kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - admin

Sayfa: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 294
3676
Site Tanıtımları / Gebelik Döneminde Oluşan Sırt Ağrıları!
« : Ekim 01, 2015, 04:12:24 ÖS »
Gebelik Döneminde Oluşan Sırt Ağrıları!

Gebelik döneminde en çok karşılaştığımız durumlardan bir tanesi de sırt ağrıları! Omuriliğin, zamanla anne karnında büyüyen bebeğe göre şekil alması sırt ağrıların en basit sebeplerinden bir tanesidir. Bunun önüne geçme konusunda da sezeryan doğum sitesi olarak sizlere bolca yürüyüş yapmanızı ve olabildiğince omuriliği dik bir şekilde kullanmanızı önermekteyiz.

Aynı zamanda erken doğumun da sinyalcisi olması sebebiyle kadınlarımız bu tür durumlarda hekim kontrolü çerçevesinde sezeryan doğum konusunda da bilgi alabilirler. Hem kendiniz, hem de çocuğunuzun sağlığı açısından böyle bir doğum tekniği sizlere daha net sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Sezeryan-dogum.com web sitemiz ile beraber tüm sezeryan doğum, gebelik dönemi, normal doğum konusunda bilgi alma durumunuz mümkündür. Ayrıca sezeryan doğum izle konusuna da ayrıntılı bir şekilde değiniyor, sizlere video portalı olarak da hizmet veriyoruz.


3677
Web Site İsmi : http://www.tadidamagimdakaldi.com

Site Başlığı : Tadı Damağımda Kaldı diyeceğiniz Yemek Tarifleri

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2015

Site Tanıtımı : Birbirinden lezzetli yemek tarifleri, Tadidamagimdakaldi.com isimli internet adresinde sizleri bekliyor. Bugün hangi yemeği yapacağınıza karar veremediyseniz, hemen Tadidamagimdakaldi.com sitesine bağlanın ve tadını damağınızda bıracak lezzette yemekler keşfedin.

Site içerisinde her türlü yemek çeşidi kendine yer bulmuştur. Et yemeklerinden tutun çorbalara, sebze yemeklerinden deniz mahsüllerine, hamur işlerinden pastalara, tatlılardan pilavlara, dolmalardan Çin yemeklerine kadar türlü türlü yemek tipi burada bulunabilecektir.

Geride bıraktığımız Kurban bayramı akabinde, buzdolaplarımız kurban etleriyle doldu taştı. Bu etleri kullanarak çok sayıda et yemeği yapabiliriz. Eğer siz de kurban etlerinizden et yemekleri hazırlamak istiyorsanız, bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitenin et yemekleri adlı alt sayfasında, en lezzetli et yemekleri hep bir arada toplanmıştır.

Size "Tadı Damağımda Kaldı" dedirtecek bolca yemeğe dair tarifler Tadidamagimdakaldi.com adresinden öğrenilebilir. Siteyi beğendiğiniz takdirde, çevrenizdeki insanlarla paylaşmayı unutmayınız. Herkese şimdiden afiyetler olsun.

3678
Web Site İsmi : http://www.suneydi.com

Site Başlığı : Pratik bilgiler, Teknoloji, Android telefonlar ve fazlası - SuNeydi.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 2015

Site Tanıtımı : SuNeydi.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile teknolojiden sağlığa, otomobillerden eğitime, güzellikten kişisel bakıma kadar her türlü paylaşımı takip edebilirsiniz.

Suneydi.com sitesinin en çok ilgi gören kategorilerinden bir tanesi pratik bilgiler kategorisidir. Hayata dair birçok pratik bilgi, bu bölüm üzerinden öğrenilebilecektir.

Teknoloji meraklıları ise, sitenin teknoloji kategorisinde, en güncel haberleri okuyabilir. Bu bölümde bilhassa yeni çıkan akıllı cep telefonları hakkında haber ve gelişmeler kendine yer bulmuştur. Bükülebilen akıllı telefonlar, tam 10 çekirdek ile piyasaya çıkmaya hazırlanan android telefonlar gibi haberleri, teknoloji bölümünde görebilirsiniz. Aynı bölümde sosyal medya hakkında öne çıkan haberler de bulunabilecektir.

Kadınlar için birbirinden güzel makyaj önerileri, kaliteli makyaj yapmanın sırları, kişisel bakım üzerine çok sayıda faydalı paylaşım sitenin 'Bayanlar' isimli kategorisinde yer almıştır.

