kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - admin

Sayfa: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 294
3646
Site Tanıtımları / Samsun Haber Sitesi - Samsunhaberleri.com
« : Ekim 13, 2015, 01:09:19 ÖS »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.samsunhaberleri.com

Site Konusu - Site Başlığı : Samsun Haber Sitesi - Samsunhaberleri.com

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Mart 2006

Site Hakkında Açıklamalar : Samsunhaberleri.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, Samsun'da meydana gelen her türlü haber ve gelişmeyi çok yakından takip etme fırsatı bulabilirsiniz.

Samsun Haber sitesi arayanlar, hemen Samsunhaberleri.com adresine bağlanarak, Samsun'da öne çıkan gelişmeleri okuyabilir.

Siyaset haberlerini yakından izlemek ve en son seçim anketlerine gözatmayı arzu ederseniz, bu siteye bağlanınız. Hangi il kaç milletvekili çıkaracak, oy verirken dikkat edilmesi gerekenler, oy esnasında yanınızda bulunması gereken belgeler, önceki seçimlerde partilerin oy oranları ve çok daha fazlası sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Samsun Haberleri sitesi üzerinde ekonomiden teknolojiye, eğitimden spora, asayişten sağlığa kadar her türlü haber kategorisi kendine yer bulmuştur. Sitede Samsunspor takımı için de özel bir kategori hazırlanmıştır. Samsunspor'a gönül verenler, bu sayfa üzerinden takımlarına dair haberleri inceleyebilir.

Samsunhaberleri.com adresinin teknoloji kategorisi son derece hareketlidir. Bu kategoride yer alan bir sayfadan kısaca söz etmek istiyorum. Tubidy adlı sayfa üzerinde, Tubidy Mobil Mp3 adlı uygulama ziyaretçilere tanıtılmaktadır. Bu uygulamanın nasıl çalıştığı, nereden indirilebileceği ve çok daha fazlası, ilgili sayfada bulunabilecektir. Cep telefonuna müzik indirmeyi düşünenlere, ben de Tubidy uygulamasını tavsiye edebilirim.

Tüm Samsunluları ve Samsun haberlerini takip etmek isteyenleri, Samsunhaberleri.com adresine bekliyoruz.

3647
Site Tanıtımları / Web Tasarım Çalışmalarımız
« : Ekim 13, 2015, 12:50:29 ÖS »
Web Tasarım Çalışmalarımız

Sadece bilgi paylaşım konusunda değil, ayrıca profesyonel Webmaster hizmetleri de veren web sitemiz bu anlamda sizlere her türlü hizmet anlayışını, en uygun fiyattan sunmaktadır! Haberwebmaster.com sitesi olarak profesyonel ve kurumsal bir site oluşturmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Birçok marka için site çalışmaları yapmanın yanı sıra e-ticaret, kurumsal, blog veya bireysel site çalışmalarını da üstlenen editör kadromuz ve ekibimiz; müşterilerine referans olarak sunduğu web sitesi çalışmalarını da site üzerinden sunmaktadır. seo konusunda da sizleri bilgilendirmesinin yanı sıra, Backlink alanında önemli olan pek çok çalışmayı da direkt olarak editör kadromuzdan öğrenebiliyorsunuz. Böylelikle doğru tasarlanmış bir web sitesi ile beraber arama motorlarında öne çıkma ve gelir elde etme durumu hemen bizlere sağlanıyor!


3648
Site Tanıtımları / Avene ürün satış sitesi
« : Ekim 12, 2015, 07:05:50 ÖS »
Avene ürün satış sitesi

Avene ürünleri satın almak adına, portakalrengi.com adlı web sayfasına bağlanabilirsiniz. Bu web sayfasında, avene ürünleri dışında da pek çok cilt bakım ürünü satışa çıkarılmıştır. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü bakım ürünü, sitede en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Site üzerinden herhangi bir cilt bakım ürünü satın almadan evvel, ürünler ile alakalı çeşitli bilgilere de ulaşabileceksiniz.

Yaz aylarını geride bıraktık. Fakat güneş, hangi mevsimde olursak olalım yüzünü göstermeye devam edecektir. Güneşin zararı etkilerinden korunmayı arzu edenler, avene markalı güneş koruyuculardan satın alabilir. Güneşin elbette pek çok faydası bulunmaktadır. Cildimiz için faydalı yanları olduğu gibi, önemli zararlar veren ve bazı ciltlere dokunabilecek sorunlara da yol açabilir. İşte bu sorunlardan kurtulmak adına, avene tarafından sunulan güneş bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz.



