kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - admin

Sayfa: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 293
3646
iPhone ve Samsung Telefonlara Özel Teknik Servis Hizmetleri

iphone ekran değişimi ve samsung ekran değişimi konusunda sizlere kalıcı hizmet anlayışı sunan teknik kadromuz, bu anlamda her türlü ekran kırılması gibi sorunsalları günümüzden uzaklaştırmak adına imkan ve destekler vermektedir. iphonesamsungekrandegisimi.com sitesi üzerinden sağladığımız hizmet ile beraber her türlü ekran sorunlarını azami bir şekilde çözüme ulaştıracak olan teknik kadromuz, her geçen gün altyapısını güçlendirmeye ve Türkiye genelinde hizmet sunmaya da dikkat etmektedir.

Sizlere bu anlamda Bodrum da yer alan teknik servisimiz ile destek veriyor, bu gibi sorunları da kısa sürede çözüme kavuşturmanız adına yardımcı oluyoruz. Kırık ekranlarınızı en uygun fiyat ile beraber değiştireceğimiz gibi, kargo imkanıyla da tüm Türkiye genelinde bu gibi problemleri çözüme kavuşturmak adına sizleri bekliyoruz!


3647
Web Site İsmi : Adilorganizasyon.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Sünnet Düğünü, Açılış ve Nişan Organizasyonları - Adilorganizasyon.com

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ağustos 2011

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Adilorganizasyon.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, Adil organizasyon firması hakkında bilgi toplama fırsatı elde edebileceksiniz.



Çocuğunuz için uzun süre unutulmayacak kalitede bir sünnet düğünü organizasyonu düzenletmek istiyorsanız, hiç tereddüt etmeden Adilorganizasyon.com isimli internet sitesini ziyaret ediniz. Sitede yer alan sünnet organizasyonu sayfası üzerinden, sünnet düğünü organizasyonları ile alakalı aklınıza takılan tüm suallere cevap alabilirsiniz.

Her türlü organizasyonlar için, masa sandalye süsleme hizmetleri de yine Adil Organizasyon tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Masa sandalye süslemesi hakkında merak ettiğiniz her şeye site üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Sitede masa sandalye süslemesi hizmeti üzerine bolca fotoğraf da ziyaretçilere takdim edilmiştir.



Adilorganizasyon.com sitesinin sağ yan tarafında, firma tarafından sunulan hizmetleri görebileceksiniz. Palyaço kiralama, açılış organizasyonu, sihirbaz gösterileri, yeni yıl süslemeleri, noel baba kiralama, doğum günü organizasyonları, nişan organizasyonu, gelin arabası kiralama ve benzeri çok sayıda hizmeti uygun fiyatlarla almak için siz de Adil Organizasyon ile irtibat kurunuz.

Telefon Numaraları: 0535 227 91 25 - 0536 647 32 47

3648
Site Tanıtımları / Masöz ve Masör ilanları - Butikmasaj.com
« : Ekim 06, 2015, 11:58:27 ÖÖ »
İnternet Sitesinin Adı : Butikmasaj.com

Site Konusu - Site Başlığı : Masöz ve Masör ilanları - Butikmasaj.com

Site Sloganı : Butikmasaj - Baylara ve Bayanlara Profesyonel Masaj Adresi

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 2015 yılının Şubat ayı

Site Hakkında Açıklamalar : Butikmasaj.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, çok sayıda masör ve masöz ilanlarını inceleme fırsatı bulabileceksiniz.

Masaj hizmeti alacağınız salonları öğrenmek, masörlük ve masözlük hizmetlerini en iyi şekilde sunan kişilerle irtibat sağlamak için, siz de Butikmasaj sitesini ziyaret ediniz.

Butikmasaj adresinde, masaj ile alakalı birbirinden değerli bilgiler de ziyaretçilere sunulmuştur. Masajın faydaları hakkında çok sayıda kıymetli makale, site vasıtasıyla okunabilecektir.

