kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - admin

Sayfa: 1 ... 291 292 [293] 294
4381
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / İşe Yaramayan 'Mucize Diyetler
« : Aralık 03, 2014, 12:44:33 ÖS »
Yaz  yaklaşırken kışın aldığınız kilolardan hızla kurtulmanın yollarını  aramaya mı başladınız? İnternette aradığınızda hızlı zayıflattığı  söylenen binlerce diyet önerisi bulabilirsiniz ancak ne kadar işe  yararlar? İşte işe yaramayan  5 mucize diyet!
   
    Greyfurt diyeti
   
Çoğu  zaman [hstekesme]greyfurt diyeti[hstekesme]nin sihirli bir yağ yakıcı olduğu söylenir. C  vitamini ve lif bakımından zengin olan greyfurt ile güne başlamak harika  olabilir ancak  greyfurtun yağ yakıcı olduğuna dair kesin bir kanıt  bulunmuyor.
   
   
   
   
    Meyve suyu diyetleri
   
Sıvı  tüketiminin ağırlıklı olduğu meyve suyu diyetleri metabolizmanızı  hızlandırabilir. Bu diyet besleyici içeriği az olduğu için,  zayıflamanızı sağlar ancak zamanla metabolizmanızın daha yavaş  çalışmasına neden olabilir. Sıvı içecekleri bıraktığınızda verdiğiniz  kiloları sihirli bir şekilde geri alabilirsiniz.
   
   
   
   
    Elma sirkesi diyeti
   
Elma sirkesini salatalarda severiz ancak yemeklerden  önce 3 yemek kaşığı içilmesi öneriliyor. Ancak bu mide asidinin  yükselmesine neden olarak midenize zarar verebilir. Ayrıca, yemekten  önce aşırı derecede mide bulantısına da neden olabilir. Bunların dışında  zayıflattığını belirten bir kanıt bulunmuyor.
   
   
   
    Lahana çorbası
   
Bu diyetle sadece lahana çorbası yiyerek ayda 4,5 kilo  zayıflayabileceğiniz öngörülüyor. Bu oran zayıflamak isteyenler için  büyük  bir oran. Ancak verdiğiniz kiloları katı yiyecekler içeren normal  beslenmenize döndüğünüzde yeniden alabilirsiniz. Bu diyet zayıflık,  tkonsantrasyon eksikliği, başdönmesi gibi sıkıntılara neden olabilir.  Diğer bir deyişle yoğun yaşamınızı sürdürmek için bir kase lahana  çorbasından daha fazla yiyeceğe ihtiyacınız var.
   
   
   
   
    Akçaağaç pekmezi
   
Kek ve waffle hazırlarken  akçaağaç pekmezinin ne kadar mucize bir besin olduğunu düşünebiliriz.  Sizi zayıflatacağını düşündüğünüz bir besin değildir. Akçaağaç pekmezi  ile hazırlayacağınız limonata gibi içeceklerin yağlarınızı eriteceği  belirtiliyor. Sadece bu şekilde beslenmek protein yetersizliğine, kas  erimesine, kalori yakma kapasitenizin yavaşlamasına neden olabilir.  Akağaç pekmezi diyetinde gördüğünüz gibi mucize olarak  nitelendirebileceğimiz bir durum bulunmuyor.
   
   
   
Eğer zayıflamak istiyorsanız, kısa sürede ve kolayca olmasını sağlayacak  bir yol bulunmuyor. Sağlıklı, dengeli beslenme ve düzenli egzersiz  kilolarınızdan kurtulmanızın tek yolu!

4382
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Burun Ameliyatında Tampon Kalkıyor
« : Aralık 03, 2014, 12:44:26 ÖS »
Burun ameliyatlarından sürekli kaçmanın ya da ertelemenin en önemli  nedeni genellikle hastalardaki tampon korkusudur. Burunda olduğu süre  içinde ve çıkarılırken hastaya büyük rahatsızlık veren hatta zaman zaman  ızdıraba dönüşen tampon uygulaması artık sona eriyor. Memorial  Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü’nden Op. Dr. Pınar Korlu, tamponsuz  burun ameliyatları hakkında bilgi verdi. 
   