Avene ürünleri satın alarak, hangi cilt sorunlarına çözüm bulabileceğinizi, avene ürünlerinin yararlarını, avene ürünleri için belirlenen olası yan etkileri, avene ürünlerinin ortalama fiyatlarını, internetteki çeşitli bloglar üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz. Avene, tüm dünyanın en çok tercih ettiği cilt bakım ürünü markalarından bir tanesi olduğu için, avene hakkında bilgiler toplamak son derece kolay olacaktır.

Avene ürünleri satın almadan önce, avene markası hakkında bilgiler toplamanız büyük önem arz etmektedir. Avene ürünlerinin kimler tarafından kullanılabileceği, hangi avene ürününün ne gibi yararlar sağladığı ve benzeri bilgileri edindiktan sonra bu ürünlerden satın almalısınız. Avene ürünlerini daha yakından tanımayı arzu edenler, portakalrengi.com isimli internet sitesini kullanabilir. Bu site sayesinde, avene markası hakkında aklınıza takılan her türlü soruya cevaplar alabileceksiniz.



Avene ürünleri çok sayıda farklı amaca hizmet etmektedir. Ürünlerden bazıları cilt temizleyici, bazıları güneşten koruyucu, bazıları ise yaşlanma karşıtıdır. Cildinizde bolca kırışıklık var ise ya da kırışıklıklar oluşmadan evvel önlem almak istiyorsanız, avene anti-aging ürünlerinden kullanmalısınız. Eğer güneş sizi fazlaca rahatsız ediyor ise ve güneşe karşı yüksek bir hassasiyetiniz mevcutsa, avene tarafından üretilen güneş koruyuculardan satın almanız elzemdir.



Güneş sonrası losyonlar, güneşten koruyucu çeşit çeşit ürünler, avene tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Avene ürünleri sayesinde, güneşin tüm zararlı etkilerinden en iyi şekilde korunma fırsatı bulabileceksiniz. Bu konuda markasını bilmediğiniz, yakından tanımadığınız ürünleri asla satın almayınız. Markası bilinmedik güneş koruyucu ürünler, cildinizi güneşten korumak yerine, çok daha büyük hasarlara yol açabilir. Bu bağlamda, avene gibi dünyaca ünlü cilt bakım ürün markalarını tercih etmenizde fayda vardır.


3649
Site Tanıtımları / Avene Markalı Bakım ürünleri
« : Ekim 12, 2015, 06:04:15 ÖS »
Avene Markalı Bakım ürünleri

Bakım ürünleri arıyorsanız, hiç ama hiç tereddüt dahi etmeden avene markasını seçiniz. Avene markalı ürünlerden satın alan herkes, son derece memnun kalmaktadır. İnternet ortamında avene ürünleri kullanan kişilerin yorumlarına da ulaşma fırsatı bulabileceksiniz. Bu yorumları okuyarak, siz de avene ürünü kullanmadan evvel, bu ürünler hakkında önemli fikirler edinme imkanına sahip olabilirsiniz.



Avene ürünleri ile alakalı bilgi toplamak isterseniz, portakalrengi.com isimli web adresindeki avene kategorisine uğrayabilirsiniz. Bu internet sitesi, ziyaretçilerine avene ürünlerini sunmaktadır. Site üzerinden avene markalı ürünler satın alınabileceği gibi, aynı zamanda bu ürünler hakkında önemli verilere de ulaşılabilir. Kendinize avene ürünü almak ve avene ürünlerini yakından tanımak isterseniz, Portakalrengi adlı site tam sizlere göredir.

Avene ürünleri sayesinde, cildinizi eskisinden çok daha iyi bir şekilde koruma fırsatı bulabilirsiniz. Güneşe hassasiyeti olanlar, güneşten en iyi şekilde faydalanıp, aynı zamanda güneşin zararlı etkilerinden korunmayı arzu edenler, avene markalı güneş koruyucu ürünlerden satın alabilir. Cildinde kırışıklıklara rastlayanlar ise, avene markalı yaşlanma ve kırışıklık karşıtı ürünleri kullanmalıdır. Özetlemek gerekir ise, avene markalı ürünler, her ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır.



Avene markasını merak ediyorsanız, sizlere bilgiler sunmak isterim. Avene, müşterilerine cilt bakım hususunda ürünler sunan bir markadır. Bu marka, dünyanın her noktasında satışa sunulmaktadır. Cilt bakım ürünü arayanlar, avene markalı ürünleri gönül rahatlığıyla satın alabilir. Cilt temizleyici ürünlerden anti-aging serumlara, güneş koruyucu ürünlerden diğer her türlü cilt bakım ürünlerine kadar aklınıza gelebilecek pek çok ürün çeşidi, avene markası tarafından sunuluyor.