Masaj hakkında birçok video da yine site üzerinden izlenebilir. Bu videoları seyrederek, masaj yaptırmanın önemini daha iyi öğrenebilirsiniz.

Masajsız kalmak istemiyorsanız, bu işi en doğru şekilde yapan kişilerle irtibat sağlamayı arzu ederseniz, http://www.butikmasaj.com sitesine mutlaka bağlanmanızı öneriyoruz.

3649
Cimrikadin.com - Kadınlar için Saç Aksesuarları
 
Kadınlar, saçları için aksesuar satın almak isterler ise, Cimrikadin.com sitesi üzerinde yer alan https://www.cimrikadin.com/kadin-giyim/sac-aksesuarlari linkine ziyarette bulunabilir. Bu sayfa içerisinde saçınıza en çok yakışacak aksesuarlar sizleri beklemektedir.

https://www.cimrikadin.com sitesinde saç aksesuarları dışında da yine pek çok sayıda ürün seçeneği kendine yer bulmuştur. Bu ürünlere örnek olarak; tayt, plaj kıyafetleri, etek, çanta, takı, peruk ve iç giyim ürünlerini gösterebiliriz. Sitenin önemli bir bölümünü, iç giyim ürünleri oluşturmaktadır. İç giyim ürün ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, Cimri Kadın sitesini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Cimri Kadın adresi sayesinde, her türlü iç giyim ihtiyacınızı son derece düşük fiyatlarla karşılayabileceksiniz. Hem ekonomik hem de kaliteli pek çok ürün, bu sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

3650
Site Tanıtımları / Görüntülü Sohbet Sitesi - Extramekan.com
« : Ekim 06, 2015, 11:05:57 ÖÖ »
Görüntülü Sohbet Sitesi - Extramekan.com

Yeni arkadaşlıklar kurmak ve onlarla sohbet etmek için sohbet odalarını kullanabilirsiniz. Günlerim yalnızlıkla geçiyor ve yeni arkadaşlıklar ve birliktelikler kurmak, dertlerimi, sevinçlerimi paylaşmak ve yalnızlığıma son vermek istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz.

http://www.extramekan.com arkadaşlık sitesi üyelerine sohbet odalarında sıcak sohbetler olanağı sağlıyor. Extra mekan'da sohbet edebileceğiniz onbinlerce üye var. Sende o üyelerden biri olmak ve doyumsuz sohbete katılmak istiyorsan acele et.

Extra mekan sitesine üye olman sadece birkaç dakikanı alacak, üstelik EXtra mekan'a üye olmak ve canlı sohbet etmek ücretsiz. Hemen üyeliğini tamamla ve profilini oluştur.

Extramekan.com Sohbet odalarında üyelerin profillerini görüntülemek ve güvenli ortamında hemen canlı sohbete başlamak için sitemize üye olabilirsiniz.

Arkadaşlıklar, dostluklar, yeni birliktelikler ve mutlu dakikalar geçirmek artık sizler için çok kolay. Türkiye'nin ilk ve en güvenilir arkadaşlık sitesi http://www.extramekan.com dünyasına katılmak ve beğendiğiniz bay veya bayan üyelerimizle canlı sohbete başlamak için daha ne bekliyorsunuz? Sizleri EXtraMekan'a üye olmanız için bekliyoruz.

3651
Site Tanıtımları / Resimekle.net farkıyla Resim Yükle
« : Ekim 05, 2015, 04:50:40 ÖS »
Site adı : http://www.resimekle.net

Site başlığı : Resimekle.net farkıyla Resim Yükle

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Eylül 2015

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Resimekle.net sitesi, faaliyetlerine başlayalı henüz bir ay olmasına rağmen, kısa zamanda geniş bir ziyaretçi kitlesine sahip olmuştur. 2016 yılına damgasını vurmayı planlayan Resimekle.net adresi, reklam çalışmalarına da büyük önem vermektedir.