Otomobillere ilgi duyanlar ise, mutlaka sitedeki 'Araçlar' bölümüne bağlanmalıdır. En çok satılan araba modelleri, ikinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi içeriklere bu bölüm sayesinde ulaşabilirsiniz. İlgili bölümde sadece otomobiller için değil, çok sayıda farklı araç tipi için de paylaşımlar mevcuttur. Örnek vermek gerekir ise, 'Çaydanlık nasıl parlatılır', 'Paslanmış bıçak nasıl temizlenir', Bisiklet ve motorlar için 'Zincirdeki yağ nasıl temizlenir', 'Fırın lekesi nasıl çıkar' gibi konular bölümde ziyaretçilere takdim edilmiştir.

Her yaşa, her cinsiyete hitap eden, takipçilerine bolca pratik bilgi sunan suneydi.com sitesini sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayınız.

3679
Site Tanıtımları / Antalya izolasyon - Ozekizolasyon.com
« : Eylül 29, 2015, 01:47:37 ÖS »
İnternet Sitesinin ismi : http://www.ozekizolasyon.com



Site hakkında başlık : Antalya izolasyon - Ozekizolasyon.com

Firma ismi : Özek Yapı İzolasyon

İrtibat Numaraları : 0242 324 55 08 - 0507 191 52 52

Firma Merkez Adresi : Eski Sanayi Cumhuriyet Mahallesi 677. Sokak 46-C Muratpaşa / ANTALYA

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu ay ve yıl : Haziran 2015

Firmanın Kuruluş Yılı : 1985

Site ile ilgili tanıtım mesajı : Özek Yapı İzolasyon firması tarafından hazırlanan Ozekizolasyon.com isimli internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, firma tarafından sunulan hizmetlere binaen son derece ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Antalya İzolasyon firması olan Özek Yapı ile irtibat kurmak adına, sitedeki 'Bize Ulaşın' isimli sayfaya bağlanınız. Bu sayfada firma iletişim verileri, ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Sektörünün lider firmalarından olan Özek yapı, müşterilerine aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

+ Cephe Sistemleri
+ Çatı İzolasyonu
+ Zemin İzolasyonu
+ Alçı Dekorasyon
+ İç Mimarlık Hizmetleri
+ Mantolama Sistemleri
+ Bina Temel izolasyonu
+ Dış cephe boyama
+ İç cephe boyama
+ Bahçe düzenlemesi

Tüm bu hizmetler ve daha fazlası için siz de Özek Yapı İzolasyon ile iletişim kurabilirsiniz.


3680
Site Tanıtımları / Profesyonel Masaj Salonu Rehberi - ProSalon
« : Eylül 29, 2015, 01:20:26 ÖS »
Domain adı : Profesyonelmasajsalonu.com

İçerik-Başlık : Profesyonel Masaj Salonu Rehberi - ProSalon

Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012

Tanıtım, Açıklama : Profesyonel bir masaj salonu arıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Profesyonelmasajsalonu.com isimli internet adresi sayesinde, size en uygun masaj salonunu bulabileceksiniz.

ProSalon adlı site, ziyaretçilerine masaj salonu bulma konusunda, rehber olma görevini üstlenmiştir. Site üzerinde Türkiye'nin dört bir yanından en iyi masaj salonları tanıtılmaktadır.

Bulunduğunuz bölgedeki en iyi masaj salonlarını öğrenmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, profesyonelmasajsalonu.com sitesine bağlanmak olmalıdır. Prosalon adresine girenler, kendileri için en doğru masör ve masözü bulabilir.

Profesyonel masaj salonu arayanların, salon seçimi hususunda önem vermesi gereken her şey ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Site içerisinde sadece masaj salonları bulunmamaktadır. Masaj salonlarının yanı sıra bireysel olarak masörlük ya da masözlük hizmeti sunan kişilerin ilanları da burada kendine yer bulmuştur. Siz de bir masaj salonu işletiyorsanız veya bireysel olarak masörlük - masözlük hizmetleri vermekte iseniz, site vasıtasıyla ilan verebilirsiniz. Vereceğiniz ilanlar, her gün masaj salonu arama amacıyla ProSalon sitesine giren çok sayıda kişi tarafından görüntülenecektir.

Masaj salonuna gitmeden evvel dikkat edilmesi gerekenler, masaj yaptırmanın gereklilikleri ve faydaları, masaj hakkında birbirinden faydalı videolar, kitap önerileri ile çok daha fazlası sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir.