Avene ürünleri satın almanız için elbette pek çok sayıda internet adresi mevcuttur. Bu siteler arasından en iyisini sorarsanız, sizlere portakalrengi isimli siteyi önerirdim. Nitekim portakalrengi.com sitesi, ziyaretçilerine en uygun fiyatlarla avene ürünlerini takdim etmektedir. Avene markalı ürünleri, en düşük fiyatlara satın almak isteyenler, bu sitede aradıklarını bulabilecektir.



Avene ürünleri hakkında bilgiler alabileceğiniz bir blog arayışında iseniz, avene.me isimli bloga ziyarette bulunabilirsiniz. Bu blog üzerinde, ziyaretçiler, avene markalı ürünler ile ilgili olarak bilinçlendirilecektir. Avene ürünlerinin nasıl kullanılacağı, hangi avene ürününün ne işe yaradığı, ne gibi faydalar sunduğu, olası yan etkileri ve çok daha fazlası blog vasıtasıyla, okurlarla paylaşılacaktır.


3650
Site Tanıtımları / En iyi Avene Ürünleri
« : Ekim 12, 2015, 05:16:46 ÖS »
En iyi Avene Ürünleri

Avene markalı ürünlerden satın almak isteyenleri myspace.com/avene.urunleri sayfasına davet ediyoruz. Bu sayfa üzerinde  avene ürünleri satışa sunulmuyor. Fakat; sayfa sayesinde, avene ürünleri hakkında aklınıza gelen birçok suale yanıtlar alma fırsatı bulabileceksiniz. Avene markalı bir ürün satın almadan evvel, bu ürünler ile alakalı bilgi toplamayı arzu edenler, yukarıda önerdiğimiz Myspace hesabını ziyaret edebilir.



Avene ürünleri sayesinde, sahip olduğunuz tüm cilt hastalıklarına elveda diyebileceksiniz. Hangi cilt sorununa sahip olursanız olun, ilacınız avene markalı ürünlerdedir. Avene ürünleri, müşterilerine çok sayıda farklı ürün seçeneği sunmaktadır. Tüm cilt rahatsızlıklarına çözüm olacak ürünler, avene markasını tercih eden müşteriler tarafından satın alınabilir. Siz de cilt problemleriniz için avene'yi tercih etmekten sakınmayınız.

En iyi cilt temizleme jelleri, en etkili güneş koruyucular, yaşlanma karşıtı ürünler ve çok çok daha fazlası, avene markasını tercih eden müşterilere takdim edilmektedir. Siz de, her türlü cilt sorununa iyi gelecek avene markalı ürünleri gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Avene markalı ürünlerden satın almak isteyenler, portakalrengi.com isimli web adresine bağlanabilir.



Kendinize bir avene ürünü almak isterseniz, yapacağınız tek şey, portakalrengi.com sitesi içerisinde kendine yer bulan avene adlı kategoriye bağlanmak olmalıdır. Sitedeki avene ürünleri bölümünde, aklınıza gelebilecek her türlü avene ürününü bir arada görebileceksiniz. İhtiyaç duyduğunuz tüm avene ürünlerini, en ekonomik fiyatlarla satın almak adına, bu siteye giriş yapmanızı tavsiye ederiz.



Avene firması, müşterilerine en kaliteli cilt bakım ürünlerini sunmaktadır. Piyasada pek çok sayıda cilt bakım ürün markası kendine yer bulmuştur. Fakat birçok marka, malesef müşterilerine fayda yerine zarar getirebilecek ürünler takdim ediyor. Cilt sağlığınıza önem veriyorsanız, cilt rahatsızlıklarımı çözeyim derken, daha farklı sorunlara yol açmak istemiyorsanız, avene markalı ürünlerden satın almanız gerekecektir.



Avene dediğimiz zaman herkesin aklına ilk olarak cilt bakım alanında en iyi ürünler üreten marka geliyor. En iyi cilt bakım ürün markası, pek çok kişiye göre Avene adlı markadır. Dünyanın dört bir yanındaki eczanelerde avene ürünleri, satışa sunulmuştur. Bu ürünleri, arzu edenler, portakalrengi.com gibi online sağlık ürünleri satış sitelerinden de temin edebilir.

3651
Site Tanıtımları / Avene markalı ürünler burada
« : Ekim 12, 2015, 04:36:08 ÖS »
Avene markalı ürünler burada



Twitter ve benzeri sosyal medya araçlarını kullanıyorsanız, aynı zamanda avene ürünleri ile alakalı bilgiler toplamayı arzu ederseniz, sizlere twitter.com/avene_tr sayfasını öneriyorum. Bu sayfayı takip ederek, avene markası ve avene ürünleri hakkında aklınıza takılan her türlü suale yanıt alabileceksiniz. Avene ürünlerinden kullanmayı planlayanlar, avene ürünlerini daha yakından tanımak isteyenler, sayfayı takip edebilir.



