kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - admin

Sayfa: 1 ... 241 242 [243] 244 245 ... 294
3631
Site Tanıtımları / En Kaliteli Arkadaşlık ve Sohbet Sitesi
« : Ekim 26, 2015, 08:25:30 ÖS »
En Kaliteli Arkadaşlık ve Sohbet Sitesi

Yeni arkadaşlıklar kurmak ve onlarla sohbet etmek için sohbet odalarını kullanabilirsiniz. Günlerim yalnızlıkla geçiyor ve yeni arkadaşlıklar ve birliktelikler kurmak, dertlerimi, sevinçlerimi paylaşmak ve yalnızlığıma son vermek istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz.

http://www.sanalfistik.com arkadaşlık sitesi üyelerine sohbet odalarında sıcak sohbetler olanağı sağlıyor. Sanalfistik'da sohbet edebileceğiniz onbinlerce üye var. Sende o üyelerden biri olmak ve doyumsuz sohbete katılmak istiyorsan acele et.

Sanalfistik sitesine üye olman sadece birkaç dakikanı alacak, üstelik Sanalfistik'a üye olmak ve canlı sohbet etmek ücretsiz. Hemen üyeliğini tamamla ve profilini oluştur.

Sanalfistik.com Sohbet odalarında üyelerin profillerini görüntülemek ve güvenli ortamında hemen canlı sohbete başlamak için sitemize üye olabilirsiniz.

Arkadaşlıklar, dostluklar, yeni birliktelikler ve mutlu dakikalar geçirmek artık sizler için çok kolay. Türkiye'nin ilk ve en güvenilir arkadaşlık sitesi http://www.sanalfistik.com dünyasına katılmak ve beğendiğiniz bay veya bayan üyelerimizle canlı sohbete başlamak için daha ne bekliyorsunuz? Sizleri Sanalfistik'a üye olmanız için bekliyoruz.

3632
Site Tanıtımları / En iyi Görüntülü Sohbet Sitesi
« : Ekim 26, 2015, 08:00:04 ÖS »
En iyi Görüntülü Sohbet Sitesi

Yeni arkadaşlıklar kurmak ve onlarla sohbet etmek için sohbet odalarını kullanabilirsiniz. Günlerim yalnızlıkla geçiyor ve yeni arkadaşlıklar ve birliktelikler kurmak, dertlerimi, sevinçlerimi paylaşmak ve yalnızlığıma son vermek istiyorum diyorsanız doğru adrestesiniz.

http://www.zevkdolu.com arkadaşlık sitesi üyelerine sohbet odalarında sıcak sohbetler olanağı sağlıyor. ZevkDolu'da sohbet edebileceğiniz onbinlerce üye var. Sende o üyelerden biri olmak ve doyumsuz sohbete katılmak istiyorsan acele et.

ZevkDolu sitesine üye olman sadece birkaç dakikanı alacak, üstelik ZevkDolu'ya üye olmak ve canlı sohbet etmek ücretsiz. Hemen üyeliğini tamamla ve profilini oluştur.

Zevkdolu.com Sohbet odalarında üyelerin profillerini görüntülemek ve güvenli ortamında hemen canlı sohbete başlamak için sitemize üye olabilirsiniz.

Arkadaşlıklar, dostluklar, yeni birliktelikler ve mutlu dakikalar geçirmek artık sizler için çok kolay. Türkiye'nin ilk ve en güvenilir arkadaşlık sitesi http://www.zevkdolu.com dünyasına katılmak ve beğendiğiniz bay veya bayan üyelerimizle canlı sohbete başlamak için daha ne bekliyorsunuz? Sizleri Zevkdolu'ya üye olmanız için bekliyoruz.