Burun ameliyatlarında tampon korkusu tarihe karışıyor

Buruna  konan dikişler ve doku yapıştırıcıları sayesinde kanama önlenerek,  tampon ihtiyacı ortadan kalkıyor. Ameliyat sonrası hastanın yaşadığı;  nefes alma zorluğu, ağrılar ve kanamalar da sona eriyor. Burunda şikayet  oluşturan ve kişilerin yaşam kalitesini önemli ölçüde düşüren kemik  eğriliği ve et problemleri cerrahi yollarla giderilebiliyor. Ameliyat,  kemik ve kıkırdak kısmın eğri bölümlerini düzeltmek ve etleri  radyofrekans ile küçültmek şeklinde yapılıyor. Ameliyat sırasında burun  içinden çalışıldığı için burnun dış kısmında herhangi bir şekil  değişikliği ya da ameliyat izi olmuyor. 
    Sağlıklı Nefes Burun Yoluyla Alınır 
Sağlıklı bir  nefes için burundaki sorunların mutlaka giderilmesi gerekir. Çünkü  özellikle burun kemiği eğrilikleri ve burun eti durumlarında burun  tıkanıklığı oluşur. Burun tıkanıklığı geceleri daha fazla hissedilir.  Ağız açık uyuma; horlama, boğaz kuruluğu ile uyanma, sabahları dinlenmiş  bir şekilde uyanamama sorunlarını da beraberinde getirir. En sağlıklı  nefes, burun yolu ile alınır. Burnun solunumda çok önemli bir rolü  vardır, nefesle çekilen hava burundan geçerken nemlenir, ısınır ve  temizlenir. Burun kemiği eğriliği ya da burun eti olan kişiler ağız  yoluyla solunum yapar. Bu da kuru havanın boğazdan geçerek, boğaz  tahrişine neden olarak farenjit gelişimine zemin hazırlar. Burun kemiği  eğriliği ve burun eti sorunları, sinüzitin de kolaylaşmasına neden olur. 
   
    Burun Ameliyatları Neden Korkutucu?
Burun  ameliyatları öncesi hastanın en büyük endişeleri; ameliyat sonrası ağrı,  işe dönüş süresinin belirsizliği, bunun içine konan tamponlar nedeniyle  nefes almada güçlük çekme ve tampon çıkarımı sırasında yaşanan ağrılar  ve kanamalardır. Hasta, ameliyat sonrası bir ıstıraba dönüşen tampon  korkusu yüzünden ağrı ve nefes almada güçlük çekmemek için  ameliyatlarını ertelemektedir.
   
    Ameliyat Korkusu Sona Eriyor
Burun  ameliyatları kişilerin çoğu zaman korku ile baktığı ve çoğunlukla  rahatsızlıkları olduğu halde kaçtıkları ameliyat grubudur. Burun  ameliyatlarından sürekli kaçmanın en önemli nedeni tampondur. Tamponlar  burun içindeyken ve çıkarılırken, hastada rahatsızlık oluşturur. Burun  ameliyatları artık tamponsuz olarak yapılıyor. Ameliyatta burna konan  dikişler ve doku yapıştırıcıları sayesinde kanama önlenmekte, böylece  tampona ihtiyaç kalmıyor. Bu sayede burun ameliyatları zor ve korkunç  olmaktan çıkarak, hasta için son derece rahat ve konforlu hale geliyor.  Tamponsuz burun ameliyatı sonrası hasta, aynı gün günlük yaşantısına  dönebilir, ağrı çekmez ve iyileşme süresine de ihtiyaç duymaz.

4383
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Akmayan Makyaj Ürünleri
« : Aralık 03, 2014, 12:44:20 ÖS »
Sıcakta makyajınızın akmasını istemiyorsanız erimeyen makyaj ürünlerini deneyin.
   
    Clinique Quick Eyes Cream Shadow
   
Yazın  göz farlarınızı sıcaktan akabilir. Clinique Quick Eyes Cream Shadows eriyip akmadan 10 saat dayanıyor. Göz farları, suya dayanıklı ve hassas  ciltler için ideal.
   
   
Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation
   
Evet  ürünün adı bu! Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation  SPF 10 koruma faktörlü ürün, yağmurda, sıcakta uzun süre kalıcılığını  koruyor. Ayrıca, rengi  değişmiyor, kıyafetlere bulaşmıyor.
   
    mark Ibiza Sol Marbleized Eye Shadow Stick
   
Sınırlı  sayıda sunulan kalem şeklindeki göz farı mark Ibiza Sol Marbleized Eye  Shadow Stick 8 saatlik dayanma süresiyle önerilebilecek! Bronze Chic, Aqua Deep ve  Island Nights renklerini seçin.
   