Avene ürünlerini satın alanlar, ciltlerinin sağlığı açısından son derece büyük bir adım atmış olacaklardır. Cildinizin daha güzel görünmesi ve sahip olduğunuz cilt problemlerinin en hızlı, en etkili şekilde çözülmesi adına avene ürünleri kullanmanız gerekmektedir. Avene ürünleri kullanan kişilerin, internette yaptıkları yorumları okuyarak da, avene ürünlerini almadan evvel fikir sahibi olabilirsiniz.

Kendinize avene markalı bir ürün almayı planlıyor fakat avene ürünleri hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığınızdan ötürü, tereddüt içerisindeyseniz, internette ufak bir araştırma içerisine girebilirsiniz. Sanal ortamda, avene ürünleri ile alakalı son derece zengin kaynaklar yer almıştır. Bu kaynaklar sayesinde, avene markalı ürünleri artık çok daha yakından tanıma imkanına sahip olabileceksiniz.

Avene ürünlerini, çeşitli siteler vasıtasıyla yakından tanıdınız. Peki avene markalı bu ürünleri nasıl satın alacağım derseniz, sizlere portakalrengi.com sitesini tavsiye ederiz. Bu internet sitesinde yer alan avene kategorisinde, sizleri her türlü avene ürünü beklemektedir. Site üzerinden, aklınıza gelebilecek ve ihtiyaç duyabileceğiniz tüm avene ürünlerini, en hızlı şekilde satın alma imkanına sahipsiniz.



Yazımızın başında, avene ürünleri hakkında bilgi toplayabileceğiniz bir twitter hesabı önerisinde bulunmuştuk. Az önce de sizlere avene ürünleri satın alabileceğiniz bir site tavsiye ettik. Artık avene ürünlerini kullanmak için tamamen hazırsınız. Hangi cilt problemine sahipseniz, ihtiyacınız olan avene ürününü satın alarak, bu cilt sorununuza en etkili çözümü üretmiş olacaksınız.



İnternetten avene ürünü satın alabileceğiniz elbette pek çok sayıda site mevcuttur. Her biri son derece kıymetli birçok eczane sitesi yayın hayatını sürdürmektedir. Bu siteler arasından, benim en çok hoşuma giden ve fiyatları da en makul olan site, portakalrengi.com sitesi oldu. Portakalrengi adlı web adresi üzerinden siz de, avene başta olmak üzere pek çok sayıda cilt bakım ve kozmetik ürünlerinden alabilirsiniz.

3652
Site Tanıtımları / Transformice oynama sitesi - Transformice.biz
« : Ekim 12, 2015, 03:54:11 ÖS »
Site İsmi : http://www.transformice.biz

Site Konusu : Transformice oynama sitesi - Transformice.biz

Domain Kayıt Zamanı : Temmuz 2010

Tanıtım ve Açıklamalar : Herkese merhabalar. Bugün sizlere transformice oynama sitesi tanıtmak istiyorum. Transformice.biz adı altında yaklaşık beş sene evvel faaliyetlerine merhaba diyen internet adresi aracılığı ile, Transformice oyununu keyifle oynama fırsatı bulabilirsiniz.

Transformice Çılgın Fareler, online olarak oynanan bir oyundur. Bu oyunda, herkes bir fareyi kontrol etmektedir. Oyunun temel amacı, fare olarak peyniri alıp, yuvanıza girmek olacaktır. Peyniri kapıp yuvaya girmek adına önünüze çok sayıda zorlu ve bir o kadar da eğlenceli engel çıkacaktır. Bu engelleri bir bir aşarak, yuvanıza güvenli bir şekilde ve elinizde peynirle girmek sizi başarıya ulaştırmaktadır.

Transformice Çılgın Fareler oyununa çok sayıda oyuncu bir arada girer. Oyunda, kim peyniri daha çabuk bir şekilde alıp yuvasına götürür ise, o kişi oyunun galibi olacaktır. Tabi oyun bununla sınırlı değil. Oyunun galibi olan, yani peyniri en hızlı şekilde alıp yuvaya götüren fareye "şaman" ünvanı verilmektedir. Ve şaman olan bu fare, diğer farelerin de peynirle beraber yuvaya girmelerini sağlamak durumundadır. Şaman fare, ne kadar çok farenin başarıyla yuvaya dönmesini sağlarsa, o kadar yüksek puana sahip olur.

Sizlere oyun hakkında buradan bilgiler vermeye çalıştım. Fakat oyun sadece bu anlattıklarımdan ibaret değildir sevgili arkadaşlar. Oyunu en iyi şekilde öğrenmek için Transformice.biz sitesindeki 'Nasıl Oynanır' sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Günün yorgunluğunu ve stresini atmak, doya doya eğlenmek için siz de Transformice oynayın.

