kred Tel Örgü Firmaları - Ankaratelorgufirmalari.com

Gönderen Konu: Tel Örgü Firmaları - Ankaratelorgufirmalari.com  (Okunma sayısı 1225 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4459
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Tel Örgü Firmaları - Ankaratelorgufirmalari.com
« : Ekim 18, 2017, 01:22:49 ÖS »
Tel Örgü Firmaları - Ankaratelorgufirmalari.com

Tel örgü bahçesi olanların ve tarımla uğraşanların çok da yabancı olmadığı bir ifadedir. Tel örgüler özellikle büyük bahçe ve tarlaların çevrilmesinde kullanılır. Küçük bahçelerinize duvar yaptırabilirsiniz. Tabii evinizin yanındaysa... Ama bu bahçe bulunduğu arsa itibariyle çok büyük bir alanı kaplıyorsa genelde tel örgü tercih edilir. Diğer taraftan bahçeniz ova içindeyse yani merkezi yerleşim yerinden uzaksa zaten normal olarak tel örgü tercih edilmelidir.

Tel Örgü Kullanımı

Tel örgüler aslında dikenli tellerin belli bir düzen halinde bir araya getirilmesiyle ortaya çıkan engeller olarak biliniyor. Kullanım amaçları bakımından farklılık gösterebilir. Bahçe kenarlarında, futbol sahalarında herhangi bir bölgeyi diğerinden ayırma amaçlı kullanılabilir. Güvenli amaçlı da kullanılmaktadır.

Futbol sahalarının kenarlarının tel örgülerle çevrilmesi son derece önemlidir. Çünkü bu sayede hem sahanın diğer alandan ayrılması sağlanıyor. Hem de maç esnasında topların dışarı çıkması engellenerek bir konuda kolaylık sağlanmış oluyor.

Arsa kenarlarının tel örgü ile çevrelenmesi aslında öncelikle arsayı diğer bölgelerden ayırmaya yarıyor. Diğer taraftan arsaya girebilecek olan zararlı etkenleri de saf dışı bırakıyor. Görüldüğü gibi çeşitli alanları korumak ya da belli etmek amacıyla tel örgükullanımı son derece önemlidir.

Tel Örgü Çeşitleri

Tel örgüler normal sıradan sadece tellerden yapılı bir örgü şeklindeki haliyle bilinir. Fakat güvenlik için bazı yerlere elektrikli tel örgüler yerleştirilir. Bunun nedeni hırsızlık ya da izinsiz girişi önlemek amaçlıdır. Bu elektrikli tel örgüler üzerine muhakkak bir DİKKAT yazısı konmalıdır. Bu elektrikli tel örgüler korunması gerekli olan ürün ve araçların bulunduğu yerlere daha çok yerleştiriliyor. Bazı hayvanat bahçelerinde yırtıcı hayvanların olduğu bölgelere yaklaşılmaması için elektrikli tel örgüler yapılmıştır. Üzerine de insanları uyarmak için uyarı niteliğinden Dikkat yazısı eklenmiştir. Diğer taraftan elektrik üreten panellerin olduğu arsaların etrafında da elektrikli tel örgüler ve üzerindeki uyarı yazısı ile karşılaşabilirsiniz. Daha pek çok yerde bu tarz uygulamalar görebilirsiniz. Siz de ev ya da arsalarınızın etrafını tel örgüyle çevirmek isterseniz bu konuda detaylı bir araştırma sonrası aradığınız doğru tel örgü ve doğru firmayı bulmanız mümkündür.

Kaynak: http://ankaratelorgufirmalari.com
imza: Oyun - Forum