3633
Site Tanıtımları / Full Oyunlar indirip Oyna
« : Ekim 24, 2015, 08:22:57 ÖS »
Zamanını En Eğlenceli Şekilde Değerlendirmek İsteyenler Full Oyunlar indirip Oynayabilir

Bilgisayar oyunları, zamanı geçirmenin en güzel yoludur. Kişiler bilgisayar oyunlarının başına geçtiklerinde zamanın nasıl geçtiğini anlamamaktadırlar ve bilgisayar başından kalkmak istememektedirler. Kişileri adeta oyun bağımlısı yapan kaliteli ve sürükleyici oyunlar, full versiyonları ile http://www.fullindirgezginler.net adresinde müşterilere sunulmaktadır. Üstelik ücretsiz. Böylesine kaliteli hizmeti ücretsiz sunan oyun indir adresinde pek çok kategoride pek çok oyun bulunmaktadır. Kişiler bu oyunları sorunsuz olarak indirebilir ve bilgisayarlarına yükleyebilirler. Güvenilir ve hızlı hizmetler sunan sitede, müşteriler herhangi bir sorun ile karşılaştığında indir gezginler adresi üzerinden yetkili kişilerle irtibata geçerek sorunsuz bir biçimde çözüme ulaşabilirler. Kalite ve müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğu Fullindirgezginler.net adresinde, full oyunlar bulunmaktadır.




3634
Karabük Şehrine Özel, Şık bir Rehber Sitesi | Karabukmerkez.com

Karabük iline özel olarak hazırlanan ve Karabük'ü sevenler tarafından yönetilen http://www.karabukmerkez.com adresinde, şehir hakkında pek çok faydalı bilgi bulmak mümkündür. Karabük şehir hayatı, şehrin kuruluşu, geçmişi, geleceği, iş imkanları, sanayisi, üniversitesi, öğrenci yurtları, şehir hakkında haberler ve daha pek çok bilgiye Karabük üzerinden erişmek mümkündür. Karabük halkının ve misafirlerin şehri en iyi şekilde tanımaları ve şehrin imkanlarından en iyi şekilde yararlanmalarını hedefleyen ve faydalı olmayı temel amaç olarak belirleyen site, son derece şık ve anlaşılır bir biçimde tasarlanmıştır. Kişiler diledikleri bilgilere kolayca ulaşmak ve ayrıntılı bilgiler almak için Karabukmerkez.com adresini ziyaret edebilirler. Karabük’ün güzelliği ile tanışmak için doğru adres burasıdır.


3635


Site ismi : http://www.naturademarket.com

Site başlığı : Omega 3 Balık Yağları, Arı Sütü, Vitaminler ve fazlası - Naturademarket.com

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Şubat 2012

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : En iyi bitkisel destek ürünleri, birbirinden faydalı vitaminler, arı ürünleri, sporcu ürünleri ve çok daha fazlası, naturademarket.com isimli internet adresinde satışa sunulmuştur. Site vasıtasıyla, sağlığınız için çok sayıda kıymetli besini kolaylıkla satın alabileceksiniz.

Sepe natural ürünlerine sahip olmak isteyenler, bu siteye bağlanabilir. En uygun fiyatlarla Sepe natural ürünlerini kullanmak adına, naturademarket.com adresini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Arı sütü aramakta iseniz, sitedeki Arı ürünleri kategorisine ziyarette bulununuz. Bu kategoride; arı sütünün yanı sıra, çeşitli karışımlar, polenler, propolis ürünleri mevcuttur.
   
Naturademarket.com adresinde, omega 3 balık yağları adı altında da bir sayfa hazırlanmıştır. Omega 3 balık yağları sayfasına girenler, karşılarında en etkili balık yağı kapsüllerini bir arada bulabilecektir.

Bitkisel çaylar, çeşit çeşit gıda takviyeleri, bitkisel macunlar, kişisel bakım ürünleri, sporcuların kullanması gereken amino asit ve yağ yakıcılar, naturademarket.com adresinde kendine yer bulmuştur. Herkese keyifli alışverişler ve sağlık dolu günler dileriz.

Sevgilerimizle


3636
Site Tanıtımları / YFizle.com farkıyla Ajan filmi izle
« : Ekim 24, 2015, 05:34:40 ÖS »
YFizle.com farkıyla Ajan filmi izle

Susan Cooper CIA'de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken adı gizli kalan bir kahramandır. Partneri Bradley Fine ile iyi bir ikili olmuşlardır ancak son görevlerinde Bradley ile kurumun bir başka gözde ajanı olan Rick Ford'un kimliklerinin ifşa olur. Ölümcül silah ticareti yapan tehlikeli bir şebekenin dünyasına sızarak yol açacakları felaketi önleme görevi Susan Cooper'ın olur. Cooper masa başından ilk kez sahaya adım atacağı bu görevde, içindeki tüm potansiyeli açığa çıkaracak ve fark etmediği yeteneklerini keşfedecektir.

