kred Fatura Tahsilat Merkezi

Gönderen Konu: Fatura Tahsilat Merkezi  (Okunma sayısı 801 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Fatura Tahsilat Merkezi
« : Ağustos 09, 2019, 07:08:03 ÖS »
Fatura Tahsilat Merkezi


Teknolojik alt yapısını müşteri odaklı olarak kullanan firma, güvenilir hizmet anlayışı, hızlı ve etkin hizmet prensipleri ile sizlere arzu ettiğiniz hizmetleri kısa sürede ulaştırmaktadır.

Anlaşmalı Tahsilat Hizmeti

Fatura tahsilat merkezi banka kurum ve kuruluşlarla yaptığı lisans sözleşmeleri ile kısa sürede fatura tahsilat hizmeti sunmaktadır. Türkiye’nin pek çok yerinde yaptığı kurumsal hizmetle katma değer oluşturmaya devam eden firma sayesinde işlemleriniz kısa sürede ve güvenle gerçekleşmektedir.

2007 yılından bugüne çok fazla bayi ağıyla hizmet sunmuş olan firma pratik fatura tahsilat merkezi olarak işlem görmektedir. Fatura tahsilat merkezi olarak sizler için kolay ve pratik bir şekilde ödemeler gerçekleşmektedir. 10000’den fazla kontör bayisi ile yılların deneyimini sizlere sunmaya devam etmektedir. Online fatura tahsilat merkezi özelliği ile 7/24 işlem yapabilmenize olanak sağlayan site kullanıcılarına pek çok kolaylıklar sağlamaktadır. Dilersiniz firmanın pratik işlem temsilcisi olarak çalışarak ek gelir kazanabilirsiniz. Müşterilerine daha fazla ve geniş imkanlarla hizmet sunmaya çalışan firma her geçen gün hizmet yelpazesini genişletmektedir.

https://www.faturatahsilatmerkezi.com.tr/
imza: Oyun - Forum