   
   
   




                                            Jane Iredale PurePressed Base
           
         
       
     

                                           
           
         
       
     

                                            Güneşte  erimeyen, hatta güneşin zararlı etkilerinden koruyan Jane Iredale  PurePressed Base ürününü  deneyin. Bu ürün kapatıcı, pudra ve SPF 20 etkili ürün kolayca  uygulanıyor ve suya dayanıklı.
           
         
       
     

   
   
                                            Becca Resurfacing Primer
           
         
       
     

                                           
           
         
       
     

                                            Cildinizin  parlamasını ve yağlanmasını istemiyorsanız makyaj öncesinde cildinize Becca Resurfacing Primer sürün. Terlemeyi ve parlamayı önleyen özelliğiyle yaz ayları için  idealdir.
           
         
       
     

   
   
                                            L[hstekesme]Oreal Infallible Lip Gloss
           
         
       
     

                                           
           
         
       
     

                                            Sadece tek  ürün kullanacaksanız uzun süre dayanan parlatıcılı ruju tercih  edebilirsiniz. L[hstekesme]Oreal Infallible Lip Gloss ürünü 6 saat boyunca yemek yerken, birşeyler içerken ve güneşlenirken  dudağınızda kalıyor.
           
         
       
     

   
   
                                            Jemma Kidd Define Stay-Put Eyeliner
           
         
       
     

                                           
           
         
       
     

                                            Jemma  Kidd Define Stay-Put Eyelinerkirpik diplerinize uygulayın ve biraz dağıtmak için parmağınızı  kullanın. Uzun süre dumanlı bakışlara sahip olacaksınız.
           
         
       
     

   
   
   
                                                                           
                 
         
       
     

4384
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Kışa Özel Bakım Önerileri
« : Aralık 03, 2014, 12:44:13 ÖS »
Kışın gelmesiyle birlikte soğukların etkisini cildimizde de görüyoruz. Özellikle cildin kuruması karşılaşılan en büyük problem. Yüzümüz haricinde ayaklarımız, boynumuz, ellerimiz ve dudaklarımızın da kışın bakımına özen göstermeliyiz.

Kış boyunca kuru cilt, masaj ile eski ışıltısına kavuşur. Ellerinize, mutlaka el losyonu ile masaj yapın. Ciltteki kuruluk zeytinyağı, hardal yağı ve badem yağı ile yapılacak masaj ile giderilir. Kış boyunca size yardımcı olacak bazı bakım önerileri:
Pürüzsüz Cilt
Cildinizin kışın da pürüzsüz olmasını istiyorsanız, işte size bir reçete. Hardal yağı, zeytin ve susam yağı karıştırılır ve tüm vücuda sürülür. Cildinizin bebek gibi olduğunu göreceksiniz.

Saç Bakımı
Soğuk rüzgarlar saçlarınıza zarar vermeden saçlarınıza özel bakım uygulamayı ihmal etmeyin.

Dudak Bakımı
Dudaklarınız, kışın normalden çok daha fazla kurup çatlar. Güzel bir dudak balmi ile korumalısınız. Dudaklarınızı yalamaktan ve yemekten kaçınmalısınız.

Tırnak Bakımı
Belli aralıklarla tırnaklarınıza tırnak yağı sürün. Tırnaklarınız zayıfsa, kolay kırılıyorsa problem az su içmeniz ile ilgili olabilir. Çoğu insan yeterli miktarda su içmemektedir.

Kuru Bacaklar
Her banyodan sonra bacaklarınıza mutlaka nemlendirici losyon sürmelisiniz. Kışın ayaklarınızı yumuşak tutmak için gliserin içeren bir losyon uygulayın. Kışın çok sıcak su ile duş almak cildiniz için çok zararlıdır. Cildinizdeki doğal yağların yok olmasına neden olur.

Güneş Koruyucu ve Kış
Kışın güneş koruyucu kullanmak en az yazın olduğu kadar önemlidir. Kulaklarınızı da unutmamalısınız.

Elleriniz
Çok sert sabunlar kullanmanız ellerinizdeki nemi yok edeceği için kurumalarına neden olur. Hatta çatlamalrına bile neden olur. Sabun yerine krem yapıda el sabunları kullanmayı deneyin.

