kred Kızıl Renk Saç Modelleri ve Kızıl Saç Rengi Tonları

Gönderen Konu: Kızıl Renk Saç Modelleri ve Kızıl Saç Rengi Tonları  (Okunma sayısı 2762 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Kızıl Renk Saç Modelleri ve Kızıl Saç Rengi Tonları
« : Aralık 03, 2014, 12:45:33 ÖS »
Kızıl Saç Renkleri ve Kızıl Saç Modelleri  özellikle son on yıldır, daha yoğun olarakta son beş yıldır hayatımızda  kendisine en çok yer bulan Saç Renklerinden birisidir. Kızıl Saç  Renginin hayatımıza bu kadar çok girmesinin nedenleri arasında en büyük  neden, Kızıl Saç Renginin diğer bütün Saç Tonlarına uyumsağlayabilmesi ve özellikle Balyajlı saç Renklendirmesinde mükemmel görünüm sağlamasıdır.





















2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39         


Kızıl Saç Modelleri, yukarıda resimlerde de incelediğiniz gibi birçok   farklı tonlarda bulunmaktadır. Kızıl Saç Rengi tonlarından bahsedecek   olursak Bitkisel içerikli Saç boyası Markası olan SİLKY SAÇ BOYASI Renk  Kataloğunda yer  Majirel Kızıl, Akaju Kızılı,Tropikal Bakır Kızılı,Açık yoğun Kızıl,Kızıl Mahagoni, Ateş Kızılı,yoğun Kızıl Sarı,Şarap Kızılı tonları yer almaktadır.
 Diğer bir Saç Boyası markası olan Farma vita Saç Renkleri Kataloğunda  yer alan Koyu Bakır Kızıl,Orta Bakır kızıl Sarı, Açık Kızıl Bakır Kahve,  Koyu Kızıl Bakır Sarı Orta Kızıl Bakır Sarı, Al Kızıl, Açık Al kızılı, Alev Kızılı, Koyu Kızıl Viyole, Yoğun Kızıl Viyole Renkleri bulunmaktadır.
 Kuaförlerin ve profesyonle kullanıcıların tercihi olan Schwarzkopf   markası olan piyasada ki en iyi profesyonel saç Boyası markalarından   olan Vital Saç Renkleri Kataloğunda ise daha az Kızıl Renk tonları   bulunmaktadır.  Kataloğda yer alan Kızıl, Kızıl Bakır, Şarap Kızılı, Kızıl Kestane, Viyole Kızıl renk tonları bulunmaktadır.
 Saçlarınızı boyatmadan önce kuaförünüzle görüşerek ten renginize  uygun  bir Kızıl Saç tonları ile öncelikle Kuaförlerde bulunması artık  mutlak  gerekli olan Saç Tasarım Programı ile istediğiniz rengi  saçlarınızda  görmeyi mutlaka isteyin.
 Tag:Kızıl Saç Renkşleri, Kızıl Saç tonları, Kızıl Saç modelleri,kızıl   saç resimleri, kızıl saçlı ünlüler, kızıl saç renk ve modelleri
imza: Oyun - Forum