kred Beşli Saç Örügüsü Yapma Tekniği resimli anlatım Beşli Saç Örgüsü Yapma Tekniği resim

Gönderen Konu: Beşli Saç Örügüsü Yapma Tekniği resimli anlatım Beşli Saç Örgüsü Yapma Tekniği resim  (Okunma sayısı 3142 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4455
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Beşli Saç Örgüsü Yapma Tekniği Nasıldır?
 
  Beşli Saç Örgüsü  yapmaya başlamadan önce saçların temiz ve düzgün taranmış olması  gereklidir. Bunu BURADA ki yazımızda belirtmiştik. Temiz ve taranmış  saçlarımızı hazırladıktan sonra Saçlarımıza yapacağımız Saçlarımızı   Beş tutam halinde ve eşit olarak ayırıyoruz. Eğer uzun süreli bir   kullanım düşünüyorsak saçlarımıza sabitleyici bir jel yada hafif bir   jöle kullanabiliriz.Üstteki resimde görüldüğü gibi Saçlarımızı   beş eşit şekilde ayırdıktan sonra sağdan ikinci tutamı soldan ikinci   tutamın altından geçiriyoruz. Bundan sonra sürekli olarak bir sağ bir   sol tutam alarak alt üst şeklinde örgü işlemine devam ediyoruz. 
  Bu  işlemi sürekli olarak yineledikten  sonra saçlarımızda ki simetriyi  bozmadan ve eşit şekilde alt üst yaparak  bu uygulamaya devam ediyoruz.   
 Saç Örgüsünün temelinde aynı paralelliği korumak çok önemlidir. Bu Saç Örme işlemi sırasında saçların aynı sıklıkta ve uzunlukta örülmesine dikkat edelim. Saç örgüsünü tamamladıktan sonra en uç kısmında  örülmeye müsait olmayan kısmını bir toka yada lastik yardımı ile topluyoruz.
  Arama  Kelimeleri : beşli saç örgüsü nasıl  yapılır,beşli saç örgüsü,saç  örgüsü beşli,5 li saç örgüsü,saç örgüsü  beşli resimli,resimli saç  örgüsü anlatımı, beşli saç örmek  nasıldır,nasıl beşli saç örgüsü  yapılır
imza: Oyun - Forum