Bilgisayarınızdaki resimleri, internet ortamında başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız, siz de resim yükle sitesi olan Resimekle.net 'e ziyarette bulunuz. Siteye yüklediğiniz resimler, 5 yıl boyunca asla silinmeyecektir.

Malesef imgur gibi pek çok sayıda resim upload sitesi kapanmıştır. Imgur yerine, kendinize kaliteli bir resim paylaş adresi aramakta iseniz, hiç tereddüt dahi etmeden resimekle.net sitesini tercih ediniz.

Sade, kolay ve anlaşılır arayüzü ile, resimekle.net sitesinden resim upload etmek son derece kolaydır. Siteyi, sık kullanılan siteler listenize eklemeyi unutmayınız.

Sevgilerimizle



3652
Site Tanıtımları / Aydın Kıl Çadır - Aydinkilcadir.com
« : Ekim 03, 2015, 01:15:18 ÖS »
Web Site İsmi : http://www.aydinkilcadir.com



Site Başlığı : Aydın Kıl Çadır - Aydinkilcadir.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2015

Site Tanıtımı : Aydın Kıl Çadır firması tarafından hazırlanan Aydinkilcadir.com isimli internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile; Kıl Çadır, Oba çadır, yörük çadırı ve şark köşesi gibi hizmetler hakkında birbirinden detaylı bilgilere ulaşma fırsatı elde edebileceksiniz.

Arzu ettiğiniz ebatlarda Kıl Çadırı sahibi olmak istiyorsanız, kaliteli bir kıl çadırı aramakta iseniz, hemen siz de aydinkilcadir.com adresine bağlanın.

Kışın sizi soğuktan, yazın ise sıcaktan koruyacak en iyi kıl çadırlar bu adreste sizleri bekliyor. Kıl çadır, Türkmen çadırı, Yörük çadırı ve diğer her türlü çadır tipleri için montaj ve bakım hizmetlerini de yine en uygun fiyatlarla Aydın Kıl Çadır firması sayesinde alabilirsiniz.

Sunulan hizmetlerle alakalı daha fazla bilgi edinmek ve aklınıza takılan tüm sualleri sormak adına, 0530 074 41 15 ya da 0544 271 07 94 numaralı telefonları arayınız.

3653
Site İsmi : Showencam.com

Site Konusu : Showencam Canlı Sohbet Scripti ile Para Kazan

Domain Kayıt Zamanı : Kasım 2011

Kısa Açıklama : Canlı sohbet sitesi açarak, internetten para kazanmak isteyenler, bu yazıyı mutlaka okumalıdır. Showencam Canlı Sohbet Scripti sayesinde, siz de artık internet üzerinden düzenli gelir elde edebileceksiniz.

Ayrıntılı Tanıtım : Günün uzun bir vaktinde  internette takılıyorsunuz ancak hiçbir kazanç sağlayamıyor musun?  İnternette kaldığınız süre boyunca kuracağınız canlı sohbet sitesinden para kazanmak istermisiniz? Düşük bir sermaye ile açacağınız canlı sohbet sitesinden göstereceğiniz emek ve çaba ile yüksek kazanç elde edebilirsiniz.

Piyasada, canlı sohbet sitesinden para kazanan pek çok webmaster varken, siz ne bekliyorsunuz? Ben site kurmayı, site yönetmeyi bilmem ve hiçbir teknik bilgim yok mu diyorsunuz?

Sanırım Showencam ile henüz tanışmadınız? Hemen anlatalım:

Firmamız canlı sohbet siteleri script ve yazılımı geliştiren ve Türkiye'de bir çok siteye hizmet veren yazılım firmasıdır. Sistemimiz php ve flash ile programlanmış olup her türlü hostingte çalışabilmektedir. Dilerseniz server hizmeti, kurulum, ayarların yapılması ve site yönetimi ile ilgili eğitim de yine Showencam ayrıcalığı ile sizlere verilmektedir. Bizler size a'dan z'ye kurulu ve hazır vaziyette  canlı sohbet scriptimiz ile sitenizi kuruyor ve size gerekli her konuda teknik destek sağlıyoruz.