Ajan filminin senaristliğini ve yönetmenliğini Paul Feig'in üstlendiği komedi-macera türündeki yapımın başrolünde Melissa McCarthy yer alırken kadroda kendisine Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne ve Morena Baccarin eşlik ediyor.

http://www.yfizle.com/spy-ajan

3637
Site Tanıtımları / Eraydus.net - Duşakabin imalatı
« : Ekim 24, 2015, 05:14:33 ÖS »
Eraydus.net - Duşakabin imalatı

Ankara ilinde kurulan ve kısa zamanda yüksek bir büyüme hızına erişen Erayduş firması, günümüzde pek çok ilde hizmet veren ulusal bir firma konumuna gelmiştir. Yapı malzemeleri denilince akla gelen ilk firma olan Erayduş’un hizmet noktası Eraydus.net adresidir. Müşteriler  duşakabin ankara adresine girerek firma ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilirler. Uygun fiyat bilgilerine ise  duşakabin ankara fiyatları adresinden erişmek mümkündür. Temel amacı müşterilerini memnun etmek ve banyolarında keyifli vakitler geçirmelerini sağlamak olan firmanın Ankara duşakabin adresinde pek çok ürünü bulunmaktadır. Çeşitli duşakabinler ve banyo dolapları ile ilgili ayrıntılı fiyatlar duşakabin fiyatları adresinden öğrenilebilir. Kişiler firma hakkında ayrıntılı bilgi almak için http://www.eraydus.net adresini ziyaret edebilirler.

3638
Site Tanıtımları / Trafik kazası avukatı ve İşçi avukatı
« : Ekim 19, 2015, 06:50:13 ÖS »
Trafik kazası avukatı ve İşçi avukatı

Hepimizin başına trafik kazası gelebilir. Peki olası trafik kazalarından sonra hangi haklara sahip olduğunuzu biliyor musunuz? Trafik kazaları akabinde, bu işin uzmanlarıyla çalışmanızı tavsiye ediyoruz. Kendinize iyi bir trafik kazası avukatı tutarak, haklarınızı en iyi şekilde koruyabilirsiniz.

Trafik kazaları sonucu yüksek tazminat almak ve mağduriyetlerinizin giderilmesini isterseniz, trafik kazası avukatı ile çalışmanız gerekecektir. İyi bir trafik kazası avukatı ile çalışmanız halinde, tahmin ettiğinizden de yüksek tazminatlar alabilirsiniz.

Trafik kazalarında mağdur duruma düşmemek ve haklarınızın en doğru şekilde korunması için bu konuda uzmanlığı olan avukatları arayınız.

İşçi haklarınızın da en iyi şekilde korunması adına bir işçi avukatı ile çalışmanız elzemdir. Haklarınızın ne olduğunu öğrenmek ve işverenlerinize karşı haklarınızın ayaklar altına alınmamasını sağlamak için bu alanda uzmanlığı bulunan işçi avukatları ile görüşünüz.

Gerek işçi avukatı, gerekse de trafik kazası avukatı arayanlar, goo.gl/XKht6l sayfasına bağlanarak buradan bilgi alabilir.


3639
Site Tanıtımları / Anne karnında dna testi
« : Ekim 19, 2015, 05:52:26 ÖS »
Anne karnında dna testi

Herkese merhabalar. Bugünkü mesajım, anne karnında dna testi ile ilgili olacaktır. Mesajımda, test hakkında bilinmesi gereken bazı hususlara değinmek istiyorum.

Öncelikle test işleminin tamamen güvenilir olduğunu belirtmemiz lazım. Bebeğe veya anneye hiçbir zarar vermeden, en ufak bir risk oluşturmadan bu test yapılabilir. Testi yapan çok sayıda kıymetli merkez de vardır.

Anne karnında dna testi yaptırarak, babanın kim olduğu konusunda şüpheler ortadan giderilebilir. Zaman zaman bebeğin babasının kim olduğundan şüphe edilebilmektedir. Bu tarz şüpheleri olanlar, Dna testlerini kolayca yaptırabilecektir.

Dna testi ile alakalı aklınıza takılan her türlü soruya binaen cevabı, arzu ederseniz goo.gl/fpI1Y4 sayfasından da alabilirsiniz. Bu sayfada, DNA Prenatal babalık testi hakkında birbirinden değerli bilgiler ziyaretçilere sunulmuştur.

