kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - admin

Sayfa: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 294
3616
Site Tanıtımları / Cevikmetal.com Hassas döküm
« : Ekim 28, 2015, 06:37:15 ÖS »
Tanıtılan Sitenin ismi : http://cevikmetal.com

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : Cevikmetal.com Hassas döküm

Site Sloganı : Tasarım, Malzeme ve Üretim Yöntemi Seçiminde Çözüm Ortağınız



Firma ismi : Çevik Teknik Metalurji San. ve Tic. Ltd. Şti

Firma adresi : Deri Organize San. Bölgesi H Parsel 3.Yol Dolap Caddesi 16/B Tuzla - İstanbul

Sabit Telefon : 0216 394 3600

GSM : 0542 585 8537

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu ay ve yıl : Haziran 2011

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Cevikmetal.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Çevik Teknik Metalurji tarafından kurulan sitede, firmanın müşterilerine sunduğu ürünler hakkında son derece ayrıntılı bilgiler kendine yer bulmuştur.

Firma üzerinden temin edebileceğiniz ürünlere binaen fotoğraflara bakmak için hassas döküm adresindeki ürün galerisine giriş yapabilirsiniz. Bu galeride, her ürüne dair büyültülebilir bolca fotoğrafa gözatabileceksiniz.

Hassas döküm adresinde, firmanın hizmet verdiği sektörler de, ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Çevik Teknik Metalurji firmasını daha yakından tanımak, firmanın ürünleri ile ilgili aklınıza takılan sorulara yanıt bulmak için hassas döküm sitesine bağlanabilirsiniz.


3617
Site Tanıtımları / Toz toplama ve Havalandırma sistemleri
« : Ekim 28, 2015, 05:54:03 ÖS »
Sitenin ismi : Bimhavalandirma.com.tr

Site hakkında başlık (Title) : Toz toplama ve Havalandırma sistemleri

Sitenin kayıt zamanı : 2014 Temmuz

Site ile alakalı Tanıtım : Toz sebebiyle oluşabilecek makina arızalarını engellemek adına, toz toplama sistemlerinden yararlanabilirsiniz. Toz toplama sistemleri, sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olmanız için olmazsa olmazdır. Bu sistem, toz toplama üniteleri ve toz toplama filtreleriyle beraber çalışmaktadır. Toz toplama sistemleri hakkında aklınıza takılan her türlü suale, http://www.bimhavalandirma.com.tr adlı internet sitesinden yanıt alabilirsiniz. Sitede toz toplama sistemlerinin yararları, kimler tarafından ve nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır.

Toz toplama sistemlerinin yanı sıra en kaliteli havalandırma sistemleri de yine Bimm Havalandırma firması tarafından müşterilerine sunuluyor.

Bimm havalandırma firmasının birbirinden kıymetli referanslarını incelemek, firmanın müşterilerine takdim ettiği ürünlere yakından gözatmak ve firma yetkilileri ile irtibat sağlamak adına, siz de http://www.bimhavalandirma.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Telefon numaraları: 0216 598 24 05  -  0216 307 00 04

3618
Site Tanıtımları / Seo Uzmanı mı Arıyorsunuz?
« : Ekim 28, 2015, 05:16:11 ÖS »
İnternet Sitesinin ismi : Jetbilisim.com.tr

Site Konusu - Site Başlığı : Seo Uzmanı mı Arıyorsunuz?

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Ağustos 2012

Site Hakkında Açıklamalar : İnternet sitenizi, arama motorlarında en yukarılara taşıyacak bir seo uzmanı arıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız.

Siteniz için belirlediğiniz hedef kelimelerde zirveye yaklaşmak artık hayal değil. Bireysel sitenizden düzenli gelir elde etmek istiyorsanız ya da e-ticaret sitenizdeki satışları arttırmayı planlıyorsanız bu siteye bağlanmalısınız. Hedeflediğiniz kelimeleri, gelmek istediğiniz yerleri http://www.jetbilisim.com.tr seo uzmanlarına iletebilirsiniz. Uzman çalışanlar, talep ettiğiniz hizmete binaen bir ücret çıkaracaktır. Son derece uygun fiyatlarla, alanında uzman seo danışmalarından arama motoru optimizasyonu hizmetleri alabileceksiniz.
 