Kendinize ait bir canlı arkadaşlık scripti ile site sahibi olmanız  için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçip scriptimizin sizin adınıza özel olarak lisanslanmasını beklemek, yaklaşık 10 dakika süren bu süreçten sonra scriptiniz teslim edilecektir.

Ardından sitenizin kurulumu yapılacak ve gerekli konularda size destek sağlanacaktır.

Teknik ve yazılım konusunda bilginiz yoksa üzülmeyin, bu hizmeti de alabiliyorsunuz ve kurulum, eğitim ve ayarlamalar dâhil hepsi sadece 10 saat (yarım gün bile değil) sürmekte!

İşte size, internetten düşük bir yatırım ile kuracağınız canlı sohbet scripti ile para kazanmanızı sağlayacak olan kapının anahtarı!

12 yıllık deneyimin ürünü olarak karşınıza çıkan bu script, piyasadaki muadillerine göre eklenti seçenekleri ve her an kendini güncelleyen yapısıyla farkına fark katıyor. Tüm bunların üzerine uygun fiyatı da ballı kaymak oluyor.

Scriptimiz markası Türk Patent Enstitüsü tarafından koruma altına alınmış olan bu ürünün satışında ve kullanımında herhangi bir yasal sorun bulunmamaktadır.

Script Özelliklerimiz: http://www.showencam.com/cam-chat-scripti-v9-ozellikleri

Script Tasarımlarımız: http://www.showencam.com/kamerali-ve-goruntulu-canli-sohbet-sitesi-yazilim-demolari   adresinden görebilir.

Demo ve Fiyat Bilgileri: http://www.showencam.com/kamerali-ve-goruntulu-webcam-sohbet-ve-show-sitesi-kurmak-icin-script-fiyatlari 


Scriptimiz FMS (Flash Media Server) kullanarak çalışmaktadır ve üyeler ile modeller arasında kameralı ve sesli sohbet imkanı sağlamaktadır. Bu tür siteleri bir çoğumuz biliyoruz zaten. İşte biz bu tarz sitelerin Türkiye'de %100 Türk malı yerli üretimimiz olan showencam görüntülü sohbet scripti ile alt yapısını sağlamaktayız.


Ayrıca ;

+ Reklam politikası ile ilgili daha önceki tecrübelerimizi paylaşıyoruz.

+ Kredi Kartı ve Mobil Ödeme sistemleri hakkında daha önce çalıştığımız  firmalara sizi yönlendirebiliyoruz. Şu bir gerçek, müşteriden ne kadar kolay yöntemler ile ödeme alırsanız,kazancınızda bu doğrultuda artar.

+ Bildirim sistemi sayesinde yaşadığınız sorunları maksimum 1 saat içerisinde gideriyoruz.

+ Ayrıca size kredi kartına 12 ay taksit imkanı sunabiliyoruz.

Diğer tüm detaylar için sitemizi inceleyebilirsiniz.


Şimdi bir site kurmak ya da scriptimizi satın almak için canlı destek hattımıza bağlanabilir bizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eğer canlı destek hattımız offline ise bize iletişim menümüzdeki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.


PBX Santral : 0850 303 06 55

7/24 Ulaşabileceğiniz Mobil Telefon : 0532 456 63 70
 
Vergi Dairesi : Nilüfer

Vergi No : 3950587512

Türk Patent Enstitüsü Markası: http://www.showencam.com/showencam_marka.png

Çalışma Saatlerimiz : Pazar Günü Hariç / Sabah 10:00 - Akşam 20:00

Destek ve Satış işlemleri için Skype Adresi:  destek @ showencam.com ( @ işaretini bitiştiriniz )


Kaynak: http://www.showencam.com/canli-sohbet-sitesi-kurup-para-kazanmak

3654
Site Tanıtımları / Tamamen Güvenli Çocuk Oyun Çadırları
« : Ekim 02, 2015, 09:44:06 ÖS »
Tamamen Güvenli Çocuk Oyun Çadırları

