kred Tatlı yiyerek kilo veriyor!

Gönderen Konu: Tatlı yiyerek kilo veriyor!  (Okunma sayısı 3467 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Tatlı yiyerek kilo veriyor!
« : Aralık 04, 2014, 12:57:12 ÖÖ »
Ünlü manken Tülin Şahin her gün tatlı tüketerek formda kalabildiğini söyledi.
Formunu her zaman korumayı başaran ünlü manken Tülin Şahin, tatlı yemekten hiçbir zaman vazgeçmediğini ama yine de kilo almadığını söyledi. Özellikle sonbahar ve kış aylarında sağlıklı beslenilmesi gerektiğini belirten Şahin, Kilomuzu da yıl boyunca aynı tutmamız gerekir. En fazla 1-2 kg oynaması normaldir dedi.

DONDURMANIN SIRRI
Tatlı çok sevdiğini ve yediğini, buna rağmen 48 kilo olduğunu anlatan Şahin şunları söyledi: Tatlı yemediğim günü boşa geçmiş sayarım. Ben günde 6 öğün besleniyorum; 3 ana, 3 de ara öğün. Ana öğünlerim arasında 3, ara öğünlerim arasında ise 1.5 saat var. Ara öğünlerimin küçük, pratik, değişik, hafif doyurucu, eğlenceli ve tabii ki lezzetli olmasına özen gösteriyorum. Genelde tatlımı, öğle yemeklerimden sonra veya bir ara öğün olarak tercih ediyorum. Daha hafif olduğu için genelde sütlü tatlıları tercih ediyorum. Dondurma, sütlaç, tavukgöğsü gibi. Ve tabii çikolata. Ara öğün olarak küçük bir paket meyveli dondurmayı sık sık tüketirim. Mango, panacotta, şeftali, çikolata parçacıklı olanı favorilerim arasında.

AZ VE SIK YEMEK
Yaptığı diyeti okurlara da sunan Şahin, Benim diyetimin felsefesi şu; Az ama sık yemek. Öğlen sağlam yemek, akşam hafif yemek ama mutlaka yemek. Çünkü insanlar hiç yemezse kilo vereceklerini zannediyorlar. Ayrıca iki günde bir düzenli olarak spor yapmak dedi.

İŞTE HAFTADA 2 KİLO VERDİREN DiYET
Sabah (09.00 - 09.30)

3 dilim kepekli, çavdarlı light ekmek, çeşitli peynirler, zeytin, her iki günde bir yumurta mutlaka yenilmeli. İçecek olarak şekersiz çay ve taze sıkılmış portakal suyu öneririm. Daha sonra 1 kase mevsim meyvesi salatası üstüne, 2 kaşık badem eklenerek her sabah yenilmeli. Bu, güzel bir cilde sahip olmanız, toksinleri atmanız için size yardımcı olacaktır.

Öğlen (12.30 - 13.30)

Sebzeli ve domates soslu makarnanın yanına su ya da light kola, tatlı olaraksa light 3 top dondurma. Ya da kazandibi, sütlaç veya tavuk göğsü. (Sütlü tatlılar tercih edilmeli.)

Ara öğün (15.30 - 16.30)

1 paket kepekli kraker ve 1 elma.

Akşam (18.00 - 19.00)

Ton balıklı salata üstüne zeytinyağı ve limon sos, bir dilim kepekli ekmek, su.

Eğer acıkılırsa (saat 19.00[hstekesme]dan itibaren)

1 tabak meyve salatası üstüne 2 kaşık sade yoğurt, tuzsuz badem ve her gece yatmadan önce 1 bardak süt.

Bugün
imza: Oyun - Forum