3681
Torium AVM'den 75 TL'lik alışveriş yapın, 5 Peugeot 208'den birini kazanma şansını yakalayın!

http://www.torium.com.tr

Torium.com.tr




3682
Eski bir askerin trafikteki Maceraları - Racer's Diary

Güzel bir hikayesi olan ve bir o kadar da kaliteli görüntü kalitesine sahip araba oyunu arıyorsanız Racer's Diary oyunu tam size göredir. Oyunda eski bir askeri temsil edecek ve zaman zaman asker arkadaşlarınızdan yardımlar alacaksınız. Asker arkadaşlarınız, önünüze çıkan hedefleri tek tek vurarak size destek olacaktır.

Oyun içerisinde tam 7 farklı araba bulunmaktadır. 7 Arabanın yanı sıra 3 farklı hava durumu ve 3 farklı harita da mevcuttur.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptologia.trafficsmash sayfasında bulunabilecek oyun, konu başlığımızda da vurgulamış olduğumuz üzere, eski bir askerin yoldaki maceralarınına tanık olmamızı sağlayacak.

Siz de gerek hikayesiyle, gerek farklı araba seçenekleri ve çeşit çeşit haritalarıyla, iyi bir yarış oyunu oynamak istiyorsanız, Play.google.com/store/apps/details?id=com.apptologia.trafficsmash adresine girerek bu oyunu yükleyebilirsiniz.






3683
Site Tanıtımları / Midyat Gümüş Dünyası
« : Eylül 28, 2015, 07:08:14 ÖS »
Midyat Gümüş Dünyası



Midyat Gümüş Dünyası 2012 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde kurulmuş bir firma. El yapımı gümüş takı ve aksesuar üretiyorlar. Alışveriş işlemini http://www.midyatgumusdunyasi.com adresinden yapabiliyorsunuz. Site üzerinden toptan ya da perakende alışveriş yapmak mümkündür.

Sitede birçok özel tasarım ürün bulunuyor. Erkekler için yüzük, tesbih, kol düğmesi, gümüş anahtarlık. Bayanlar için kolye, bilezik, küpe ve benzeri bir çok ürün çeşidini sitede bulmak mümkün. Firmanın tüm ürünleri 0 orjinal ve el yapımı 925 ayar gümüş kullanılarak üretiliyor. Midyat Gümüş müşteri memnuniyetine çok önem veriyor bu yüzden satın aldığınız tüm ürünler kargo ücretsiz olarak gönderiliyor. Üstelik tüm bunların yanında alınan ürünü beğenmediğiniz takdirde hiç bir mazeret göstermeden geri iade edebiliyorsunuz.

Midyatgumusdunyasi.com

3684
Web Site İsmi : http://www.ucuzmodakadin.com

Site Başlığı : Giyim, Kadın ve Moda hakkında Paylaşımlar - Ucuzmodakadin.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2015

Site Tanıtımı : Bugün bilhassa kadınları ilgilendiren çok özel bir site paylaşımında bulunmak istiyorum. Sitenin ismi, konu başlığından da görebileceğiniz üzere, Ucuzmodakadin.com şeklindedir. Bu internet adresine giriş yapanlar, karşılarında moda - kadın - güzellik - giyim - sağlık ve benzeri konulara binaen son derece faydalı paylaşımlar bulabilecektir.

Ucuzmodakadin.com adlı internet sitesi sayesinde, moda çok daha yakından takip edilebilir. Modaya uygun giyinmek isteyenler, en moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuarları merak edenler, sitedeki moda kategorisine muhakkak gözatmalıdır.

İnternette kadın sitesi arıyorsanız, kadınlara özgü paylaşımların yer aldığı bir site bulma çabasında iseniz, ucuzmodakadin.com adresini ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Formda kalmanız için çok sayıda diyet tavsiyesi, güzellik ve bakım adına makaleler, kadın sağlığı üzerine bilinmesi gerekenler ve çok daha fazlası bu sitede sizleri bekliyor.

Güzel giyinmek isteyen, modayı yakından takip etmeyi arzulayan, sağlık ve kişisel bakımına önem veren herkesi ucuzmodakadin.com sitesine davet ederiz.

3685
Site İsmi : https://www.blogger.com/profile/01129053856821978952

Site Konusu : Domain ve Hosting indirim kuponu bulabileceğiniz Blogger Profili

Blogger Sayfasının oluşturulma tarihi : Ağustos 2010

Tanıtım ve Açıklamalar : Herkese merhabalar. Bugün sizlere bir blogger sayfası tanıtmak istiyorum. Bu sayfa, blogger üzerinde tam beş yıldır aktif olarak yayındadır.

Blogger sayfasının ismi: Natro indirim şeklindedir. İlgili blogger profilinde, çok sayıda domain ve hosting indirim kuponu bulabileceğiniz bir site de tavsiye edilmektedir.