Son dönemde tercih edilmeye başlanan Çocuk Oyun Çadırları çocuklar açısından hiçbir dezavantaj sunmuyor. Özel desenlerde ve ebatlarda üretilen bu Oyun Çadırları sert ya da ağır bir malzemeden üretilmiyor. Çocuklar içerisinde oyun oynarken herhangi bir problem oluşmaması ve çadırın yıkılması durumunda çocuklara zarar vermemesi için genellikle kumaş malzemeden yapılıyor. Bu ürünler de http://www.kidynook.com sitesinden satışa sunuluyor. Kidynook.com sitesinde çok sayıda farklı seçeneklerde çocuk oyun çadırları bulunuyor. Kişiler düşündükleri ebatlar ve çocuklarının cinsiyetlerine göre doğru kararı verebilirler. Birçok oyun çadırının üstünde özel kahramanlar ve büyük resimler bulunuyor. Bu resimler de her zaman çocukların ilgisini çekecek düzeyde oluyor.





3655
Site Adı : http://www.gelinliktesettur.com

Site Konusu : Tesettür Gelinlik Modelleri - Gelinliktesettur.com

Site Açılış Tarihi : Ocak 2013

Site Tanıtım Mesajı : Herkese merhabalar. Gelinliktesettur.com isimli internet adresi, ziyaretçilerine birbirinden güzel gelinlik modelleri sunmaktadır. Site içerisinde bolca sayıda tesettür gelinlik kendine yer bulmuştur.

Evlilik arifesinde misiniz? Kendinize uygun bir tesettür gelinlik mi arıyorsunuz? Hiç dert etmeyin. Hemen gelinliktesettur.com adlı web sitesine bağlanın ve size en yakışacak gelinliği buradan bulun.

Sitedeki gelinlik modelleri iki ana kategoriye ayrılmıştır. Bu kategoriler, yerli gelinlik modelleri ve yabancı gelinlik modelleri şeklindedir. Her iki gelinlik modeli sayfası da kendi arasında çok sayıda alt bölüme sahiptir. Örneğin yerli gelinlik modelleri ana kategorisinde; Alvina, Aysira, Çağteks, Henna ve Nüans gibi gelinlik modelleri yer almışken, yabancı gelinlik modelleri ana kategorisinde ise; Allure, White One, Lela Rose, Oleg Cassini ve benzeri gelinlikler bulunmaktadır. Ziyaretçiler, çok sayıda farklı gelinlik modelini site vasıtasıyla keyifle inceleyebilir.

Gelinliktesettur.com adresinde gelinlikler dışında; abiye modelleri, çok sayıda aksesuar ve çeşit çeşit tesettür abiyeler de ziyaretçilere sunulmuştur. Düğün planları yapan tüm bayanları bu siteye davet ediyoruz.

3656
Site Tanıtımları / Gebelik Döneminde Oluşan Sırt Ağrıları!
« : Ekim 01, 2015, 04:12:24 ÖS »
Gebelik Döneminde Oluşan Sırt Ağrıları!

Gebelik döneminde en çok karşılaştığımız durumlardan bir tanesi de sırt ağrıları! Omuriliğin, zamanla anne karnında büyüyen bebeğe göre şekil alması sırt ağrıların en basit sebeplerinden bir tanesidir. Bunun önüne geçme konusunda da sezeryan doğum sitesi olarak sizlere bolca yürüyüş yapmanızı ve olabildiğince omuriliği dik bir şekilde kullanmanızı önermekteyiz.