Göz Çevresi Bakımı
Kış boyunca mutlaka göz çevrenizi korumak amaçlı güzel bir göz çevresi kremi kullanın.

4385
Evde hazırlanan maskeler cildi canlandırıyor.

Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ayşegül Yıldırım, doğal maskelerin cildi güçlendirdiğini belirterek [hstekesme]Maskeler aracılığıyla cilt, iyileştirici ve güzelleştirici maddeleri emer. Cildin kendini yenilemesine yardımcı olan maskeler, cildi yatıştırır, gerginleştirir ve kan dolaşımını uyarırlar. Uyku ve dengeli beslenmenin de cildi güzelleştiren iki önemli faktör olduğu unutulmamalı[hstekesme] diyor.

Dr. Ayşegül Yıldırım, doğal kozmetik ürünleri evde hazırlarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı:

• Doğal kozmetik ürünler, dayanıklılık kazandıran herhangi bir yapay madde içermedikleri için, saklanmasına ve kullanım sürelerine dikkat edilmeli. Şifalı bitki demlemeleri ve besin maddeleri ile hazırlanan kozmetikler hemen kullanılmalı.
• Bitkisel yağlar birkaç ay boyunca bozulmadan bekleyebilirler. Kremler ve losyonlar da en çok iki hafta içinde kullanılmalı.
• Mutfakta hazırlanan doğal kozmetikler ile deriye, saçlara ve tırnaklara hiçbir zarar vermeden bakım yapılabilir. Ama bu bakım sürecinde de problemler yaşanabilir.
• Daha önce sürekli hazır kozmetik ürünü kullananlarda, doğal kozmetik ürünleri bazen sivilcelenme veya deri gözeneklerinin iltihaplanması gibi tepkiler oluşabilir. Alerjilerde ise durum değişiktir. Bazı bitkilere veya bitki yağlarına karşı deri hemen veya kısa bir süre sonra, kızarıklık veya kaşıntı gibi tepkiler verebilir. Bu durumda, alerjiye yol açan reçetenin kullanımına hemen son verilir.
• Önerilen dozlar aşılmadan kullanılmalı. Bazen fazla kullanılan birkaç damla eterli yağ bile önemli değişikliklere yol açabilir. Eğer reçetede belirtilmemişse eterli yağlar, kesinlikle doğrudan cilde uygulanmamalı.
• Eğer imkanları varsa uzman hekim tavsiyesi ile kozmetik ürünleri kullanmaları daha yararlı olacaktır.

4386
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Lazer Epilasyon
« : Aralık 03, 2014, 12:44:01 ÖS »
Lazere gideceğim bir yer varmı diye forum forum gezdim haftalarca. Ağda epilatör vs.  hem hijyen hemde çözüm olarak kesin sonuç değil acı ve fiyat da cabası  diye başladım araştırmaya. Ve sonunda bir forumda okudum pendikte pendik euroderm diye bir yer kampanya yapmış görüşmeye gittim yeri beğendim cihazı araştırdım sorn yok sıra ödemeyi konuşmaya geldi paket fiyatları seans fiyatlarına göre çok daha ekonomik ama ben riske atamadım ilk seansımı  tek seans üzreti ödeyerek alıp memnun kalırsam paket almaya karar verdim.Sanırım verdiğim en doğru karardı kesinlikle hijyen çok iyi ve cihaz da.. ilk uygulamadan sonra ben szi ararım diyip  çıktım ve şimdi çok ekonomik birfiyata paket aldım. Kızlr herkese tavsiye ederim cilt bakımımı da orada yaptıryorum veee  sanırım mezoterapiye de başlayacağım. ben zor karar verdim

4387
Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı konusu  özellikle bayanlar arasında çok tartışılan bir sorudur.Cilt güzelliği  için günümüzde bir çok ürün bulunmaktadırÖzellikle cilt için kullanılan  kozmetik ürünlerinin başında kremler gelmektedir.Bu nedenlede doğru cilt  kremini seçmek çok önemlidir tabiki günümüzde ekti yanında sağlık  üzerinede konuşmak gerekir.Özellik Paraben tüm kozmetik ürünleri gibi  cilt kremlerinde kullanılmaktadır.
 