Hosting ve domainlerini indirimli fiyatlardan almak isteyenler, blogger.com/profile/01129053856821978952 profilini açabilir.

Çevrenizde domain ya da hosting ihtiyacı olan dostlarınız var ise, onlara da yine bu blogger profilini muhakkak öneriniz. Profili ziyaret eden dostlarınız, bu sayede hosting ve domain ihtiyaçlarını son derece makul fiyatlarla karşılamış olacaktır.

Domain ile hosting almayı planlayan herkesi, satın alma kararı vermeden evvel, https://www.blogger.com/profile/01129053856821978952 sayfasına bekliyoruz. 

3686
En İyi Host Firmasına Domain transferi nasil yapilir?

   Domain, internette sahip olduğunuz alana ulaşımın sağlanmasına imkan veren isimdir. İlk zamanlarında bu ismin onlarca numaralardan oluştuğunu biliyor muydunuz? Evet, bir siteye ulaşmak için onlarca numarayı girmeniz gerekiyordu. İlk zamanlarda ordu uygulamalarının yapıldığı yıllarda bu tarz angarya uygulamalar rahat bir şekilde yapılıyordu. Kimsenin bir itirazı yoktu. Ancak ne zaman ki internet halkın kullanımına açıldı; bu tarz numaraların kullanım alanları tamamıyla ortadan kalkmış oldu. Bir düşünsenize şuan sürekli olarak girmeye devam ettiğiniz sitelerin 20 – 30 numara .com formatında olduğunu!

Sitenasilkurulur.net

   Birkaç kelimeden oluşan sitelerin bile ezberlenmesinde ne kadar sorun yaşadığımızı göz önüne alacak olursak bu durumun ne denli problemlere neden olacağını çok daha iyi bir şekilde anlayabilmiş oluruz. Domainler bu kapsamda değerlendirildiğinde çok akıllıca düşünülerek ortaya çıkartılmış buluşlardır.


http://www.sitenasilkurulur.net/domain-transferi-nasil-yapilir

    Her ne kadar domainlerin bulunması ile birlikte birçok işimiz çok daha rahat şekillerde idame ettirilmeye başlandıysa da, bazı sorunların da doğmasına neden olmadı dersek çok doğru söylemiş olmayız. Özellikle de webmasterlar için domain transferi büyük bir sorunu teşkil etmeye başladı diyebiliriz. Normal şartlarda domain transferi yapmak, her iki sistemi de bilen biri tarafından sadece bir dakika içerisinde çözülebilir. Ancak sistemler çok fazla farklılık gösterdiğinden dolayı, çoğu zaman için bu transferleri yapmak saatlere mal olabiliyor.

   Zaman noktasından ne kadar kısıtlı olduğumuzu göz önüne alacak olursak böylesine harcamaların yapılmasının bizlere ne denli zararları vereceğini çok daha iyi bir şekilde kavramış oluruz. Bu yüzden de sizlere http://www.sitenasilkurulur.net gibi bir bağlantıya tıklayarak internet dünyasının en büyük webmaster sitelerinden birine ulaşma ve buradan bilgi alışverişinde bulunabilme imkanını sunuyor; mutlu olmanızı temenni ediyoruz! 


3687
Web Hosting Olmadan Bir Site Açmak Mümkün mü?

Site kurmak ve yayınlamak hakkında bilgi sahibi olan kişiler, web hosting  hizmeti olmadan bir sitenin yayınlanamayacağı konusunda da bilgi sahibi oluyorlar. Kişilerin internet üzerinde kendilerine bir alan kiralamaları için Sitenasilkurulur.net/en-iyi-hosting-firmalari ile çalışmaları gerekiyor. Bu firmalar sitenizin devamlı olarak yayınlanması ve sitenizde farklı özellikleri kullanabilmenizi sağlıyor. sınırsız web hosting hizmeti ile istediğiniz büyüklükte bir siteye sahip olabiliyorsunuz. Bu sayede de siteniz amacı doğrultusunda rahatlıkla yayında kalabiliyor. http://www.sitenasilkurulur.net/en-iyi-hosting-firmalari genel olarak kişilerden uygun fiyatlarda kiralama bedelleri talep ediyor. Dünyanın en iyi firmalarının sunduğu hizmeti dahi kişiler rahatlıkla karşılayabildiğinden kapasitesi düşük olan firmalarla çalışmayı akıllarından geçirmiyorlar.

