Onehost.net Forumları

WEBMASTER => Site Tanıtımları => Konuyu başlatan: admin - Mayıs 22, 2020, 01:26:50 ÖS

Başlık: Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Doğrama Modelleri
Gönderen: admin - Mayıs 22, 2020, 01:26:50 ÖS
Site adı : aksozyapipvc.com/aluminyum-dograma/

Web Site Başlığı : Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Doğrama Modelleri - aksozyapipvc.com/aluminyum-dograma/

Sitenin Kayıt Edildiği Ay Yıl : Nisan 2012

Site Tanıtım Mesajı : Alüminyum doğrama (https://aksozyapipvc.com/aluminyum-dograma/) sistemleri şık ve estetik tasarımlarıyla beraber, kaliteyi uzun yıllar boyunca kullanımınıza sunmaktadır. Isı yalıtımlı ve yalıtımsız alüminyum kapı pencere sistemleri, jaluzili ofis bölme sistemleri, ayarlanabilir kapı kasaları gibi alüminyum doğrama başlığı altındaki tüm imalat ve uygulama hizmetleri firmamız bünyesinde mevcuttur. Projenizde kullanmak istediğiniz ürünleri, fabrikamızda son teknolojiye sahip makine ve ekipmanları kullanarak ve projesine uygun profilleri işleyerek, montaja hazır halde uygulanabilir hale getiriyoruz. Projenizde kullanmak istediğiniz alüminyum kapı pencere sistemlerini montajlı veya montaja hazır halde paket satış hizmetlerimizden yararlanmak için lütfen irtibata geçiniz.

Alüminyum doğrama, fiyat, dayanıklılık ve hafiflik özellikleri birlikte değerlendirildiğinde birçok sektör için en optimal malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Bu sebeple de farklı sektörlerde farklı uygulamalarda tercih ediliyor. İnşaat sektöründe kullanılan Alüminyum doğrama levha ve ekstrüzyon ürünü yapı malzemeleri ise Alüminyum doğrama tüketiminde önemli bir paya sahip. Bu sayfada, doğramalar özelinde “Alüminyum doğramaun avantajları nelerdir?” sorusunun cevaplarını okuyacaksınız. Ancak aşağıdaki paragrafta bir konuyu netleştirmek istiyorum:

Alüminyum doğrama pencerelerle pasif evler de dahil olmak üzere dünyanın en yüksek yalıtım standartlarını karşılayabiliyoruz. Teknik olarak bu çok mümkün. Bunun için gereken teknoloji daha 1970 yılında hayatımıza girmesiyle başladı. Ancak ülkemizde birincisi yanlış sistem seçimleriyle ”yalıtımsız ve yalıtımı düşük olan doğrama kullanımı” ikincisi de kötü uygulamalarla Alüminyum doğramau farklı tecrübe ettik. “Alüminyum doğrama doğrama terleme yapar” gibi yanlış bir yargı yaygınlaştı ki bunun ne kadar yanlış olduğu aslında bu sitenin de ana konusu. Detaylı bilgi için pencerelerde terleme neden olur? ve ısı yalıtımlı Alüminyum doğrama profil sayfalarını okumanızı öneriyorum.