3653
Site Tanıtımları / Avene ürünleri
« : Ekim 12, 2015, 03:02:25 ÖS »
Avene ürünleri

Herkese selamlar. Bugün Avene markalı ürünler hakkında sizlere bilgiler vermek istiyorum. Avene; birçoğumuzun da bildiği gibi, müşterilerine cilt bakım ürünleri sunmaktadır. Eğer kendinize bir cilt bakım ürünü satın almayı planlıyorsanız. Örneğin yaşlanma karşıtı bir ürün sahibi olmayı arzu ederseniz, güneşten koruyucu ürünlerden almak isterseniz, Avene markasını hiç tereddüt etmeden seçebilirsiniz.



Piyasada çok sayıda farklı avene ürünleri kendine yer bulmuştur. Cilt temizleme ürünlerinden tutun, göz çevresi bakımına, nemlendirici ürünlerden termal sulara kadar aklınıza gelebilecek türlü türlü avene ürününü, çeşitli internet sitelerinden satın alma fırsatı bulabileceksiniz. Hangi cilt bakım ürününe ihtiyacınız olursa olsun, hiç düşünmeden Avene markalı ürünleri tercih etmenizi şiddetle öneriyoruz.



İnternetten avene ürünleri satın almak son derece kolaydır. Avene markalı bir ürün sahibi olmak için, çeşitli eczane sitelerine giriş yapabilirsiniz. Ben sizlere, bu konuda portakalrengi.com isimli internet adresini önerebilirim. Site içerisinde avene markasına dair tüm ürünler hep bir arada toplanmıştır. Dilediğiniz avene ürününü, portakalrengi.com adlı web sitesi vasıtasıyla, en hızlı şekilde alabileceksiniz.



portakalrengi.com sitesi, ziyaretçilerine avene ürünleri dahil olmak üzere pek çok cilt bakım ürünü sunmaktadır. Cilt bakım ürünlerine ihtiyacınız var ise, bu siteye bağlanarak, alışveriş işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebileceksiniz. Cilt bakım ürünü almayı planlayanlara, ben açıkçası Avene markasını önerebilirim. Bu markaya dair nemlendiriciler, güneş koruyucular, yaşlanma karşıtı ürünler ve daha fazlası PortakalRengi Sitesinde bulunabilecektir.

Avene ürünleri hakkında bilgi sahibi olmayı arzu ederseniz, bu alanda pek çok site ile karşılaşacaksınız. Avene, dünyanın en çok tercih edilen cilt bakım ürün markaları arasındadır. Ve internet dünyasında, avene hakkında bilgi toplamak son derece basittir. Avene ürününü kullanan kişilerin yorumlarını okumak ve avene ürünleri ile alakalı bilgiler toplamak isteyenler, ihtiyaçlarını sanal ortamda en hızlı biçimde görebilir.

Yazımızın sonlarına doğru gelir iken, avene ürünleri ile alakalı birkaç söz daha etmek istiyorum. Avene, asla sıradan ve sağlığınızı tehdit edecek ürünler sunmaz. Eğer avene ürünü satın almadan evvel, sağlığınızın bozulacağını, cildinizde farklı problemlerin doğacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Avene, tüm dünyanın en çok tercih ettiği ve herkesin güvenle kullandığı bakım ürünleri üretmektedir.


3654
Site Tanıtımları / En iyi Casus Telefon Yazılımları
« : Ekim 12, 2015, 01:32:42 ÖS »
En iyi Casus Telefon Yazılımları

Herkese selamlar. Bugün siz değerli forum üyelerine birkaç casus telefon yazılımdan söz etmek istiyorum. Söz edeceğim bu casus telefon yazılımlarından sona, sizler hangi yazılımı kullanacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz.

Casus telefon yazılımı denildiği zaman benim aklıma 2 yazılım geliyor. Bunlar: Flexispy ve mSpy adlı yazılımlardır. Her iki yazılım da, bir casus telefon yazılımında olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.



Casus telefon yazılımı kurduğunuz cihaza gelen tüm aramaları, her iki yazılımla da kolayca dinleme fırsatı bulabileceksiniz. Kişi kimlerle konuşuyor, ne konuşuyor, hepsini öğrenme şansına sahipsiniz. Yazılım kurduğunuz telefona gelen kısa mesajlar, whatsapp ve benzeri kanallar üzerinden yapılan yazışmalar ile çok daha fazlasını takip edebilirsiniz.



Bu yazılımlar sayesinde, telefonun bulunduğu ortam dahi dinlenebilmektedir. Dileyenler; konuşmaları ve mesajları kayıt altına alarak, daha sonra da inceleyebilir.