 Paraben düzenli vucuda alındığı kanserojen etki gösterdiği ortaya çıkmıştır.Bu nedenle hangi markanın hangi kremini kullanırsanız kullanınız PARABENSİZ KREM kullanınız
 
 Aşağıda Bilinen En Büyük Ansiklopedi Wikipedia [hstekesme]da Paraben İle İlgili Yazı Bulunaktadır
 
Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal  maddedir. Bu bileşikler ve tuzlar özellikle bakterisid ve fungusit  özellikleri nedeniyle kullanılır. Şampuan, saç kremi, nemlendirici krem,  tonik, deodran, parfüm, tıraş jeli, bronzlaşma kremi, makyaj  malzemeleri, güneş koruyucusu ve diş macununda bulunur.
 
Koruyucu madde olarak etkisi, düşük maliyeti ve doğal seçeneklerden  greyfurt tohum özünün etkisizliği parabenin uzun bir süredir yaygınca  kullanılmasının nedenleridir. Meme kanserine yakalananların tümörlerinde  doku başına 20 nanogram paraben tespit edilmiştir.Parabenler ayrıca  östojeni taklit eden madde olarak bilinir.

4388
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Sabunun Tarihsel Gelişimi
« : Aralık 03, 2014, 12:43:48 ÖS »
Atalarımız hiç sabun kullanmazlardı: onun yerine kül, kil veya bitki özleri kullanırlardı. İlkçağ’da artık iyice bilinen sabun, ancak 1850[hstekesme]den itibaren sanayide büyük ölçüde üretilmeğe başladı ve gerçek anlamıyla kullanılabilir oldu.

Piyasada kalıp dediğimiz küçük parçalar halinde sunulan tuvalet sabunlarından başka, ev işlerinde kullanılmak üzere beyaz veya yeşil sabun; geniş yüzeyleri temizlemek üzere Arap sabunu; nazik çamaşırların yıkanmasında kullanılan toz deterjanlar ve onlara oranla daha yumuşak toz sabun da vardır. Son yenilik: yoğunluğu suyun yoğunluğundan az olan yüzer sabundur. Dolayısıyla, bu sabunu, banyoya düştüğü zaman yitirmek tehlikesi yoktur.

Sabun, temizlemede kullanılan maddelerden bir kısmına verilen genel ad. Sabunun temizleyici etkisi, suyu çeken ince bir tabaka ile yağ parçacıklarını sarabilme yeteneğinden doğar.

Evlerde kullanılan sabunlar, doğada bulunan bitkisel ve hayvani yağlardan elde edilen yağ asitlerinin tuzlarıdır. Serbest halde bulunan karboksilli asitlerden de çeşitli sabunlar yapılabilir. Sentetik temizleme maddelerinin kullanıldığı 1930 senesinden itibaren aynı manada kullanılan sabun ve deterjan kavramları birbirinden ayrılmıştır.

Sabunun tarihi insanlık tarihi kadar eskidir. Pompei’deki lav örtüsü altında kalan toprakta sabun kalıpları bulunmuştur. Modern sabun imali, 19. yüzyılda Fransız kimyageri, Eugène Chevreul’ün sabunun bir yağ asidi tuzu olduğunu göstermesinden sonra gelişmiştir.

Sabun, temizleme maksadı yanında kozmetik, losyon, krem, sprey, ilaç yapımında kullanılır. Endüstride boya, plastik döküm, metal çekme işlerinde, sentetik kauçuk ve plastiklerin birçok türünün imalatında, su geçirmez tekstil üretiminde, metallerin paslanmasını önleyici yardımcı malzeme olarak birçok alanda kullanılır.

Sabunun özellikleri

Sabun yüzey aktif bir maddedir. Su veya organik maddelerde çözündüğü vakit bu sıvıların yüzey gerilmelerini azaltır ve sıvı içerisindeki maddeleri yüzer vaziyete getirir. Mesela sabunlu suyla eller yıkandığında, kirler sabun molekülleri etkisiyle gevşer ve su içinde yüzmeye başlar, akan su ise bu kirleri elden uzaklaştırır. Magnezyum ve kalsiyum tuzları yönünden zengin olan sert sularla yapılan yıkanmalarda sabunun asit kökü bu iyonlarla çözünmeyen tuzlar meydana getirerek çöker. Sudaki sertliğe sebep olan iyonların hepsinin bu şekilde çöktürülmesinden sonra köpük dolayısıyla temizleme işlemi başlamış olur.

