kred Matematizm.com – Matematik dersleri

Gönderen Konu: Matematizm.com – Matematik dersleri  (Okunma sayısı 715 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Matematizm.com – Matematik dersleri
« : Mart 11, 2020, 07:16:38 ÖS »
Matematizm.com – Matematik dersleri

Matematikte yapmak istediğiniz net kaç tane bunu biliyorsanız bizim eğitim videolarımızı dinlemeye ne dersiniz.Kayıp ve kazanç olarak düşünürseniz kapımızı bir kere tıklatın, karşılık beklemeden, şov yapmadan bir eğitimcinin dilinden sizin ihtiyacınızı düşünerek yapılan videolarımızı seyretmenizi bekliyoruz.MATEMATİZM ayrıcalığını Matematizm.com da bulacaksınız.

MİSYONUMUZ

Üç türlü okuyucu vardır. Biri,yargısız tad alır. Üçüncüsü tad almadan yargıda bulunur ve ortadakiler yani bizler tad alarak yargıda bulunan ve yargıda bulunarak tad alanlar; aslında bir sanat eserini yeniden oluşturan  eğitici ve öğreticileriz. MATEMATİZM ayrıcalığını Matematizm.com da bulacaksınız.

VİZYONUMUZ

Geleceğimizi beyinde kuran,eğitim ve öğretim verdiğimiz kurum ve kişilerin hedeflere tutunmasına, dışa dönük ve atak olmasına katkıda bulunan,pozitif yaklaşımları ilke edinen coşku ve heyecan rüzgarlarının yelkenleri doldurduğu, güzel bir geleceğin yanı başımızda olduğunu bilen zengin bir hayal gücüne sahip ama bu hayallerin ancak bilimin ve analizin potasında eritildiğinde, su verilmiş çelik gibi somutlaşan,başımız bulutlarda ama ayağı yere basan bugünün hayalini,yarının gerçeği kılmak için ortaya konan beyinsel çabaların, geleceğin gerçekliğini yakalama azmi olan; MATEMATİZM  ekibiyiz. MATEMATİZM ayrıcalığını Matematizm.com da bulacaksınız.

Biz eğitirken öğreten, öğretirken eğiten, duyduklarını unutturmayan, gördüklerini hatırlatan, uyguladıklarını anlatan,her bildiğini söylemeyen, her söylediğini bilen, konuşulacak yerde susan, susulacak yerde konuşan, rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolunun uyanmak olduğunu bilen ya bir yol bulup ya bir yol açan, yapabileceği kadar söz verip söz verdiğinden fazlasını yapan, zamanın değerini yaptığı işi olarak bilen eğitim neferleriyiz. MATEMATİZM ayrıcalığını ÜCRETSİZ olarak Matematizm.com da bulacaksınız.

Örnek video (Lise 10 Fonksiyonlar): https://www.youtube.com/watch?v=Qbz4rscPRe4
imza: Oyun - Forum