En iyi casus telefon yazılımını seçmenizde sizlere fayda sağlayacak bir link tavsiye edeceğim şimdi. Aşağıdaki linke giriş yaparak, casus telefon yazılımları hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz.

http://www.linkibu.com/o_irFG9/en.iyi.casus.telefon

3655
Site Tanıtımları / Yaşama dair bilgiler - Beyinsi.com
« : Ekim 11, 2015, 08:18:26 ÖS »
Domain İsmi : http://beyinsi.com

Sitenin Konusu : Yaşama dair bilgiler - Beyinsi.com

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Temmuz 2014

Açıklamalar - Tanıtım : Beyinsi.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, yaşama dair birbirinden değerli bilgilere ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

Bugün sizlere, sitede kendine yer bulan 3 sayfayı tanıtmak istiyorum. Bu sayfalar sırasıyla: "Selfie çubuğu nasıl kullanılır", "Kuru meyvelerin faydaları" ve "Gözleri küçük gösteren makyaj nasıl yapılır" başlıklarına sahiptir. Burada anlatmaya çalıştığımız şey, beyinsi.com sitesinin her yaştan ve her ilgi alanına sahip kişilere hitap etmesidir. Sitede, işinize yarayacak çok sayıda kıymetli bilgiyi bir arada görebileceksiniz.

İlk olarak selfie çubuğu nasıl kullanılır sayfasının tanıtımıyla başlayalım. Son yıllarda tüm dünyayı bir selfie modası sarmıştır. Selfie; hepimizin bildiği gibi, fotoğrafı çeken kişinin bu işlemi, kendisini de kareye dahil ederek yapmasıdır. Selfie işleminin en iyi şekilde yapılabillmesi adına, bir selfie çubuğuna ihtiyacımız vardır. Zira çubuk sayesinde, kareye dahil olan kişi sayısı arttırılabilmektedir. Daha fazla birey, aynı fotoğraf karesine rahatça sığabilmektedir. Bu çubuğun nasıl kullanıldığı, beyinsi.com sitesinde yer alan http://beyinsi.com/selfie-cubugu-nasil-kullanilir linkinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Selfie çubuğu satın almadan evvel, linkteki yazıyı okuyarak fikir edinebilirsiniz.

Kuru meyvelerin faydalarını öğrenmek isteyenler için beyinsi.com sitesinde ayrı bir sayfa hazırlanmıştır. Sitede aynı kuru meyvelerin faydaları sayfasında olduğu gibi, çok sayıda besinin faydalarını açıklayan içerik bulunabilecektir. Hangi kuru meyvenin hangi faydalara sahip olduğu, sitenin http://beyinsi.com/kuru-meyvelerin-yararlari bölümünden kolayca öğrenilebilir. Çilek kurusu, kuru üzüm, kuru hurma, kuru kayısı, kuru incir ve benzeri çok sayıda kuru meyveye binaen faydalar, bu sayfada sizleri bekliyor.

Kadınların ilgisini çekecek birbirinden değerli paylaşımlar, Beyinsi adlı sitede kendine yer bulmuştur. Makyaj tekniklerini en doğru şekilde öğrenmeyi arzu edenler, bu adreste aradıklarını bulabilecektir. Gözlerinizi küçük gösteren bir makyaj yapmak isterseniz, gözleri küçük gösteren makyaj nasıl yapılır sayfasını ziyaret etmelisiniz. Aynı sayfada, gözlerin makyaj yoluyla nasıl daha büyük gösterilebileceği de anlatılmaktadır. http://beyinsi.com/gozleri-kucuk-gosteren-makyaj-nasil-yapilir sayfası dışında, kadınlar için saç modelleri, moda ve giyim, günlük burç yorumları, mobilya ile dekorasyon gibi bölümler de sitede mevcuttur.

Teknolojiyi yakından takip etmek, dizi haberlerini okumak, sağlık hakkında bilinçlenmek ve yaşama dair akla gelebilecek her türlü bilgiyi edinmek isteyenler Beyinsi.com sitesine bağlanabilir. Siteyi beğendiğiniz takdirde, sık kullanılan siteler listenize eklemeyi unutmayınız.

3656
Site Tanıtımları / Hak Elektronik Cami Ses Sistemleri
« : Ekim 11, 2015, 07:48:04 ÖS »
Web Site İsmi : http://hakelektronik.com.tr



Web Sitenin Başlığı : Hak Elektronik Cami Ses Sistemleri

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Mayıs 2015

Firma ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : 2009 yılında Londra'da faaliyetlerine başlamıştır. Westend AV adı altında faaliyet gösteren firma, Londra'daki pek çok caminin ses sistemlerini yenilemiştir. Londra Diyanet Camii dahil, çok sayıda cami, ses sistemleri konusunda, Westend AV tercihinde bulunmuştur.

