kred Sık yapılan 5 güzelik hatası

Gönderen Konu: Sık yapılan 5 güzelik hatası  (Okunma sayısı 1822 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4459
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Sık yapılan 5 güzelik hatası
« : Aralık 03, 2014, 12:42:36 ÖS »
Makyaj kuralları her sene değişse de, kimi kurallar hep aynı kalıyor. Doğru bildiğiniz güzellik efsaneleri sizi çok şaşırtacak

1. EFSANE: Maskarayı her zaman alt ve üst kirpiklerinize uygulayın.
GERÇEK: Maskarayı alt kirpiklere sürmek, mor halkaların ve kaz ayaklarının ön plana çıkmasına neden olur. Yaşlandıkça yıpranan kirpikler, maskara sürdükçe yapışmaya daha da eğilimli olur.

2. EFSANE: Fondöteninizi parmaklarınızla uygularsanız ortaya çıkacak ısı, ürünün cildinize daha iyi dağılmasına yardımcı olacak.
GERÇEK: Fondöteni fırçayla uygulamanızda fayda var. Bu sayede sonuç çok daha profesyonel olacak. Ayrıca fırçayla, parmağınızla olduğundan çok daha az ürün kullanırsınız. Bu da; ürünün ince çizgilerde birikip sizi daha yaşlı göstermesini önler.

3. EFSANE: Fondöteni yalnızca gerekli gördüğünüz bölgelere uygulayın.
GERÇEK: Yeni nesil fondötenler, ürünü tüm yüzünüze uygulasanız dahi sonucun doğal görünmesine olanak sağlıyor. Ayrıca güneş koruma ve yaşlanma karşıtı içerikler de cildinizi korumaya yardımcı oluyor.

4. EFSANE: Belli bir yaştan sonra koyu ve parlak rujlar sürmek, dudaklarınızı ince gösterir.
GERÇEK: Göz alıcı tonlarda bir ruj, cildinize canlılık katarak sizi çok daha sağlıklı ve genç gösterir. Fakat dikkat etmeniz gereken bir konu var ki, o da parlatıcı ya da ışıltılı olanlardan ziyade mat versiyonları tercih etmeniz.

5. EFSANE: Sağlıklı bir ışıltı istiyorsanız, bronz pudrayı yüzünüzün güneş değen bölgelerine uygulayın.
GERÇEK: Yaşlandıkça, cildimiz daha solgun ve mat görünür. Işıltılı bronzlaştırıcılar, kırışıklıkları ve ince çizgileri daha belirgin hale getireceğinden sonuç bir trajediye dönüşebilir. Mat bronz pudrayı kontur için kullanabilir; ışıltılı allığınızı da elmacık kemiklerinizin ve şakaklarınızın üzerine uygulayıp doğal ve seksi bir görünüm elde edebilirsiniz.
imza: Oyun - Forum