Aynı zamanda erken doğumun da sinyalcisi olması sebebiyle kadınlarımız bu tür durumlarda hekim kontrolü çerçevesinde sezeryan doğum konusunda da bilgi alabilirler. Hem kendiniz, hem de çocuğunuzun sağlığı açısından böyle bir doğum tekniği sizlere daha net sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Sezeryan-dogum.com web sitemiz ile beraber tüm sezeryan doğum, gebelik dönemi, normal doğum konusunda bilgi alma durumunuz mümkündür. Ayrıca sezeryan doğum izle konusuna da ayrıntılı bir şekilde değiniyor, sizlere video portalı olarak da hizmet veriyoruz.


3657
Web Site İsmi : http://www.tadidamagimdakaldi.com

Site Başlığı : Tadı Damağımda Kaldı diyeceğiniz Yemek Tarifleri

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2015

Site Tanıtımı : Birbirinden lezzetli yemek tarifleri, Tadidamagimdakaldi.com isimli internet adresinde sizleri bekliyor. Bugün hangi yemeği yapacağınıza karar veremediyseniz, hemen Tadidamagimdakaldi.com sitesine bağlanın ve tadını damağınızda bıracak lezzette yemekler keşfedin.

Site içerisinde her türlü yemek çeşidi kendine yer bulmuştur. Et yemeklerinden tutun çorbalara, sebze yemeklerinden deniz mahsüllerine, hamur işlerinden pastalara, tatlılardan pilavlara, dolmalardan Çin yemeklerine kadar türlü türlü yemek tipi burada bulunabilecektir.

Geride bıraktığımız Kurban bayramı akabinde, buzdolaplarımız kurban etleriyle doldu taştı. Bu etleri kullanarak çok sayıda et yemeği yapabiliriz. Eğer siz de kurban etlerinizden et yemekleri hazırlamak istiyorsanız, bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitenin et yemekleri adlı alt sayfasında, en lezzetli et yemekleri hep bir arada toplanmıştır.

Size "Tadı Damağımda Kaldı" dedirtecek bolca yemeğe dair tarifler Tadidamagimdakaldi.com adresinden öğrenilebilir. Siteyi beğendiğiniz takdirde, çevrenizdeki insanlarla paylaşmayı unutmayınız. Herkese şimdiden afiyetler olsun.

3658
Web Site İsmi : http://www.suneydi.com

Site Başlığı : Pratik bilgiler, Teknoloji, Android telefonlar ve fazlası - SuNeydi.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 2015

Site Tanıtımı : SuNeydi.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile teknolojiden sağlığa, otomobillerden eğitime, güzellikten kişisel bakıma kadar her türlü paylaşımı takip edebilirsiniz.

Suneydi.com sitesinin en çok ilgi gören kategorilerinden bir tanesi pratik bilgiler kategorisidir. Hayata dair birçok pratik bilgi, bu bölüm üzerinden öğrenilebilecektir.

Teknoloji meraklıları ise, sitenin teknoloji kategorisinde, en güncel haberleri okuyabilir. Bu bölümde bilhassa yeni çıkan akıllı cep telefonları hakkında haber ve gelişmeler kendine yer bulmuştur. Bükülebilen akıllı telefonlar, tam 10 çekirdek ile piyasaya çıkmaya hazırlanan android telefonlar gibi haberleri, teknoloji bölümünde görebilirsiniz. Aynı bölümde sosyal medya hakkında öne çıkan haberler de bulunabilecektir.

Kadınlar için birbirinden güzel makyaj önerileri, kaliteli makyaj yapmanın sırları, kişisel bakım üzerine çok sayıda faydalı paylaşım sitenin 'Bayanlar' isimli kategorisinde yer almıştır.

Otomobillere ilgi duyanlar ise, mutlaka sitedeki 'Araçlar' bölümüne bağlanmalıdır. En çok satılan araba modelleri, ikinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi içeriklere bu bölüm sayesinde ulaşabilirsiniz. İlgili bölümde sadece otomobiller için değil, çok sayıda farklı araç tipi için de paylaşımlar mevcuttur. Örnek vermek gerekir ise, 'Çaydanlık nasıl parlatılır', 'Paslanmış bıçak nasıl temizlenir', Bisiklet ve motorlar için 'Zincirdeki yağ nasıl temizlenir', 'Fırın lekesi nasıl çıkar' gibi konular bölümde ziyaretçilere takdim edilmiştir.