Sabun kullanılma amacına göre imal edilir. Genel olarak suda çözünebilen ve çözünmeyen olmak üzere iki sabun cinsi vardır. Suda çözünebilenler, yağ asitlerinin sodyum veya potasyum tuzudurlar. Bunlar genel temizlik maksadıyla kullanılırlar. Suda çözünmeyen sabunlara sert sabun denir ki, bunlar alüminyum, kalsiyum, magnezyum, baryum, lityum, çinko, kurşun, kobalt ve bakır gibi katyonları ihtiva eden yağ asidi tuzlarıdır. Suda çözünmediği halde, organik sıvıların içinde çözünebilirler. Sabun, yağlama, organik jelatin vasıtası, organik reaksiyon katalizörü ve vinil plastiklerinin dengeye getirilmesinde kullanılır.Altın Sabun

4389
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / diyet ve egzersizler
« : Aralık 03, 2014, 12:43:41 ÖS »
Arkadaşlar bana acil diyet listeleri ve egzersiz  türleri lazım (çabuk sonuç veren) tavsiye edebileceğiniz veya bildiğiniz herhangi diyetleri ve egzersiz hareketlerini benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum  :)

4390
MERHABALAR,

3 GÜN EVVEL SAÇLARIMA DÜZLEŞTİRME İŞLEMİ YAPTIRDIM.
BUGÜN YIKADIM
SONUÇ KORKUNÇ
SAÇLARIM KIVIRCIKTI,ŞİMDİ İSE
YANMIŞ,ELEKTRİĞE TUTULMUŞ GİBİ KUPKURU OLDU.
 Eczacıbaşı-Schwarzkopf’tan STRAIT Therapy Termal Düzleştirici Sistem ile 6-8 ay boyunca düz saçlar      DİYE REKLAM YAPIYORLARDI.

ÇOK PARA VERDİM,6 SAAT BERBERDE KALDIM
 
DÜZELTMELERİNİ BEKLİYORUM
 SAYGILAR

4391
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Sivilceden kurtulmak için
« : Aralık 03, 2014, 12:43:28 ÖS »
SİVİLCEDEN KURTULMAK İÇİN
Sivilceler her yaşta birçok insana sorun yaratır. Sivilceleri yok ederek daha sağlıklı ve güzel bir cilde kavuşmanın en güzel yolu yine doğadan geçiyor. Sivilceleri yok etmek için beraber bu basit formülü hazırlayalayabilirsiniz. Malzeme: 100 gram alkol, 6 adet aspirin Uygulama: Aspirini ezin ve alkolle karıştırıp 3 gün bekletin. Bu karışımla cildinizi her gün silin.

4392
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Platin sarısı saç rengi modelleri
« : Aralık 03, 2014, 12:43:21 ÖS »
Her ne kadar tercih eden sayısı az ve cesaret isteyen bir saç rengi olsada, sarı platin rengi saç modelleri düz kesim saç modellerinde oldukça hoş gözükmekte ve göze hoş gelmektedir. Bir değişiklik yapıp saç rengini platin sarısı rengine dönüştürmek isteyenlerin göz atabileceği modelleri aşağıdaki resimde görebilirsiniz.




4393
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / 2012 Saç Kesim Modelleri
« : Aralık 03, 2014, 12:43:15 ÖS »
2012 Saç Kesim Modelleri Hem sade hem de seksi aynı zamanda hem masum, hem de seksi bir görünüş.
 
2012 Saç Kesim Modellerinde Kısa kesilmiş ve dalgalandırılmış saçlar, oldukça kısa olan ve diğer saçlara karıştırılan kakül de oldukça hoş ve çekici görülmektedir.
 
Modellerin bazılarında saçın tamamı kat kat kesilmiş.
 
Kakül kısmı da dahil olmak üzere, bütün saç çeşitli uzunluklarda. Yer yer gölgeler atılarak saç hareketlendirilmiş.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4394
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / Sıradışı Saç Resimleri
« : Aralık 03, 2014, 12:43:09 ÖS »






















4395
Cilt Bakımı, GUzellik ve Makyaj / İşte gençlik iksiri'nin tarifi
« : Aralık 03, 2014, 12:43:03 ÖS »
İSTANBUL - Güzellik alanındaki 20 yıllık tecrübesiyle kadınları doğal cilt bakımı yöntemleriyle güzelleştirmeye çalışan İnci Soydan, ekmek israfının önlenmesine yönelik farklı yöntemlerin gündeme geldiği şu günlerde, kadınlara evlerinde bayat ekmek kullanarak yapabilecekleri gençlik iksirinin tarifini verdi.