3688
Site Tanıtımları / Web Sitesi Açma İşlemine Nerden Başlanır?
« : Eylül 26, 2015, 08:06:06 ÖS »
Web Sitesi Açma İşlemine Nerden Başlanır?

Arama motoru verilerine göre ülkemizde her gün çok sayıda kişi, http://www.sitenasilkurulur.net/site-nasil-yapilir sorusunun cevabını internet üzerinden arıyor. İnternette her bilgi yer aldığından kişilerin araştırmalarında da yalnızca interneti kullanması ve buradaki bilgilere güvenmesi oldukça doğal. Kişiler kendileri internet sitesi kurmak istediklerinde yaptıkları araştırmalar sonrasında çalışmalara başlıyorlar.

web sayfası nasıl yapılır sorusuna karşılık internet üzerinde çok sayıda program bulunuyor. Bu programlar sayesinde kişiler rahatlıkla kendi web tasarımlarını oluşturabiliyorlar. Bu programlar sayesinde kişilerin kodlar yazması ya da farklı zorluklarla karşılaşmalarına gerek olmuyor. Sitenasilkurulur.net/site-nasil-yapilir sorusunun cevabında genellikle bir alan adı alma geçiyor. Kişiler kendilerine ait bir web sitesi almak istiyorlarsa ilk olarak bir alan adı satın almak zorundalar.

3689
Site Tanıtımları / 2015 filmler izle
« : Eylül 26, 2015, 07:17:28 ÖS »
2015 filmler izle

http://www.onlinefilmizledim.net

Onlinefilmizledim.net

Bir korku filmi de ABD yapımı olan 13 Günah. Gerilim filmlerini severek izleyenlerin mutlaka hoşlanacağı bu filmin enteresan bir konusu var. İyi bir satıcı olan kahramanımız maalesef borç batağına saplanmış ve kurtulmak için çareler aramaktadır. Bir gün bir telefon alır ve eğer söylenenleri yaparsa hesabına 1 milyon dolar yatırılacağı söylenir. Önce cazip gelen bu teklif bakalım kahramanımızın başına ne işler açacak? 13 Günah full izle bu filmle yollarınızın kesişmesini sağlayacak anahtar kelimelerdir.

Yukarıda da işaret etmeye çalıştığımız gibi bu sene çekilen filmlerin içerikleri çok değişik konuların ele alınması ile oluşturulmuş. 2015 filmler izle dediğiniz zaman karşınıza çok çeşitli, bir skala çıkacaktır. Yabancı ve yerli sinemanın bir birinden güzel örnekleri bu sezona damgasını vurmayı başardı ve seyircinin yüzü güldü.

3690
Site Tanıtımları / Mersin web tasarım Ajansı - Zonetasarim.com
« : Eylül 22, 2015, 11:17:07 ÖÖ »
Web Site İsmi : http://www.zonetasarim.com

Site Başlığı : Mersin web tasarım Ajansı - Zonetasarim.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2008

Site Tanıtımı : Zonetasarim.com adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. Web sitenizi en profesyonel şekilde tasarlatmak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız.

Mersin web tasarım ajansı sayesinde; siteniz, alanında uzman kişiler tarafından en iyi şekilde tasarlanacaktır. Sitenizi tasarlatmak için yapmanız gereken tek şey, zonetasarim.com adresinin iletişim sayfasındaki formu doldurmak olmalıdır. Arzu edenler, direkt olarak 0324 238 08 02 veya 0546 798 45 54 numaralı telefonları da arayabilir.

Mersin web sitesi tasarım adresi, müşterilerine web tasarım hizmetlerinin yanı sıra seo çözümleri de sunmaktadır. Sitenizin başarılı bir tasarıma sahip olması elbette tek başına yeterli olmayacaktır. İnternet adresinizi arama motorlarında üst sıralara çıkartmadığınız takdirde, yaptıracağınız tasarımın anlamı da azalır. Sitenizi, belirlemiş olduğunuz hedef kelimelerde en yukarılara çıkarmak istiyorsanız, siz de firma tarafından sunulan seo hizmetlerinden yararlanınız. Başarılı bir tasarım, ancak iyi bir seo çalışmasıyla birleştiği zaman satışlarınıza olumlu bir şekilde yansıyacaktır.

Firmanızın müşteri kitlesini yukarılara çıkarmak ve sitenize giren kişilerin buradan iyi bir izlenimle ayrılması adına, siz de hem seo hizmetlerinden hem de web tasarım çözümlerinden yararlanınız. Mersin web tasarım firmaları arıyorsanız, hiç tereddüt etmeden zonetasarim.com adresini tercih edebilirsiniz.

Sayfa: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 294