Sahip olduğum internet sitesi geniş bir ziyaretçi kitlesine ulaşmalı diyorsanız, hemen siz de bu adrese giriş yapınız. Sadece seo hizmetleri için değil, web tasarım hizmetleri de firma tarafından sizlere sunulacaktır.

Ekonomik fiyatlarla profesyonel web tasarım hizmetleri almak adına Jet Bilişim Hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Bu tercihiniz sayesinde, tahmin ettiğinizden düşük ücretlerle, kusursuz bir tasarıma sahip internet siteniz olabilir.

3619
Site İsmi : https://www.thierman.com

Site Konusu : 30 Yıllık Domain - Pagerank 2 - Ücretsiz Firma ve Siteni Ekle

Domain Kayıt Yılı : 1994

Domainin Uzatıldığı Yıl : 2024

Tanıtım ve Açıklamalar : Thierman.com adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Sitelerinizin popularitesini arttırmak istiyorsanız, bu internet adresine muhakkak bağlanmalısınız. Zira; thierman.com adresine, kendi sitenizi kayıt ederek, önemli bir ziyaretçi kitlesinin sitenize giriş yapmasını sağlayabileceksiniz.

Yazımızın başında da belirtmiş olduğumuz gibi, thierman.com sitesi 30 yıllık bir sitedir. 1994 yılında, yani 20 sene evvel kayıt edilmiştir. Ve domain, 2024 yılına kadar uzatılmıştır.

Site Ekle linki üzerinden, siz de sitenizi bu özel platforma kayıt edebilirsiniz. Yaptıracağınız kayıt sayesinde, arama motorlarındaki başarınızı da arttırabileceksiniz.

Sahip olduğunuz firmaları, sisteme kayıt etmek için ise Firma Ekle adresine bağlanmanız gerekmektedir. Firmanızın müşteri potansiyelini arttırmak, satışlarınızı yükseltmek için mutlaka firmanızı thierman.com dizinine ekleyiniz.

3620
Genel Sağlık Haberleri ve Sağlık Bilgileri

Yaygın olarak görülen sağlık sorunları, son dönemlerde daha fazla sıkça karşımıza çıkan sağlık sorunları, virüsler, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, kanser ve tedavileri, şifalı bitkiler ile hastalık çözümleri gibi pek çok konuyu ele alarak kitlelere sağlık haberleri sunan Saglikbilgisix.com sitesini ziyaret ettiniz mi?

Bu anlamda yaşanabilecek tüm sağlık sorunlarını ele alarak sizlere bilgi aktarımı sunan sağlık bilgileri sitesi, Türkiye’nin önde gelen editör kadrosu ile oluşturulmuş ve hekim doktorların tavsiyeleri üzerine hazırlanmış yazıları sağlamaktadır. Bu gibi haberler ile beraber de herhangi bir sağlık sorunu ile alakalı bilgi edinememe durumu söz konusu olmaz iken, ayrıntılı bir şekilde de kitlelerin bilgi aktarımı yapabildikleri durumlar günümüze yansıtılmaktadır. Bu aşamada sizler de sağlık bilgisi sitemizi takip edebilir, hekim doktorlarımızın tavsiyesini gözden geçirebilirsiniz.


3621
Site Tanıtımları / Boosmart.com Dijital Pazarlama Ajansı
« : Ekim 27, 2015, 06:23:26 ÖS »
Boosmart.com Dijital Pazarlama Ajansı

http://www.boosmart.com ailesi olarak sizlere Dijital Pazarlama başta olmak üzere; Instagram Reklamları Danışmanlığı, Facebook Reklamları Danışmanlığı, Performans Pazarlaması Danışmanlığı, Google Analytics Danışmanlığı, Google AdWords Danışmanlığı, Affiliate Marketing Danışmanlığı hizmetlerinin tamamını sağlamaktayız. Genel olarak sitenizi arama motorlarında değerli kılmak ve hedef kelimelerde yukarıya çıkmak için tercih edilen bu hizmet türleri, aynı zamanda kaliteli bir unsur üzerinden de ilerleme kaydetmenize yardımcı oluyor.

Son dönemlerde popülerleşmiş olan Dijital Pazarlama Ajansı hizmeti de firmamız aracılığı ile sizlerle buluşmaktadır. SEO, SEM gibi tüm çalışmaların kapsandığı bu hizmet durumuyla beraber sorunsuzca bir ilerleyiş durumu göze çarpıyor,  site sahipleri de ileriye yönelik çalışmalar alanında bu yolları tercih edebiliyorlar. Boosmart.com olarak her türlü pazarlama hizmetini sizlere ışık hızında sunuyoruz!