İnci Soydan, ana malzeme olarak kullandığı bir dilim bayat ekmek içi ile 1 tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi, 1 tatlı kaşığı süzme bal, 1 yumurta akı, 2 yemek kaşığı nar suyu, 2 yemek kaşığı zeytinyağ ve 1 yemek kaşığı yoğurdu blender ile karıştırarak hazırladığı gençlik iksirini, Etiler[hstekesme]deki güzellik merkezinde sanatçı Erol Büyükburç[hstekesme]a uyguladı. İnci Soydan, hazırladığı bu doğal bakım ürününün cilde yararlarına ilişkin de bilgi verdi.

Her çeşit bayat ekmeğin bu bakım ürününde kullanılabildiğini belirten Soydan, ana besin öğelerini oluşturan gıdalar da eklenerek, bu maskenin bir nevi vitamin kompleksine dönüştürüldüğünü söyledi.

Temizlenen cilde uygulanan maskenin 15-20 dakika süreyle iyice nüfuz edebilmesi için ciltte bekletildiğini anlatan Soydan, Hanımlar bu maskeyle hem bayatlamış ekmeklerini değerlendirmiş olacak hem genç kalacak hem de bütçelerine katkı sağlayacaklar. Hanımlar evlerinde ekmeği çeşitlendirerek kullanabilecekleri gibi değerli maskeler de elde edebilirler. Lütfen ekmeği ziyan etmeyelim, bir lokma ekmeği çöpe atmaya hakkımız yok. Ekmek, en büyük nimetimiz. Ne diyoruz; [hstekesme]Ekmek kavgası veriyoruz[hstekesme]. O zaman kavgasını verdiğimiz ekmeğin değerini iyi bilelim diye konuştu.

Leke oluşumunu engelliyor

Maskeyi uygulayan kadınların neticesini çok net bir şekilde göreceğini ifade eden Soydan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Maskeyi uygulayan hanımlar, ciltlerinin nasıl güzelleştiğini, dirileştiğini görecek. Bu bir anti-aging maskesi. Bu maske, mutfaktaki malzemelerle karıştırılarak haftada bir-iki kez uygulanabilir. Yiyebildiğimiz her şeyi cildimize uygulayarak, gençliğimizi, sağlığımızı koruyabiliriz. Bu ürün aynı zamanda leke oluşumunu engelliyor. Bakım ürününün içinde yer alan gıdaların hepsi leke oluşumunu önleyici enzimler. Hanımlar artan ürünü ellerine ve dirseklerine sürebilir.

Bayat ekmekle cilt bakımı yaptıktan sonra geriye kalan özlerle cildi 10 seansta 5 yaş gençleştiren bir mikro akım uyguladıklarını aktaran Soydan, bu mikro akımla hücreyi uyararak kas liflerinin kısalmasını, dolayısıyla cildin gençleşmesini sağladıklarını belirtti.

Soydan, ekmeğin mucizesi teknolojiyle birleştirildiğinde muhteşem sonuçlar elde edildiğini kaydetti.

Bayat ekmekle yapılan bakım maskesi yüzüne uygulanan sanatçı Erol Büyükburç da ekmeğin kutsal bir gıda olduğunu, bu kutsal gıdanın israfının çeşitli yöntemlerle önlenebileceğini dile getirdi.

Bu yöntemlerden birinin de güzellik uzmanı İnci Soydan[hstekesme]ın uyguladığı bakım ürünü olduğunu belirten Büyükburç, Uygulama sonrasında cildimde gözle görülür bir fark hissettim. Belli bir yaştan sonra vücudun eskime hızı artıyor. İnci Soydan[hstekesme]ın uyguladığı bu ürün, vücudun eskime hızını durduruyor. Kadınlar, her zaman güzel olmak isterler. Bakımlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen hanımlara bu maskeyi tavsiye ediyorum dedi.

Büyükburç, estetik ameliyatlarına karşı olduğunu, daha çok doğal bakım yöntemlerini tercih ettiğini kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.dunya.com

Sayfa: 1 ... 291 292 [293] 294