Gebelikte Dna babalık testinin yapılabilmesi için, 9.haftaya girilmiş olması gereklidir. Anneler, hamileliğinin 9.haftasından itibaren bu testi, çeşitli merkezlere başvurarak yaptırabilir. Testin sonuçları ise, yaklaşık 8 ila 15 gün arasında çıkmaktadır.

3640
Site Tanıtımları / Üç Büyüklerin Son Transferleri
« : Ekim 19, 2015, 05:16:32 ÖS »
Üç Büyüklerin Son Transferleri

Ülkemizde her bireyin ilgisi olan bir spor dalıdır futbol. Futbol denilince akla üç büyükler gelmektedir. Bu takımlar genellikle transfer döneminde birbirleri ile kıran kırana mücadeleye girerek en iyi oyuncuları almaya çalışmaktadırlar. En iyi kadroyu kimin kurduğu futbol üzerinden takip edilebilir. Futbol severlere çeşitli haber takibi imkanı sunan futbol haberleri adresi, pek çok kaynaktan aldığı haberleri doğru olarak yayınlamaktadır. Kişiler Türkiye süper ligi üzerinden süper lig durumunu takip edebilir, puan tablosunu inceleyebilirler. Ayrıca beşiktaş haberleri için Beşiktaş adresi kullanılabilir. Üç büyüklerden Galatasaray için ise Galatasaray adresine girmek gerekecektir. Fenerbahçe hayranlarının da Fenerbahçe adresine girerek takip etmeleri doğru olacaktır. Herkese uygun futbol haberinin bulunduğu Futboltr.com sitesi, futbolda kalitenin ve doğruluğun adresidir.


3641
Site Tanıtımları / Konu kaldırılmıştır.
« : Ekim 19, 2015, 03:49:14 ÖS »
Konu kaldırılmıştır.

3642
En Uygun Zebra Perde, Stor Perde ve Tül Perde Çeşitleri



İyi döşenmiş bir ev, evde vakit geçirme isteğini be bireylerin mutluluğunu artırmaktadır. Bununla birlikte seçeceğiniz perde modelleri de bulunduğunuz mekânın mobilya ve aksesuarlarıyla doğru orantılı olmalıdır. Ortama canlılık katan stor perde ve zebra perde modelleri son zamanların en çok tercih edilen ürünleri arasında yerini almıştır.

Ev dekoru anlamında perde ve mobilyanın uyumuna önem gösteren bireylerin bu perde modellerine yoğunlaşması beraberinde şık bir görünüm kazandırmaktadır. Kullanım ve temizliği bakımından oldukça tavsiye edilen bu modeller ile ev ve iş yerlerinizin estetik görünümü tamamen değişecektir.


Stor Perde ve Özellikleri

Stor perdeler ham kumaştan üretilmezler. Apre adı verilen ve işlemelerde kullanılan sanayi tipi ürünle birlikte üretilen stor perdeler, sertleşmiş kumaşlardan meydana getirilmiştir. Bu sayede güneşe karşı korunaklı bir özelliğe sahiptirler.


Leke tutmayan bu perdelerin kullanım süresi ise yaklaşık 4 yıldır. Toz ve rutubetten uzak alanlarda kullanıldığı sürece, elbette bu süre uzatılabilir. Ayrıca temizleme konusunda biraz dikkatli olunması gerekir. Kolayca temizlenebilen ve sadece nemli bir bez aracılığıyla uygulanan yöntemlerle stor perdelerin kullanım süresi artırılabilir. Son zamanların en çok tercih edilen stor perde modelleri ayrıca firmamız tarafından uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle müşterilerimize sunuluyor. Firmamızın internet sitesi olan http://www.uygunperde.com üzerinden birçok stor perde modeline ulaşabilir ve eviniz için uygun olan perde modellerini sipariş edebilirsiniz.