3622
Uygun Fiyatlarla Instagram Reklamları Danışmanlığı

Instagram Reklamları Danışmanlığı geçen aylarda günümüze ulaşan bir hizmet olarak yerini aldı. Facebook bünyesinde olmasından dolayı kitleler bakımından çok sık ilgi gören bu hizmet durumu, yüzlerce markanın reklam verebilmesine ve kitlelere ulaşabilmesine yardımcı oldu. Boosmart.com ailesi olarak reklamlarınızı en iyi şekilde yönetmek ve doğru kitlelere ulaşım sağlamanıza yardımcı olmak açısından bir tık kadar uzaklığınızdayız!

Artık reklamların en doğru hedef kitleye ulaşabilmesi kolay bir iş olarak görülüyor, hem de sorunsuzca hizmet alma durumu günümüze yansıtılıyor. Bu aşamada da http://www.boosmart.com/instagram-reklamlari-danismanligi linki üzerinden ayrıntılı bilgi edinme durumları söz konusudur. Doğru strateji yolu izleyerek sizlerin hem mobil, hem de web alanında ki reklamlarını en iyi şekilde konumlandırmayı hedef alıyor, bu yol üzerinden ilerleme kaydediyoruz.


3623
Facebook Reklamları Danışmanlığı Hizmeti

Facebook Reklamları Danışmanlığı hizmeti, diğer sosyal medya ve arama motorlarına göre çok daha fazla filtreleme yapma seçenekleri ile bizlerin ürünü pazarlama ve hedef kitleye ulaşabilmesi konusunda yardımcı olmaktadır. Şöyle ki, arama motorlarında sadece “istenen anahtar kelimeye” bir reklam hizmeti söz konusu olur iken, Facebook üzerinden yaş, cinsiyet, tıklama oranları, yaşadığı bölge gibi pek çok ayrıntıyı seçebilme olanaklarına sahip oluyorsunuz.

Bu nedenden dolayı da Facebook üzerinden reklam pazarı oluşturmak artık büyümeye giden firma ve şirketler arasında birinci tercih konumuna ulaşmıştır. http://www.boosmart.com/facebook-reklamlari-danismanligi linki üzerinden konuyu daha derinlemesine değerlendirebilir, fikir alma şansına sahip olabilirsiniz. Bu gibi hizmet türleri sayesinde artık sitenizin popülerliğini daha fazla arttıracak ve hedef kitle potansiyelinizi de büyütmeye yönelik adımlar atabileceksiniz. 


3624
Site Tanıtımları / Performans Pazarlaması Danışmanlığı
« : Ekim 27, 2015, 04:16:33 ÖS »
Performans Pazarlaması Danışmanlığı

Performans Pazarlaması Danışmanlığı ülkemizde kısa dönemdir büyük bir faaliyet göstermektedir. Daha önceleri farklı bir algoritma üzerinden bu durum sağlandığı için, kitlelerin fazla ilgisini çekmiyor ve tercih edilmiyor idi. Artık bu sistem türü ile beraber günümüzde Online pazarlama hizmetinizi tam olarak değerlendirme şansına sahip olabiliyorsunuz.

İçerisinde;
•    Gösterim Başına Maliyet (CPM)
•    Tıklama Başına Maliyet (CPC)
•    Satın Alma – Edinme Başına Maliyet (CPA)
•    Yatırım Getirisi (ROI)
•    Kar – Zarar Analizi (P&L)

Gibi ayrıntıları bulundurmasından dolayı da tam olarak performans pazarlama durumu günümüze yansıtılıyor. Pek çok ayrıntıyı, tek bir hizmet durumu içerisinden takip ederek artık siz de sitenizin ne durumda olduğunu ve diğer aylara nazaran kıyaslamalarını yapabiliyorsunuz. http://www.boosmart.com/performans-pazarlamasi-danismanligi linki üzerinden ayrıntılı bilgi edinmekle beraber bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.