2014 senesinde, firmanın ikinci şubesi Trabzon'da açılmıştır. Firma, Trabzon'da Hak elektronik ismiyle hizmet sunmaktadır.

Site hakkında tanıtım mesajı : Hak Elektronik firmasını yakından tanımak isteyenler, firma tarafından sunulan ürün ve hizmetleri incelemeyi arzu edenler, http://hakelektronik.com.tr adresine bağlanabilir. Site üzerinden, firmanın birbirinden kıymetli referanslarına da gözatılabilecektir. Giresun, Gümüşhane ve Trabzon başta olmak üzere pek çok ilden, Hak Elektronik adresini tercih eden camilerin fotoğrafları site içerisinde kendine yer bulmuştur.

Müşterilerine cami ses sistemleri sunan Hak Elektronik, her biri alanında uzman ve dinamik personellerden oluşmaktadır.

Cami akustik, minare hoparlörü, iç hoparlör, mikrofon ses sistemleri, kürsü mikrofonu ve benzeri ihtiyaçlarınız için siz de firma ile irtibat sağlayabilirsiniz.

Telefon Numaraları: 0532 177 3031 - 0536 823 0482

Hakelektronik.com.tr

3657
Site Tanıtımları / Ameliyatsız hemoroid tedavisi
« : Ekim 11, 2015, 07:16:07 ÖS »
Tanıtılan Sitenin ismi : Agrisizhemoroidtedavisi.com



Sitenin başlığı, sitenin Konusu : Ameliyatsız hemoroid tedavisi

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu ay ve yıl : Ağustos 2015

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Hemoroid rahatsızlığınız var ve bu rahatsızlığınızdan ameliyatsız bir şekilde kurtulmak mı istiyorsunuz? Hemen agrisizhemoroidtedavisi.com isimli internet adresine bağlanın ve konu ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere ulaşın.

Ameliyatsız hemoroid tedavisi yaptırmak adına, agrisizhemoroidtedavisi.com sitesi üzerinde kendine yer bulan iletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfada yer alan formu doldurarak veya 0212 557 26 66 numaralı telefon üzerinden sağlık merkezi ile irtibat sağlayabileceksiniz.

Siz de birçok kişi gibi Ameliyatsız basur tedavisi hizmeti alarak, basur probleminize en hızlı ve en etkili şekilde elveda diyebilirsiniz.

Ameliyat yaptırmaktan çekinenler ve hemoroid probleminden ötürü sıkıntı yaşayanlar, Ameliyatsız basur ameliyatı hizmetinden muhakkak yararlanmalıdır.

Agrisizhemoroidtedavisi.com sitesinde, Ameliyatsız hemoroid tedavisi hakkında bilgilerin yanı sıra; gebelikte basur, basurun çeşitleri ve dereceleri, basur hastaları için kaçınılması gereken yiyecekler gibi birbirinden kıymetli makalelere ulaşabileceksiniz.

Herkese sağlık dolu günler dileriz.

İletişim Kanalları

Adres: Adnan Menderes Bulvarı No:27A Fatih Aksaray / İstanbul
Sabit Telefon: 0212 557 26 66
GSM: 0532 324 81 04

3658
Site adı : http://www.acilisorganizasyonu.org

Site Konusu : Açılış organizasyonu, Balon süsleme - Acilisorganizasyonu.org

Domain Kayıt Zamanı : Haziran 2010

Tanıtım ve Açıklamalar : İşletmelerinizin açılış günleri için Adil Organizasyon firmasıyla irtibat sağlayabilirsiniz. Açılış günlerinizi en renkli hale getirecek olan Adil Organizasyon ile iletişim kurmak adına Acilisorganizasyonu.org sitesine bağlanınız.

Acilisorganizasyonu.org isimli internet sitesi üzerinden, açılış organizasyonu hizmetleri ile alakalı bolca sayıda görsele ulaşma fırsatı elde edebileceksiniz.



Daha evvel Adil Organizasyon firmasını tercih eden bazı değerli işletmelerin açılış günlerine dair bolca fotoğraf, sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir. Siz de bu özel günlerinizde Adil Organizasyon ile çalışarak, son derece gösterişli bir açılış yapabilirsiniz.



Açılış organizasyonları, balon süsleme, ses organizasyonları, palyaço hizmetleri ve çok daha fazlası için siz de acilisorganizasyonu.org ile görüşünüz.



Açılış organizasyon fiyatları hakkında bilgi almak için, hemen 0535 227 91 25 ya da 0536 647 32 47 numaralı telefonlardan herhangi birini arayabilirsiniz. Arzu edenler, akıllarına takılan sualleri, sitedeki iletişim formunu doldurarak da sorabilecektir.