Stor perdelerde kullanılan kumaşlarda çeşitlilik göstermektedir. Şantuk, polyester, pamuk ve keten kumaşlardan üretilen bu modeller arasında en çok polyester kumaşlar tercih edilmelidir. Çünkü bu kumaşlar hem kaliteli hem de uzun ömürlüdür. En az tavsiye edilen keten kumaşlı modeller ise güneşe karşı dayanıksızdır. Pamuklu kumaşlardan üretilen stor perdeler ise tozsuz alanlarda kullanıldığı sürece herhangi bir çürüme ya da sararmaya neden olmadan kullanılabilir. Şantuk kumaşlar da polyester kumaşları kadar dayanıklı ve kalitelidir fakat güneş ışınlarının etkisiyle zaman içerisinde kemikleşebileceğinden dolayı tercih edilmeyebilir.


Zebra Perde ve Özellikleri

Şık görünümüyle dikkat çeken ve stor perdelerin devamı niteliğinde olan zebra perde modelleri, modern ve estetiğin birleşmiş halidir. Farklı model ve desenleriyle ilgi çeken zebra perdeleri stor perdeler gibi trend olarak tercih ediliyor. Bu perdeye zebra isminin verilmesinin nedeni de, üzerinde bulunan çizgilerin yatay bir şekilde uzanmasından kaynaklanıyor. İhtiyaçlarınıza yönelik olarak mobilyalarınıza uyumlu olan zebra perdelerini firmamız üzerinden sipariş verebilirsiniz. Çok farklı desen ve renk modellerinin bir arada bulabileceğiniz internet sitemizdeki perde modelleri %50’ye varan indirimlerle sizlere sunuluyor.

Farklı dizaynlarla beraber şıklığın simgesi haline gelen bu perde modelleri kaygan bir zemine sahiptir ve bu özelliği sayesinde kir ve leke tutmazlar. Temizlik konusuna değinecek olursak; stor perde modelleri gibi nemli bir bez aracılığıyla kolayca silinebiliyor. Bu sayede perdenin ömrü de uzayabiliyor. Tül görevi gören ve bununla birlikte mobilyalarınızla birlikte sağladığı uyum, yaşam alanlarınızın estetiğini de artıracaktır.

Stor ve zebra perde modellerinin bu kadar çok tercih edilmesindeki ana etken, oldukça kaliteli kumaşlardan üretilmesi ve zarif bir görünüm sunmasından kaynaklanıyor. Ofislerde sıkça karşılaştığımız bu perde modelleri, özellikle bayanların ev dekorasyonunda vazgeçemediği ürünler olarak geçerliliğini de sürdürmektedir. Sizler de gerekli araştırmaları yaptıktan sonra firmamızın internet sitesinde kısa bir süre gezinerek ev ya da ofisinize uygun olan perde modellerini tercih edebilir ve sipariş verebilirsiniz. Tarafımıza bildireceğiniz ölçü oranlarıyla birlikte siparişleriniz kısa sürede adresinize güvenli bir şekilde teslim edilmekte ve memnuniyetiniz sağlanmaktadır.

Uygunperde.com

3643
Filbox - Film, Dizi, Spor, Belgesel ve Müzik kanalları

Filbox, "Televizyonda yeni şekil, Fil" söylemiyle evinizde veya iş yerinizde size sınırsız heyecan ve eğlence vaat eden Türkiye'nin yeni digital uydu platformudur. Her geçen gün büyüyen kanal ailesiyle yılda en az 1000 film, 25 dizi, spor, belgesel, müzik, eğlence ve yanı sıra TÜRKSAT uydusundaki şifresiz ve ücretsiz yüzlerce kanalı sizlere kolayca ulaştırır. Ödüllü filmlerin, son trend dizilerin ve bir çok eğlenceli içeriğin yeni adresi olan Filbox'ın en önemli amaçlarından biri, kullanıcı dostu olmasıdır. Kolay kurulumu ve taahhüt olmadan, kafanızdaki birçok soru işaretini siler ve size sadece bu ayrıcalığın keyfini çıkarmak kalır.



Filbox'ın farklı ve zengin kanal içeriğinde herkese hitap edecek birçok kanal var. Tüm aile bireyleriyle birlikte izleyebileceğiniz aşk, macera, romantik, dram, aksiyon, korku ve gerilim dolu filmler sizleri bekliyor! Sinema ve dizi TV kanalları, belgesel, spor ve eğlence kanalları da sizi bekliyor. Ayrıca Filbox Hd uydu alıcısıyla TÜRKSAT uydusunda yer alan yüzlerce şifresiz ve ücretsiz izleyebileceğiniz kanallar da sizi bekliyor! Tüm bunlar kurulumu çok kolay şık Filbox Hd uydu alıcısının içinde.