3625
Site Tanıtımları / Google Analytics Danışmanlığı
« : Ekim 27, 2015, 04:09:35 ÖS »
Google Analytics Danışmanlığı

Google Analytics Danışmanlığı, Google tarafından sunulan bir diğer hizmet durumudur. Sitenize giren ziyaretçilerin ne gibi konulara ağırlık verdiğini, tüm tıklama istatistiklerini ve sitede geçirdiği vakitleri ele alan bu sistem türü, Türkçe adı ile “Site İstatistikleri” olarak bizlere hizmet sağlamaktadır. Tamamen ücretsiz bir sistem olmasından dolayı da pek çok kişi tarafından ilgi görmekte ve tercih edilmektedir.

•    Site trafik kaynakları ve takipleri,
•    Müşteri analizleri,
•    Pazarlama kanallarının istatistikleri,
•    Trafiğin ve sitenin her açıdan incelenmesi durumu,
•    Event, Tracking & A/B Testing,
•    Amaç tanımlama ve Görsel Huni Analizi

Gibi konu başlıklarını sorunsuzca takip eden http://www.boosmart.com/google-analytics-danismanligi hizmetimiz sizlerin bir tık kadar uzaklığındadır! Sitenizde oluşan tüm trafik durumları ile alakalı detaylıca bilgi alma açısından bu danışmanlık hizmetini tercih edebilirsiniz. 


3626
Site Tanıtımları / Google AdWords Danışmanlığı
« : Ekim 27, 2015, 03:52:32 ÖS »
Google AdWords Danışmanlığı

Google AdWords Danışmanlığı Google'ın en büyük gelir elde ettiği satış kanalı olarak bilinmektedir. Şirketlerin reklamlarını kendi bünyesinde yayınlayan Google, bu sistemle beraber büyük bir havuz oluşturuyor ve kitlelerin tam olarak hizmet alabilmesini sağlıyor. İçerisinde;

•    Hedef reklamcılığı yapmak,
•    Reklama tıklandığında maliyet oluşması,
•    Bütçe ve tık başına maliyeti planlama,
•    AdWords paneli üzerinden yapılan harcama ve gelirleri takip etme,
•    Performans analizi yapabilme

Gibi pek çok konuyu kapsayabileceğiniz çalışma durumları mümkündür. Biz de bu aşamada müşterilerimizin sorunsuzca http://www.boosmart.com/google-adwords-danismanligi hizmetinden faydalanmasını talep ettiğimiz için konu ile alakalı ayrıntılı bilgiler vermeyi ihmal etmiyoruz. Almak istediğiniz hizmet durumu ile alakalı bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  Google AdWords Danışmanlığı hizmetiyle beraber artık alanında çok daha profesyonel bir site haline dönüşeceksiniz!


3627
Site Tanıtımları / Affiliate Marketing Danışmanlığı
« : Ekim 27, 2015, 03:35:57 ÖS »
Affiliate Marketing Danışmanlığı

Affiliate Marketing Danışmanlığı gelir ortaklığına yönelik bir çalışma sistemidir. Bir firma ile bu bağlamda çalıştığınız zaman, sattığınız ürün başına ortalama bir komisyon miktarı belirlenerek çalışma yapılan firmaya ödemeler gerçekleşir. Dijital pazarlama yönteminden en büyük farkı ise, herhangi bir ürün satılmadığı zaman ise karşı firmaya ödeme yapma zorunluluğunuzun olmamasıdır.

Ülkemizde son dönemlerde Affiliate Marketing Danışmanlığına karşı olan ilgi ve alaka bayağı bir artış gösterdi. Bu sebepten dolayı da kesin olarak konudan faydalanma ve sonuç alabilme açısından http://www.boosmart.com/affiliate-marketing-danismanligi konusunu inceleyebilirsiniz. Önemli olan çalışma türü ise, sitenizi ziyaret eden hedef kitle ve müşterilerinizin, var olan reklamların doğru bir şekilde yerleştirilmesi ile yine bu kitle ile buluşmasını sağlamaktır. Yani reklam ile müşteri arasında ki köprü vazifesini kurarak sistemin tam olarak çalışmasını sağlayabilirsiniz.