En görkemli açılış organizasyonları hizmetini, son derece uygun fiyatlarla satın almak adına hiç tereddüt etmeden Acilisorganizasyonu.org sitesine giriş yapınız.

3659
Site Tanıtımları / Şef ürünleri - Chefsepeti.com
« : Ekim 09, 2015, 01:33:25 ÖS »
Şef ürünleri - Chefsepeti.com

İster küçük bir kafede çalışın, ister kocaman bir otelin mutfak şefi olun, en basit mutfak gereçlerinden endüstriyel mutfak ve otel ekipmanlarına kadar satışa sunulan şef ürünleri birbirinden kullanışlı modelleri ile http://www.chefsepeti.com sayesinde artık 1 tık ilerinizde. Tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 taksit uygulanan sitede SSL sertifikası kullanılmaktadır ve kişisel bilgileriniz güvence altındadır. İsterseniz havale ya da EFT yoluyla da ödeme yapabilirsiniz. Şef ekipmanları ürün yelpazesindeki genişlik ise, yeni başlayan şeflerden en tecrübeli olanlarına kadar ağız sulandırıcı çeşitliliktedir.

Chefsepeti sizlere hem ürün çeşitliliği hem de fiyat listesindeki ekonomik fırsatlarla birbirinden güzel avantajlar sunuyor. Bütün şeflere ve şef adaylarına açık büfeden bar malzemelerine, hazırlık aşamasında kullanılan malzemelerden mutfak cihazlarına kadar geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor. Sipariş verdikten çok kısa bir süre içinde güvenle elinize ulaşan bu kaliteli mutfak gereçleri son derece kaliteli malzemelerle dünya standartlarında bir üretimle hizmetinize sunulmaktadır.

Pişirme gereçlerinden pizza yapım malzemelerine, restoran malzemelerinden servis sürecinde kullanılan her türlü gereçlere ve birbirinden kullanışlı mutfak malzemeleri ile sektörde lider olma yolunda ilerleyen Chefsepeti, müşteri odaklı yaklaşımı ile her zaman soru ve önerilerinize açık hizmet vermektedir. Chefsepetine hemen üye olarak 10TL değerindeki hediye çekinizi kazanın. Şeflerin en büyük yardımcısı bıçak setleri, en kaliteli malzemeyle üretilir ve sizlerin kullanımı için satışa sunulur.

3660
Site Tanıtımları / Eticaret sitesi - Platinmarket.com
« : Ekim 09, 2015, 01:19:29 ÖS »
Eticaret sitesi - Platinmarket.com



Elektronik ticaret 1995 yılından sonra özellikle internetin yaygın olarak kullanıma başlaması sonucunda, alışverişin internet ortamında yapılması durumu, elektronik ticaret ya da e-ticaret olarak bilinmektedir. Bir diğer ifadeyle sanal ortamda tüketici ile firmaları birleştiren ve online alım satım işlemlerinin gerçekleşmesini sağlayan yazılımlara e-ticaret denir. İnternetin gitgide yaygınlaşması, elektronik ticareti, ticaret işlemlerin yürütülmesinde etkili bir araç haline getirmiştir. Elektronik ticaret son on yılda yaşanan ve bilgi alışverişini kolaylaştıran teknolojik işlemlerin bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır.

Normal koşullarda markalaşma işlemi 10 yıl almaktadır; fakat elektronik ticaret sayesinde 2 yıla inmiş durumdadır. Elektronik ticaret özellikle KOBİ şirketleri için uygun bir ticaret şeklidir. Şirketin ya da kişinin internet üzerinden ürün satması işlemine e-ticaret sitesi denir. E-ticaret sitesi aynı zamanda sanal market olarak da bilinmektedir. Sanal market açtıktan sonra sadece yaşanılan alan için değil Türkiye’nin 7 bölgesinde satış yapılabilmektedir. Fiziksel mağazalara göre daha az bütçeyle eticaret sitesi açılabilmektedir.

Fiziksel mağazalarda ürün sayısı ve kategori işlemleri sınırlı durumdayken sanal marketlerde yani e-ticaret sitelerinde sınırsız ürün eklenebilmektedir. Böyle hitap edilen müşteri sayısı kat ve kat artmaktadır. Sanal market kurulumunda e-ticaret yazılımları kullanılmaktadır. Kullanılan bu yazılımlar güvenli olmalıdırlar. E-ticaret yazılımlarını detaylandıracak olursak eğer, öncelikli olarak özgün bir tasarımla e-ticaret programı entegrasyonunu yapabilirsiniz. E-ticaret yazılımlarını sadece satış odaklı olarak da düşünebilirsiniz.

http://www.platinmarket.com

Sayfa: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 294