Gönderen Konu: PHP Curl Sayfa İçerisinde Yönlenme İşlemi Hakkında  (Okunma sayısı 2759 defa)

HS-Abdullah

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • İleti: 45
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
PHP Curl Sayfa İçerisinde Yönlenme İşlemi Hakkında
« : Temmuz 21, 2011, 11:54:39 ÖS »
Merhaba Arkadaşlar,

Şayet sayfa içerisindeki yönlendirme komutu aşağıdaki gibiyse:

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=/dosya/" />

CURLOPT_FOLLOWLOCATION değerinin 0 olması durumunda herhangi bir engellemeye takılmaz.

Şayet sayfa içerisindeki yönlendirme komutu aşağıdaki gibiyse:

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://site.com/dosya/" />

bu durumda engellemeye tabi olur.

Peki bu durumda ne yapabiliriz diye sorulacak olursa ekran çıktısını htmlspecialchars(); fonksiyonu içine alarak yazdırıp url bilgisini manuel olarak çekip ilgili bağlantıya gitmek gerekir.

Saygılarımla
Abdullah ÇINAR