kred Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı

Gönderen Konu: Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı  (Okunma sayısı 2350 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4453
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı
« : Aralık 03, 2014, 12:43:54 ÖS »
Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı konusu  özellikle bayanlar arasında çok tartışılan bir sorudur.Cilt güzelliği  için günümüzde bir çok ürün bulunmaktadırÖzellikle cilt için kullanılan  kozmetik ürünlerinin başında kremler gelmektedir.Bu nedenlede doğru cilt  kremini seçmek çok önemlidir tabiki günümüzde ekti yanında sağlık  üzerinede konuşmak gerekir.Özellik Paraben tüm kozmetik ürünleri gibi  cilt kremlerinde kullanılmaktadır.
 
 Paraben düzenli vucuda alındığı kanserojen etki gösterdiği ortaya çıkmıştır.Bu nedenle hangi markanın hangi kremini kullanırsanız kullanınız PARABENSİZ KREM kullanınız
 
 Aşağıda Bilinen En Büyük Ansiklopedi Wikipedia [hstekesme]da Paraben İle İlgili Yazı Bulunaktadır
 
Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal  maddedir. Bu bileşikler ve tuzlar özellikle bakterisid ve fungusit  özellikleri nedeniyle kullanılır. Şampuan, saç kremi, nemlendirici krem,  tonik, deodran, parfüm, tıraş jeli, bronzlaşma kremi, makyaj  malzemeleri, güneş koruyucusu ve diş macununda bulunur.
 
Koruyucu madde olarak etkisi, düşük maliyeti ve doğal seçeneklerden  greyfurt tohum özünün etkisizliği parabenin uzun bir süredir yaygınca  kullanılmasının nedenleridir. Meme kanserine yakalananların tümörlerinde  doku başına 20 nanogram paraben tespit edilmiştir.Parabenler ayrıca  östojeni taklit eden madde olarak bilinir.
imza: Oyun - Forum