Her yaşa, her cinsiyete hitap eden, takipçilerine bolca pratik bilgi sunan suneydi.com sitesini sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayınız.

3659
Site Tanıtımları / Antalya izolasyon - Ozekizolasyon.com
« : Eylül 29, 2015, 01:47:37 ÖS »
İnternet Sitesinin ismi : http://www.ozekizolasyon.com



Site hakkında başlık : Antalya izolasyon - Ozekizolasyon.com

Firma ismi : Özek Yapı İzolasyon

İrtibat Numaraları : 0242 324 55 08 - 0507 191 52 52

Firma Merkez Adresi : Eski Sanayi Cumhuriyet Mahallesi 677. Sokak 46-C Muratpaşa / ANTALYA

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu ay ve yıl : Haziran 2015

Firmanın Kuruluş Yılı : 1985

Site ile ilgili tanıtım mesajı : Özek Yapı İzolasyon firması tarafından hazırlanan Ozekizolasyon.com isimli internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, firma tarafından sunulan hizmetlere binaen son derece ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Antalya İzolasyon firması olan Özek Yapı ile irtibat kurmak adına, sitedeki 'Bize Ulaşın' isimli sayfaya bağlanınız. Bu sayfada firma iletişim verileri, ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Sektörünün lider firmalarından olan Özek yapı, müşterilerine aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

+ Cephe Sistemleri
+ Çatı İzolasyonu
+ Zemin İzolasyonu
+ Alçı Dekorasyon
+ İç Mimarlık Hizmetleri
+ Mantolama Sistemleri
+ Bina Temel izolasyonu
+ Dış cephe boyama
+ İç cephe boyama
+ Bahçe düzenlemesi

Tüm bu hizmetler ve daha fazlası için siz de Özek Yapı İzolasyon ile iletişim kurabilirsiniz.


3660
Site Tanıtımları / Profesyonel Masaj Salonu Rehberi - ProSalon
« : Eylül 29, 2015, 01:20:26 ÖS »
Domain adı : Profesyonelmasajsalonu.com

İçerik-Başlık : Profesyonel Masaj Salonu Rehberi - ProSalon

Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012

Tanıtım, Açıklama : Profesyonel bir masaj salonu arıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Profesyonelmasajsalonu.com isimli internet adresi sayesinde, size en uygun masaj salonunu bulabileceksiniz.

ProSalon adlı site, ziyaretçilerine masaj salonu bulma konusunda, rehber olma görevini üstlenmiştir. Site üzerinde Türkiye'nin dört bir yanından en iyi masaj salonları tanıtılmaktadır.

Bulunduğunuz bölgedeki en iyi masaj salonlarını öğrenmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, profesyonelmasajsalonu.com sitesine bağlanmak olmalıdır. Prosalon adresine girenler, kendileri için en doğru masör ve masözü bulabilir.

Profesyonel masaj salonu arayanların, salon seçimi hususunda önem vermesi gereken her şey ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Site içerisinde sadece masaj salonları bulunmamaktadır. Masaj salonlarının yanı sıra bireysel olarak masörlük ya da masözlük hizmeti sunan kişilerin ilanları da burada kendine yer bulmuştur. Siz de bir masaj salonu işletiyorsanız veya bireysel olarak masörlük - masözlük hizmetleri vermekte iseniz, site vasıtasıyla ilan verebilirsiniz. Vereceğiniz ilanlar, her gün masaj salonu arama amacıyla ProSalon sitesine giren çok sayıda kişi tarafından görüntülenecektir.

Masaj salonuna gitmeden evvel dikkat edilmesi gerekenler, masaj yaptırmanın gereklilikleri ve faydaları, masaj hakkında birbirinden faydalı videolar, kitap önerileri ile çok daha fazlası sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir.

Sayfa: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 293