Filbox Hd uydu alıcısında dünyanın önde gelen çocuk kanalları var. Da Vinci Learning ve English Club! bu kanallar eğitici, öğretici ve eğlendirici içerikleri ile çocuklarla dosttur. Gönül rahatlığıyla izlettirebilirsiniz. Ayrıca Filbox'ın belgesel kanalları da çocuklarınızın vaz geçilmez kanalları arasında. Elektronik program rehberi ve program hatırlatma özelliğiyle çocuğunuzun izleyeceği programları hiçbir şekilde kaçırmazsınız.

Çağrı Merkezi: 0850 225 0990

Web: http://www.filbox.com.tr ( Filbox.com.tr )

3644
En Aktif Sohbet Odaları Sohbetevi.com Sitesinde

Sohbetevi.com adı altında yayın hayatını sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, insanlarla tamamen ücretsiz olarak sohbet edebileceksiniz.

İnternette kendinize bir sohbet sitesi arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiğinizi söylemeliyim. Nitekim sohbetevi.com adresi, son derece aktif Sohbet odaları sayesinde, ziyaretçilerine mükemmel bir sohbet deneyimi sunmaktadır.

An itibariyle çok sayıda sohbet siteleri faaliyet göstermektedir. Bu kadar fazla sohbet sitesi arasında boğulup kalmak istemiyorsanız, kendinize kaliteli bir sohbet adresi aramakta iseniz, sohbetevi.com sitesine bağlanmanızı öneriyorum. Siteyi beğendiğiniz takdirde, sık kullanılan siteler listenize de eklemeyi unutmayınız.

Sohbetevi.com adresi, sıradan bir sohbet sitesi değildir. Site üzerinden chat yapılabileceği gibi, aynı zamanda güncel haberler de takip edilebilir. En son magazin haberleri, spor haberleri, gündemde öne çıkan her türlü gelişme sitedeki 'Haberler' kategorisinde bulunabilecektir.

Teknoloji meraklıları için de, siteye 'Teknoloji' bölümü eklenmiştir. Bu bölümde en son çıkan akıllı telefonlara dair incelemeler, Nasa'dan haberler, teknoloji alanında yeni buluşlar ve çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

Sohbetevi.com adresinde sadece kadınları ilgilendiren bir sayfa da mevcuttur. Sitedeki Kadınca isimli sayfada, aşk ve ilişkiler hakkında bilgiler ve en moda kıyafetler ziyaretçilere sunulmaktadır.

Dizi - film fragmanları, günlük burç yorumları ve benzeri içerikler de yine siteden takip edilebilir.

Tüm sohbet meraklılarını bu siteye bekliyoruz.



3645
Site Tanıtımları / Branda, Tente, Şemsiye ve Fazlası
« : Ekim 16, 2015, 08:31:56 ÖS »
Branda, Tente, Şemsiye ve Fazlası



http://www.branda.com.tr adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, konu başlığımızda da vurgulamış olduğumuz gibi; tente, branda, şemsiye, çadır ve çok daha fazla ürüne binaen bilgi toplayabilirsiniz.

ERGÜN ÇADIR ve BRANDA ismiyle 1976 yılından bu yana hizmet sunan firma, 2008 senesinde http://www.branda.com.tr adlı internet sitesini yayın hayatına sokmuştur. Sitede, firma tarafından verilen hizmetlere dair son derece ayrıntılı veriler bulunabilecektir.

Şantiye çadırından fuar çadırına, konstüksüyonlu çadırdan kamp çadırına kadar her türlü çadır çeşidi Ergün Çadır firması vasıtasıyla temin edilebilir. Site içerisinde tüm bu çadır türlerine dair bolca fotoğraf kendine yer bulmuştur.

Ergün Çadır, müşterilerine en kaliteli tente çeşitlerini, en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Firma üzerinden alınabilecek bazı tente tipleri şu şekilde sıralanabilir: Yat tentesi, mafsallı tente, körüklü tente.

Branda satın almak istiyorsanız da yine bu adresi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Branda fiyatları hakkında bilgi toplamak, satışa sunulan brandaların fotoğraflarını incelemek için siteye bağlanabilirsiniz.



Branda.com.tr

Sayfa: 1 ... 241 242 [243] 244 245 ... 294