3628
Site Tanıtımları / Dijital Pazarlama Danışmanlığı
« : Ekim 27, 2015, 03:20:00 ÖS »
Dijital Pazarlama Danışmanlığı

Dijital Pazarlama Danışmanlığı başlı başına bir site için oluşturulabilecek tüm işlemlerin toplandığı ve tek parça olarak hizmet sağlandığı bölümdür. Örneğin SEO, SEM, Site Analizi gibi işlemlerin her biri başlı başına iş olarak bilinir ve görülür. Hizmet üzerinde bu durum düşünüldüğü zaman firma olarak sizlere tek bir konu altında tüm işlemleri sunuyor, Dijital pazarlama danışmanlığı hizmetini sorunsuzca almanızı vaat ediyoruz!

http://www.boosmart.com/dijital-pazarlama-danismanligi linki üzerinden konu ile alakalı daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir, paket içerisinde de ne gibi işlemlerin kapsandığını detaylıca görebilirsiniz. Sitenizi kısa vadede yukarı sıralara çıkarmak ve arama motorlarında değerli bir hale dönüştürebilmek adına Dijital pazarlama danışmanlığı hizmetimizi Türkiye'nin en iyisi olabilme yolunda sizlerle buluşturmaktayız!


3629
İnternet Sitesinin Adı : http://www.drbihterfeyzioglu.com

Site Konusu - Site Başlığı : Kayseri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Eylül 2014

Site Hakkında Açıklamalar : Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op.Dr. Bihter Senem Feyzioğlu ve çalıştığı hastane ile irtibat kurmak adına, drbihterfeyzioglu.com sitesine bağlanabilirsiniz.

An itibariyle Özel Erciyes Hastanesinde hizmet veren Op.Dr. Bihter Senem Feyzioğlu, bebek sahibi olmakta zorlanan çok sayıda çifte yardımcı olmuştur. Siz de bir türlü çocuk sahibi olamamakta iseniz, hiç tereddüt etmeden Kayseri tüp bebek adresini açıp, buradan hastane ile iletişim sağlayabilirsiniz.

Kayseri Kadın hastalıkları uzmanı arayanlara, drbihterfeyzioglu.com sitesini tavsiye ediyoruz. Siteye giriş yaparak; kadın hastalıkları, tüp bebek, kısırlık, gebelik ve benzeri konular hakkında birbirinden kıymetli makaleleri okuyabilirsiniz. Kısırlığın tedavi yöntemleri, gebelik ile alakalı sıkça sorulan sorular, tüp bebekte başarının sırları ve çok daha fazlası site içerisinde kendine yer bulmuştur.

Drbihterfeyzioglu.com isimli web adresi vasıtasıyla, doğum uzmanı Op.Dr. Bihter Senem Feyzioğlu'nu çok yakından tanıma fırsatı bulabileceksiniz. Bihter Senem Feyzioğlu'nun biyografisi, sertifikaları, fotoğraf ve videoları, siteye eklenmiştir.

Gebelik, kadın hastalıkları, kısırlık gibi konulara binaen aklına takılan her türlü soruya yanıt almak isteyen ve çocuk sahibi olmakta zorlanan herkesi bu siteye davet ediyoruz.

3630
Site Tanıtımları / Pastacılık Malzemeleri - Sizinkalip.com
« : Ekim 26, 2015, 09:02:14 ÖS »


Domain adı : http://www.sizinkalip.com

İçerik-Başlık : Pastacılık Malzemeleri - Sizinkalip.com

Site Kuruluş Tarihi : Mart 2011

Tanıtım, Açıklama : Sizinkalip.com adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren alışveriş sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile en iyi pastacılık malzemelerini, kolayca satın alabileceksiniz. Firmanın 7.senesine özel olarak, 50 Tl ve üzeri alışverişlerde bulunursanız, süpriz hediyelerin de sahibi olacaksınız.

Şeker hamuru, sabun kalıbı, kokulu taşlar, kek kalıpları, modelleme ürünleri, sunum malzemeleri, yılbaşı kalıpları ve çok daha fazla ürün, Sizinkalip.com üzerinde satışa çıkarılmıştır.

Çeşit çeşit kokulu taş tozu yapım malzemeleri site üzerinde bir arada toplanmıştır. Arzu ettiğiniz kokulu taş yapım malzemesi ve kalıbını, sadece birkaç tuşla satın alma fırsatınız bulunmaktadır.

Dr. Paste markalı çok sayıda modelleme hamuru da yine sitede kendine yer bulan ürün türlerinden biridir.

Birbirinden kaliteli pastacılık malzemelerine uygun fiyatlarla sahip olmak isteyen herkesi, sizinkalip.com sitesine davet ediyoruz.

Sayfa: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 294