  yükselmesine neden olarak midenize zarar verebilir. Ayrıca, yemekten  önce aşırı derecede mide bulantısına da neden olabilir. Bunların dışında  zayıflattığını belirten bir kanıt bulunmuyor.
   
   
   
    Lahana çorbası
   
Bu diyetle sadece lahana çorbası yiyerek ayda 4,5 kilo  zayıflayabileceğiniz öngörülüyor. Bu oran zayıflamak isteyenler için  büyük  bir oran. Ancak verdiğiniz kiloları katı yiyecekler içeren normal  beslenmenize döndüğünüzde yeniden alabilirsiniz. Bu diyet zayıflık,  tkonsantrasyon eksikliği, başdönmesi gibi sıkıntılara neden olabilir.  Diğer bir deyişle yoğun yaşamınızı sürdürmek için bir kase lahana  çorbasından daha fazla yiyeceğe ihtiyacınız var.
   
   
   
   
    Akçaağaç pekmezi
   
Kek ve waffle hazırlarken  akçaağaç pekmezinin ne kadar mucize bir besin olduğunu düşünebiliriz.  Sizi zayıflatacağını düşündüğünüz bir besin değildir. Akçaağaç pekmezi  ile hazırlayacağınız limonata gibi içeceklerin yağlarınızı eriteceği  belirtiliyor. Sadece bu şekilde beslenmek protein yetersizliğine, kas  erimesine, kalori yakma kapasitenizin yavaşlamasına neden olabilir.  Akağaç pekmezi diyetinde gördüğünüz gibi mucize olarak  nitelendirebileceğimiz bir durum bulunmuyor.
   
   
   
Eğer zayıflamak istiyorsanız, kısa sürede ve kolayca olmasını sağlayacak  bir yol bulunmuyor. Sağlıklı, dengeli beslenme ve düzenli egzersiz  kilolarınızdan kurtulmanızın tek yolu!
imza: Oyun - Forum